Citat:
Uporabnik kelih pravi:
U PIČKO MATERNO NITI MUSKE NEMOREŠ POSLAT BREZ DA MORŠ NEK SHIT INŠTALIRAT JEBEM TI SUNCE IZ NJEBO NOKIJA POFUKANA
Nadgradi sistem. Škoda se je sekirati za tako malenkostne stvari, ki so enostavno rešljive.

Citat:
Uporabnik kelih pravi:
U PIČKO MATERNO NITI MUSKE NEMOREŠ POSLAT BREZ DA MORŠ NEK SHIT INŠTALIRAT JEBEM TI SUNCE IZ NJEBO NOKIJA POFUKANA
Citat:
Uporabnik _BANDIT_ pravi:
Sem ugasnil aparat, znova zalavfal in spet isto. In trenutni ni priklopljen na nič, niti na polnjenje.
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Živ.
Še enkrat hvala za vse tvoje opise kaj in kako. Sem si na opdlagi tvojeh postov nadgradil FW, pa napilil zadevo na 250-850.
Zaenrakt je videti ok imam pa en čuden problem. Virtualne tipkovnice niNiti znotraj pisanja smsa, niti v browserju. Mogoče veš v čem bi bla fora?![]()
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
ja sej sem jo p@je ni zagrabu..restart je odpravil tezavo.
ej kaksno imas ti konfiguracijo za procesor? mislim kaj se je tebi zdelo optimalno?
Citat:
Uporabnik LaUros pravi:
Fak, keri geeki![]()
... torej sam teh programov ne vidim na seznamu aplikacij, kljub vključenim katalogom (extras-testing in extras-devel). Mi je pa uspelo namestiti p7zip-full na naslednji način: http://talk.maemo.org/showpost.php?p=553273&postcount=23Citat:
Uporabnik tsunami pravi:Da izkoristim ta post še za eno informacijo za tiste, ki ste manj vešči linuxa, in sicer kako odpirati RAR in ZIP priponke v elektronskih sporočilih ali snetih s spleta.
Najprej morate omogočiti extras-devel repozitorij in si namestiti aplikaciji p7zip-full in unrar. Repozitorij zatem onemogočite, prav tako v času, ko je bil omogočen ne posodabljajte že namešenih aplikacij, ker si boste v tem primeru namestili posodobitve, ki mogoče niso stabilne!