MotoGP 2015:

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja da odgovorim na vprašanje ali nejasnost, malo je mailov, zdaj je ponorelo zarad motogp, sicer je mir

Benko14

Pripravnik
30. jun 2011
219
17
18
Kaj če bi zaključili to prekucavanje kaj je bilo je bilo.
VR46 prvak ljudstva, Lizika99 prvak in pika konec.

Danes so se začela testiranja za 2016. nove gume, sprememba elektronike.
Markez je vknižil padec.

Trenutni časi
POS # RIDER NAME GAP
1 93 M. MARQUEZ 1:31.551
2 29 A. IANNONE +0.088
3 26 D. PEDROSA +0.130

Nazadnje urejeno:

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Jaz ne bi kupil od nobenega
smile-1.gif
to so otroške fore, da si kupiš plišiko glasbene skupine, ki jo poslušaš.
Kje si kaj prebral o glasbenih skupinah????
Je pa tako, če bi pobral izkupiček od prodaje artiklov Rossija pred neko dirko, verjetno ti ne bi bilo treba veliko več delati.
No... od Jokice se pa ne bi glih obogatu
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
"Če pogledate statistiko in primerjavo z mojim rivalom, smo ga premagali v vsem, v vsem. V zmagah, v najboljših štartnih položajih, v najboljših časih treningov, v najhitrejših krogih, v krogih, ki sem jih vodil na dirki. Oni so bili boljši le v številu stopničk in stalnosti (Rossi je dobil točke na vseh dirkah, Lorenzo je enkrat ostal brez njih op.p.). Upoštevati moramo tudi okoliščine, na nekaterih dirkah je deževalo in ko bi lahko končal kot prvi ali drugi, zaradi dežja nisem dosegel najboljšega rezultata. Začetek sezone je bil res slab in to mi je preprečilo, da bi v Valencio prišel z 20, 30 ali 40 točkami prednosti," je samozavesten Lorenzo v izjavi za spletno stran autosport.com.

evil.gif

zabija še zadnje žebljičke v krsto

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
pa dej nehi nooo. Sam sebi zabija žebljičke. Zmagal bi, če ne bi deževalo. Ja, pa takrat bi tud zmago, če ne bi padel, pa če ne bi bil kdo drug boljši od njega.........
Sej jaz bi tud zmagal dirko motoGP, če me ne bi nobeden premagal.... sam........(vstavi poljubno)

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
eejjj Snecko.... bliz tvojih koncev je doma motocrosost Tim Gajser. On se je na zadnji dirki boril za naslov svetovnega prvaka z dirkačem, ki ni niti ene dirke v sezoni zmagal. A veš kaj to pomeni??? Da si lahko zmage tvoja jokica vtakne v rit, če nima dovolj točk!!

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
"Če pogledate statistiko in primerjavo z mojim rivalom, smo ga premagali v vsem, v vsem. V zmagah, v najboljših štartnih položajih, v najboljših časih treningov, v najhitrejših krogih, v krogih, ki sem jih vodil na dirki. Oni so bili boljši le v številu stopničk in stalnosti (Rossi je dobil točke na vseh dirkah, Lorenzo je enkrat ostal brez njih op.p.). Upoštevati moramo tudi okoliščine, na nekaterih dirkah je deževalo in ko bi lahko končal kot prvi ali drugi, zaradi dežja nisem dosegel najboljšega rezultata. Začetek sezone je bil res slab in to mi je preprečilo, da bi v Valencio prišel z 20, 30 ali 40 točkami prednosti," je samozavesten Lorenzo v izjavi za spletno stran autosport.com.

evil.gif

Ne zabija žebljičkov v krsto ampak čuti, da mora opravičevati naslov, kar je v njegovem primeru žalostno, ker brez njegove tipične paranoje tega nebi bilo in je veliko možnosti, da bi ga imel tud brez Marcove intervencije.

Vse kar našteva, pooli, vodilni krogi so en navaden bulšit, na koncu štejejo osvojena mesta. Letos se je malo pozno spravil v formo, pa še vedno precej pravi čas. Naj raje pove, da če bi se prej vzel v roke, bi prišel v Valencio z naslovom v žepu, ne pa da zdaj spet tupi.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:

evil.gif

Ne zabija žebljičkov v krsto ampak čuti, da mora opravičevati naslov, kar je v njegovem primeru žalostno, ker brez njegove tipične paranoje tega nebi bilo in je veliko možnosti, da bi ga imel tud brez Marcove intervencije.

Vse kar našteva, pooli, vodilni krogi so en navaden bulšit, na koncu štejejo osvojena mesta. Letos se je malo pozno spravil v formo, pa še vedno precej pravi čas. Naj raje pove, da če bi se prej vzel v roke, bi prišel v Valencio z naslovom v žepu, ne pa da zdaj spet tupi.

Seveda na koncu štejejo osvojena mesta. In teh je imel na koncu več Lorenzo. Sezona končana, gremo dalje.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
seveda. S pomočjo MM in Dorne.
Samo , kako si to napisal, da je imel več osvojenih mest??? Sej so imeli vsi osvojena mesta. Eni boljše, drugi slabše.
Temu se reče, več osvojenih točk vključno s tistimi, ki jih podarijo drugi in vključno s tistimi, ko konkurenta pošlješ na zadnji štartni položaj. Torej, taktika je bila, max točk jokici, konkurentu pa čimbolj otežit dirko, da ne bo zadržal 5 pik+

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
napisal sem "osvojenih točk" Osvojenih mest je imel Rossi eno več. Je jokica padel. Sicer pa brez veze. To so samo izrazi, vemo pa za kaj se gre.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.041
1.262
113
42
Un ka misli da je Lorenzo zgubil navijače se močno moti.
Marc tudi pravih navijačev ni zgubil. Zgubil je samo tiste ki so hoteli za njega navijat po upokojitvi Rossija pa se te bodo nekateri za Marca navijal.
Rossi je velik denarja potegnil iz vsega skupaj. Število glory hunterjev in iskalcev pozornosti se je povečalo s to sceno. Na FB ni veliko ljudi vsako tekmo pisalo GO ROSSI! Zdej pa so se kr od nekje najdl ker pač hočejo neki moralizirat.
Zdej pa skrajn cajt da se neha o tem govorit. Še prehitro bo nova sezona pa boste lahko potem spet moraliziral.
I am out of here

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.684
1.043
113
Mogoce res ne (itak jih je za vzorec pr recimo jokici), vem pa, kdo jih zagotovo ni in ne bo dobil, ko doktor enkrat neha...

A kej piska? :p

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.684
1.043
113
Seveda, tko k Tina in Hamilton pojma nimata :p Gledal bomo se zmeri vsi, samo to je verjetno pa tud vse...