I
Izbrisan uporabnik #488
Ja da odgovorim na vprašanje ali nejasnost, malo je mailov, zdaj je ponorelo zarad motogp, sicer je mir
Kje si kaj prebral o glasbenih skupinah????Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Jaz ne bi kupil od nobenegato so otroške fore, da si kupiš plišiko glasbene skupine, ki jo poslušaš.
Citat:
"Če pogledate statistiko in primerjavo z mojim rivalom, smo ga premagali v vsem, v vsem. V zmagah, v najboljših štartnih položajih, v najboljših časih treningov, v najhitrejših krogih, v krogih, ki sem jih vodil na dirki. Oni so bili boljši le v številu stopničk in stalnosti (Rossi je dobil točke na vseh dirkah, Lorenzo je enkrat ostal brez njih op.p.). Upoštevati moramo tudi okoliščine, na nekaterih dirkah je deževalo in ko bi lahko končal kot prvi ali drugi, zaradi dežja nisem dosegel najboljšega rezultata. Začetek sezone je bil res slab in to mi je preprečilo, da bi v Valencio prišel z 20, 30 ali 40 točkami prednosti," je samozavesten Lorenzo v izjavi za spletno stran autosport.com.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ne da bi zmagal, takrat bi še večkrat zmagal...
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
"Če pogledate statistiko in primerjavo z mojim rivalom, smo ga premagali v vsem, v vsem. V zmagah, v najboljših štartnih položajih, v najboljših časih treningov, v najhitrejših krogih, v krogih, ki sem jih vodil na dirki. Oni so bili boljši le v številu stopničk in stalnosti (Rossi je dobil točke na vseh dirkah, Lorenzo je enkrat ostal brez njih op.p.). Upoštevati moramo tudi okoliščine, na nekaterih dirkah je deževalo in ko bi lahko končal kot prvi ali drugi, zaradi dežja nisem dosegel najboljšega rezultata. Začetek sezone je bil res slab in to mi je preprečilo, da bi v Valencio prišel z 20, 30 ali 40 točkami prednosti," je samozavesten Lorenzo v izjavi za spletno stran autosport.com.
zabija še zadnje žebljičke v krsto
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
zabija še zadnje žebljičke v krsto
Ne zabija žebljičkov v krsto ampak čuti, da mora opravičevati naslov, kar je v njegovem primeru žalostno, ker brez njegove tipične paranoje tega nebi bilo in je veliko možnosti, da bi ga imel tud brez Marcove intervencije.
Vse kar našteva, pooli, vodilni krogi so en navaden bulšit, na koncu štejejo osvojena mesta. Letos se je malo pozno spravil v formo, pa še vedno precej pravi čas. Naj raje pove, da če bi se prej vzel v roke, bi prišel v Valencio z naslovom v žepu, ne pa da zdaj spet tupi.