MotoGP 2015:

I

Izbrisan uporabnik #488

Lol, pa saj ni izbiral "linije"... v tem je problem

Ko odmisliš čustva, se najdejo členi in se razume odločitev

Stvari so lahko zelo preprosto, če ne gre za zaslepljenost

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Z KOLENOM NE MOREŠ PREVRNITI MOTORJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kakšno napako? O čem ti to?? rekel je, da ga je zapiral z nameno upočasnitve. Usrane je upošasnil potem pa še enkrat zaletel z glavo v koleno. Te dejstva ti vse ignoriraš. Ne vem zakaj in me ne zanima. Vem pa to, da sem mnenja kot večina. Samo nekaj vas je, ki bi proti vetru scali.

Pa kdo govori o kolenu, to smo že razjasnili.
Klovn mu je namerno zaprl linijo, da mm zapeljal vanj, zato je pade

Koleno je bilo pika na i in nima veze z manevrom, le dodatek nervozne reakcije

Fasal je kazen za namerno izrivanje, zapiranje, dodaj poljubno
pa ti skoz govoriš o brcanju. Zdaj je pa že zapiranje. Sprijazni se , da je tvoja Španska naveza osovražena zdaj v večini poznavalcen motociklizma.. Razen Pedrose.
priden.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Kere budale !! Jest bom nekoga po gobcu pa un je vedu,da se mu približujem z roko,pa vseeno ni umaknil glave ! Še več,potem je jokal,da sem ga užgal !
bonk.gif

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Budal je kr dost v tej temi ja, nevem no kaj vam ni jasno, če špancom španci žvižgajo pol neki ne štima!

Rossi je priznal da mu je žal manevra, dirkači se strinjajo tudi da un k je spredi diktira linijo. Neki mi razložte, zakaj mm vedno po padcu na vse kriplje probava rešit motor in dirkat naprej, tle k je pa dobesedno položil motor in se je potem normalno odpeljal ni več dirkal???

https://www.facebook.com/loredana.cannata.395/videos/10208187257588560/?fref=nf

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Danes mi bo mobi pregorel, samo piskajo odgovori iz alterja
smile-1.gif

Sem prvo pomislil, da je mogoče Janša vozil v motoGP.

A na telefonu maš naštiman, da ti piska ater?
stupid-1.gif
OK, mi je jasno. Bi ti pa priporočal, da greš mal pregledat psihično zdravje pa to....

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Še enkrat, pejt mal pregledat podstreho, baje že marsikaj z lobotomijo rešjo.... Alter ti piska po mailih.....in jest se pregovarjam s tabo....svašta.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ugasnil mu je
ni mu ne. Se je odpeljal v bokse
grims-1.gif

Jokica je pa celo povedal, da sta mu španca pomagala. Še Pedroso je zdaj namoč brezveze. Zanimivo je predvsem to, da bi lahko vsaj gobec držal, ne pa da se zdaj hvali.

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Budal je kr dost v tej temi ja, nevem no kaj vam ni jasno, če špancom španci žvižgajo pol neki ne štima!

Rossi je priznal da mu je žal manevra, dirkači se strinjajo tudi da un k je spredi diktira linijo. Neki mi razložte, zakaj mm vedno po padcu na vse kriplje probava rešit motor in dirkat naprej, tle k je pa dobesedno položil motor in se je potem normalno odpeljal ni več dirkal???

https://www.facebook.com/loredana.cannata.395/videos/10208187257588560/?fref=nf

Če se prav spomnim, se je neki polomilo, a sprednja premza al stopalka al nekaj takega.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Vsi vemo kaj Lorenzo zna in to mu je teba priznat.

To je peljat Yamaho po suhem, ko je bolj ali manj sam na pisti (kvalifikacije so idealne za njega+če prvi potegne iz štarta), ter negativen marketing (tu je sigurno svetovni prvak že nekaj let).

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.642
6.700
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:

To je peljat Yamaho po suhem, ko je bolj ali manj sam na pisti (kvalifikacije so idealne za njega+če prvi potegne iz štarta), ter negativen marketing (tu je sigurno svetovni prvak že nekaj let).
467716-post_slo.gif

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Ma lejte Rossi je popušil na celi črti,konec je !! Dost je jokcanja.

Govoril sem....serješ ti že dva tedna raznorazne budalaštine. Kolikokrat ti je od nedelje prišlo na MotoGP.... ene prakrat pomojem?

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:

Ja dodat je pa treba, da je mel letos lepe šanse premagat Rossija v odprtem dvoboju. ker je pa to pač Lorenzo, se boji dog fightov, je blo treba mutit in vse, kar je naredil je, da si je pokakal lastni naslov. V nasprotnem primeru bi mu Rossi stisnil roko.

O Marcu pa nebi, bosta z Lorenzom kmalu na bojni nogi, ker Marc se pač ne pelje vlakca, nikoli.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
je jokica izjavila, da bi zmagal še katero dirko, če ne bi bil dež. Ja, kot ste že napisali, vsi bežati od njega, pa hrbet mu kriti, potem mu gre.
Jaz lahko pa še dodam, da bi lahko res še ktero zmagu, če ne bi bil slabši oz. drugi boljši
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno: