MotoGP 2015:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.642
6.700
113
pri taščici
Drugo leto gremo znova in sem preprican da MM ne bo cele dirke vozil na varnostni razdalji in nikogar spustil naprej.... Ze pred desetletji so bili v motosportu mio v igri. Zakaj se danes ne bi bili.
2329258-FB_IMG_1447141695524.jpg

Priponke

• 2329258-FB_IMG_1447141695524.jpg
    2329258-FB_IMG_1447141695524.jpg
    18,9 KB · Ogledi: 301
Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
je jokica izjavila, da bi zmagal še katero dirko, če ne bi bil dež. Ja, kot ste že napisali, vsi bežati od njega, pa hrbet mu kriti, potem mu gre.
Jaz lahko pa še dodam, da bi lahko res še ktero zmagu, če ne bi bil slabši oz. drugi boljši
tongue-1.gif

Uh, kako bi šele takrat bil daleč najboljši. Že tako je zmagal dve dirki več kot naslednji, 3 kot najbližji konkurent, toliko dirk kot obe hondi skupaj, bil več krogov na prvem mestu v tej sezoni kot vsi ostali dirkači skupaj itd...

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Kaj mu to pomaga? Hahaha,tip je popusil pri navijacih.....le ti nosijo denar....da se mora pa z pomocjo.ostalih spravit na Doktorja je jasno,kolk.je on dober :D

Iz penzije je posolal sceno letos....

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Moram priznat, da je Honda v zadnjih dirkah precej napredovala napram Yamahi. Za primer si vzamite dvoboj Rossi-MM in MM-Lorenzo. MM se mu je komot vozil na zadnjem kolesu. Če bi hotel bi komot napadel in ga odzadi pustil. Ampak to seveda ni bil cilj MM.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.041
1.262
113
42
No sej vse je v denarju ne pa dejanskem dirkanju. Samo pove kaki feni ste. Rossi vse skupaj naredil tako da bo največ zaslužil. Boli njega [cenzura] za navijače

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.041
1.262
113
42
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Moram priznat, da je Honda v zadnjih dirkah precej napredovala napram Yamahi. Za primer si vzamite dvoboj Rossi-MM in MM-Lorenzo. MM se mu je komot vozil na zadnjem kolesu. Če bi hotel bi komot napadel in ga odzadi pustil. Ampak to seveda ni bil cilj MM.

Pa sej zakaj pa bi. Sej pravte da se ne sme umesavat.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Ja a še niste nehal lajat. Še kar bi. Lorenzo je zmagal, hitro pimpeke v rokice pa gordol šibat.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
No sej vse je v denarju ne pa dejanskem dirkanju. Samo pove kaki feni ste. Rossi vse skupaj naredil tako da bo največ zaslužil. Boli njega [cenzura] za navijače
Ampak, če ni dirke ni denarja. Rossi že ve, da so navijači kjuč do uspeha. Nisi dober, ni navijačev. Si dober, so navijaši. So navijači, so sponzorji, so sponzorji, je denar. Samo navijaških rekvizitov od rossija se proda na milijone kosov, tako da tip verjetno več zasluži ob dirkanju, kot s samim dirkanjem
Prepričan sem, če neki izdelek reklamira Rossi, bo prodaja narasla. (moda, pa fani , pa to..)
Če bi enak izdelek reklamiral Lorenzo, bi pa prodaja padla, po vseh deh dogodkih.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ne pr enem, ne pri drugem nebi prodaja padla. Je pa logično, da ima Rossi več fanov, če dirka že od časa motorjev na parni pogon...

I

Izbrisan uporabnik #488

http://www.slovenskenovice.si/sport/avtomoto/rossi-vse-je-gnusno

Doktor se ni mogel sprijazniti z izgubo naslova na zadnji dirki in jih je napel direktorju krovne organizacije DORNA, Špancu Carmelu Ezpeleti: »Kako gnusno je vse skupaj. Carmelo, ali ti nisem že v četrtek povedal, kaj bo. Pridi v moj bivalnik, da se pogovoriva.«

Primarij Lorenzo in stažist Marquez sta ga našolala
smile-1.gif

»Celotni konec tedna je Marquez trosil laži in zavajal navijače. Govoril je, da bo dal na dirki vse od sebe in poskušal zmagati. Da je za Hondo pomembna le zmaga, nato pa je ščitil hrbet Yamahinemu dirkaču... Največja sramota je, da je svojega očitno hitrejšega moštvenega tekmeca na zadnji dirki izrinil iz idealne linije, da bi obvaroval Lorenza. Hondi sta bili hitrejši v drugi polovici dirke, pa ni niti enkrat napadel prvega mesta. To so slabe novice za naš šport. Lorenzo si zasluži naslov, vendar naj ne bo preveč vesel in srečen, saj prvenstva ni osvojil na dirkališču. Kakor koli, ostali bodo spomini.«

Tudi Doktor se je obregnil ob njegovo priljubljenost in namignil na očitno: »Kako bodo pretekli dogodki vplivali na njegovo prihodnost in kariero, ne morem napovedati. Star je 22 let, je eden največjih talentov in bo v motoGP vozil še zelo dolgo.« Rossi je sam kriv za dogodke ne zadnjih dveh dirkah, in če ne bi tako očitno obtožil Marqueza za njegova dejanja, se mladenič ne bi želel vmešavati ter šopiriti. Tako pa se je v Maleziji poigraval z veteranom in svoje dosegel še v Valencii in naslov prvaka je ostal v Španiji. Romal je tja, kamor je s svojo kazensko odločitvijo želela tudi DORNA. Lorenzo pa se lahko ob vsem skupaj samo smeji, saj je zmagal na kar sedmih dirkah sezone. Na stezi prihodnjo sezono ne bo milosti in ne bi bilo presenečenje, če bo kdo koga namerno odnesel s steze, tudi zavoljo novih zamer.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
ne pr enem, ne pri drugem nebi prodaja padla. Je pa logično, da ima Rossi več fanov, če dirka že od časa motorjev na parni pogon...
pri jokici bi oz. verjetno je že padla prodaja.
A bi ti kupil od "99 npr. kapo, ko veš, da je osvojil umazan naslov?? Jaz raje kape nimam, kot mu reklamo delam.

Citat:
Pri lorenzu ne more pasti prodaja. V negativo ne more iti.
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz ne bi kupil od nobenega
smile-1.gif
to so otroške fore, da si kupiš plišiko glasbene skupine, ki jo poslušaš.

Rossi pa je pokazal pravi lahovski obraz

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Jaz ne bi kupil od nobenega
smile-1.gif
to so otroške fore, da si kupiš plišiko glasbene skupine, ki jo poslušaš.

Rossi pa je pokazal pravi lahovski obraz

A bejž. In to pravi človek, kateremu telefon piska ob vsakem postu na alterju......
grims-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
pri jokici bi oz. verjetno je že padla prodaja.
A bi ti kupil od "99 npr. kapo, ko veš, da je osvojil umazan naslov?? Jaz raje kape nimam, kot mu reklamo delam.

Citat:
Pri lorenzu ne more pasti prodaja. V negativo ne more iti.
hysterical-1.gif

Nebi kupil kape od nobenega. Od vsega kar fanta reklamirata sem kupil samo monster.

Aja pa AGV čelado, ampak ne zarad Rossija, ampak ker je bila najboljša price/performance.