MotoGP 2015:

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.517
1.116
113
Točno tako. Po tem se bomo spomnili prodane duše:

UnKOpbw.gif

Kdo je že Stoner? Aja, Laguna Seca 2008
hysterical-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Rossi me je močno presenetil. Po lanski sezoni sem ga odpisal, stopničke pa dosegljive samo ob odstopu katerega ostalih treh, 93, 26 ali 99. Letos pa star prdec do konca v igri za naslov.
Sedaj pa enotno elektroniko pa težo naj določijo skupno, z voznikom, kot v F1, pa bo...
cool-1.gif

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Če elektronko vzamejo, se 93 sploh peljat več nebo znal, ker pol pozabi na drsanje po komolcih. Sice pa je že Honda zagrozila če bo to res, grejo vn iz gp-ja.

Vsi bi mogl it na open... to je moje mnenje.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Honda je že tako ali tako zadnja pri tovarniških ekipah, kdo se bo pa sekiral, če jih ne bo...

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Drugi je, ker ostalih ni "bilo". Ko so ozdraveli ali prišli k sebi, pa se je končala konkurenčnost.
hysterical-1.gif

sm mislil, da se kaj razumeš v te zadeve, pa sem se motil. Če so drugi poškodovani,pa ne pri sebi (99 nikol ne bo bri sebi) in en čas nekonkurenčni to tudi šteje za ene in druge. Seštevek dobrih dirk, slabih dirk, padci, poškodbe, nekonkurenčnost, konkurenčnost...itd. In to jaz zagovarjam. Očitno pa še umazane igre z kaznovanji (samo za ene), oviranji, kar zagovarjaš ti, da je to vse OK.
priden.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Rossi že dolgo ni bil prvak in na silo pa tudi ne gre.To se je pokazalo letos. Naj gre na ponteroso prodajat sadje.
Mi bomo pa namesto njega gledali tole https://www.youtube.com/watch?v=oAVFOPFogAo
hysterical-1.gif

da ni Rossija vsa ta leta na sceni, sploh vedel ne bi, da motoGP obstaja
priden.gif

Zakaj?? Ker drugi samo jokcajo (dokaz #99, ki po vsaki dirki, ki ni prvi jokca na gume, čelado al vizir, nastavitve-3,14zda, a sm ti jaz nastavlu motor buttllll.....itd), pa prirejali bi in tako bi zadeva postala že zdavnjaj nezanimiva. (dokaz je F1)

I

Izbrisan uporabnik #488

Kje bo to zapisano?
V glavah Klovnovih navijačev?

Samo eno jokcanje. Rossi na prejšnji tekmi ni vozil fair, videno iz helikopterja, tudi drugi akter ni vozil fair.

A tega verniki Klovna ne vidijo...

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
si pa težek tip res.
Kdo se je v koga zagnal??? Zgoraj imaš posnetek spet. MM je popustil iz se zabil v VR koleno. In kaj teb spet ni jasno?
Kot bikec... se zažene, mal počaka pa še enkrat z glavo. Pol pa jok in stok vseh iz španskih nadaljevank

I

Izbrisan uporabnik #488

Pokaži posnetek od zadaj od zgoraj.

Klovn gleda nasprotnika, obrača glavo nazaj in sili iz ovinka ter še upočasnjuje. In spet pogleda.
MM v nekem trenutku na svoji liniji vidi čudno linijo, malo dvigne motor, nakar misli, da bo Klovn normalno "zavil". Pa na njegovo smolo ni in zapelje v njega, Klovn pa še z nogo opleta, kar se izjemno lepo vidi na gornjem posnetku (čeprav se iz drugega zornega kota vidi, da ga ni čisto brcnil).

In kaj tebi ni jasno

https://www.youtube.com/watch?v=4IbC-Yu7EAQ

Poglej linijo Klovna in njegovo glavo, kako si ga je nastavljal

A venrikom Klovna to razlagat...

I

Izbrisan uporabnik #488

na številki 45 si poglej linijo na desni in Klovna, kam je tišal nasprotnika

nešportno, zaslužena kazen brez dileme
priden.gif

k sreči verniki ne odločajo namesto komisarjev

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
pa daj nehal lepit ene in iste filmčke. Si pa res dolgočasen. Men nabijaš, da si naj gledam tvoje filmčke. Jaz sem si pogledal in vem da lahko verjame samo I_D_I_O_T v teorijo, da s kolenom prevržeš motor. Prej sem ti napisal, kako je obrniol krmilo, pa si ignoriral.
Poglej si še 100X zgornji posnetek pa ne boš videl, da se je usrane 2x zagnal skozi VR. In padel. Dej prlep raje posnetek, ko je usrane pri veloko večji hitrosti zbil VR, ampak ni ušpošteval, da lahko tudi VR cross vozi.
Pa zapomni si, da linijo izbira viznik spredaj. Kdo je na posnetku spredaj?? Steza je široka kolko?? 10m?? Prvi lahko vozi linije kjer hoče, zadnji naj gre pa naprej. A v tem primeru ni mogel ze leve ga prehitet?? Aja... ni imel namena prehitet... samo ovirat.

I

Izbrisan uporabnik #488

Tudi ti nabijaš in lepiš ene in iste filme samo iz enega zornega kota.

In kot vidimo je možno zadevo oceniti tudi iz drugega zornega kota.

Prvi lahko vozi kakor hoče, če je pa to fair pa je druga zgodba, vendar tale prvi je namerno vozil, da bi izrinil, ne pa da bi iskal boljšo linijo, niti da bi dirkaško zapiral.

Dirkaško je zapiral npr. ata Šumaher v Monzi Hamiltona, ki kakšnih 20 krogov ni mogel mimo, tisto je bilo šolanje brez primere.

Pri Klovnu, sam je priznal napako in kaj je tu za debatirat...

Rossi je priznal NAPAKO...

Verniki ne verjamejo
smile-1.gif
ni mogoče

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Z KOLENOM NE MOREŠ PREVRNITI MOTORJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kakšno napako? O čem ti to?? rekel je, da ga je zapiral z nameno upočasnitve. Usrane je upošasnil potem pa še enkrat zaletel z glavo v koleno. Te dejstva ti vse ignoriraš. Ne vem zakaj in me ne zanima. Vem pa to, da sem mnenja kot večina. Samo nekaj vas je, ki bi proti vetru scali.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik Valhalla pravi:
Točno tako. Po tem se bomo spomnili prodane duše:

UnKOpbw.gif

Kdo je že Stoner? Aja, Laguna Seca 2008
hysterical-1.gif

Snecer, poglej. Se je že umaknil, potem se pa zaleti v koleno. Krmilo gre v desno. Kako s kolenom podreti?? Kako lahko krmilo gre v desno??? To vse je namera odvzeti točke ali diskvalifikacija Rossija. No, so ga sam poslal na zadnje mesto, za kar so lubčka zagnala vik in krik, da treba točke uzet. Seveda, da bi jokica brez boja prvak. Bal se ga je kot hudič križa, zato pa vse te igrice zakulisja. Če bi bil res jokica tako dober, bi se že po pol sezone odlepil v točkah... ajaa.. ni mu šlo takrat... al spal je .. al kaj si že napisal

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Rossi posolan? Hahahaha,dej pravljice razlagej kolegom za sankom v totem Mariboru.... Zadnje tri.sezone ste ga v penzijo posiljal,ces da je prestar,ne zna vozit....pa je posolal svetovnega prvaka....tolk o tem
wink-1.gif

Včeraj je bil našolan
priden.gif

Ded je za penzijo in to tudi sam dobro ve, da ni več konkurenčen.

Ker take sezone, s tako srečo, ne bo nikoli več.

Gotof je
evil.gif
hysterical-1.gif

Drugi je, ker ostalih ni "bilo". Ko so ozdraveli ali prišli k sebi, pa se je končala konkurenčnost.

priden.gif

Naj gre nazaj na Ducatija, tam je bil konkurenčen, car itak...
hysterical-1.gif

hysterical-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Z KOLENOM NE MOREŠ PREVRNITI MOTORJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kakšno napako? O čem ti to?? rekel je, da ga je zapiral z nameno upočasnitve. Usrane je upošasnil potem pa še enkrat zaletel z glavo v koleno. Te dejstva ti vse ignoriraš. Ne vem zakaj in me ne zanima. Vem pa to, da sem mnenja kot večina. Samo nekaj vas je, ki bi proti vetru scali.

Pa kdo govori o kolenu, to smo že razjasnili.
Klovn mu je namerno zaprl linijo, da mm zapeljal vanj, zato je pade

Koleno je bilo pika na i in nima veze z manevrom, le dodatek nervozne reakcije

Fasal je kazen za namerno izrivanje, zapiranje, dodaj poljubno

miha72

Pripravnik
29. jul 2008
848
1
18
Kdor je spredaj ima pravico izbirati linijo, motoristi bi to morali vedeti.
To je znano in Pedrosa je to lepo povedal. Marquez je bil ZADAJ in bi moral popustiti. Vendar se je namerno zaletaval v Rosija z namenom ga upošasniti in ga onemogočiti. To pa ni športni boj..
Za to ni bil kaznovan kljub temu, da je to počel več dirk.
Po drugi strani pa je počel ravno nasprotno včeraj, ko je bil telesni stražar. Honda je bila hitrejša, to se je lepo videlo, Marquez je vozil namerno pod svojimi zmožnostmi. Kdor pozna njegov slog vožnje je to lepo videl. Na koncu je še Pedroso upočasnil.

Medtem ko še zdaj ne vem po katerem členu katerega pravilnika je Rossi dobil 3 kazenske točke.

Zadnje dirke ko je Marquez izpadel tudi teoretično iz boja za prvaka je naenkrat postal počasnejši in je obvladoval prehitevalne manevre ( ter zaletavanje v nemogočih situacijah za prehitevanje ) samo pri Rossiju, pri Lorenzu je vse pozabil.

Vse to je več kot očitno in to vidi tudi celo Španska publika, ki je jasno izrazila mnenje proti Lorenzu. Spoznali so, da to kar se je dogajalo na zadnjih dirkah ni več šport ampak režija nekaterih Španskih akterjev.