MotoGP 2015:

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Sem se trudil ne oglasiti - pa ne morem.

Svaka čast Snecerju in sgh - pokazala sta vso veličino slovenstva - celo j.ebeno temo PROTI. Plačam pico in pir, če mi kdo najde post, kjer ne tolčeta proti Rossiju, ampak jasno povesta za koga navijata.

Sicer ni prav, da vlečem politiko sem - ampak dokler bodo taki pri nam imeli volilno pravico se nam slabo piše. Beri - dokler se bo hodilo na volitve, da se voli PROTI nekomu, namesto ZA koga.

2x sem gori napisal o Rossiju, kaka legenda je in kolko je za motogp naredil.

A to nima veze s sezono 2015 in zadnjimi dogodki.
priden.gif

Kdaj gremo na pico?
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik Valhalla pravi:
Kaj če bi vi, ki ste včeraj drugič v življenju gledali MotoGP nehali komentirat? Ne gre se za VR in 10. naslov, gre se za načrtno umazano dirkanje, katerega smo prvič v zgodovini videli. MM je bil crown prince za obdobjem VR-ja in za celo njegovo bazo navijačev. Zdaj je pa usrane mali. Prodana duša.

To je tko ker nikoli ni bilo take konkurence kot je letos. Ste mislil da bo kr tko enostavno? MM je pokazal da ja karakter in da se nebo dal jebat Rossiju pa če je ta še nevem kaka legenda. DO prejšne dirke noben ni jamral.
Konkurenca je ista in enakaka, kot lansko leto.
MM ne bi reku, da je karakter, ampak "umazan igralec". Priznam, da sem najraje gledal doboje med 46 in 93. Všeč mi je bilo, ko sta si po nekaj poštenih dvobojih in "poštenih" trkih segla v roke. Celo dosti hudomušnih izjav, sta dajala eden o drugem. Dokler se ni MM vtaknil v razplet prvenstvam, ki ga ni mogel več dobiti. In če bi to delal za sebe, bi bil "glavni"... ker je pa za druge, je pa usrane

Bogi Rossi, se mi smili, da mu ni mogel uiti...
priden.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Rossi je bil po tekmi izjemno razočaran, Marqueza je tako označil za Lorenzovega telesnega stražarja, kasneje pa razplet primerjal z nogometno tekmo z Eura 2004, ko so njegovi Italijani izpadli, saj se je druga tekma v skupini med Švedi in Danci končala z izidom, ki je odgovarjal obema severnima državama (2:2). Takrat (in še danes) sem bil prepričan, da med Švedi in Danci ni prišlo do dogovora, ampak je bilo vsem vpletenim jasno, kaj jim najbolj ustreza. Z obojestransko motivacijo se tak razplet hitro uresniči.

hysterical-1.gif

In zaradi tega je bilo tedaj konec nogometa
priden.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik JackSparrow pravi:
Rossijevi navijači se sploh ne morte sprijaznit. Čist sam si je kriv, da ni prvak.

dej ne piši neumnosti no, če nimaš nekih argumetov. A je to vse, kar tvoj IQ zmore??
Preletite nekaj izjav na pol, pol si pa zaključke domišljate.
Sem že prej enega vprašal, kolkrat je gledal GP in kolkrat je sedel na motorju, glede na to, da je postal "super "strokovnjak za motorizem

Nazadnje urejeno:

JackSparrow

Pripravnik
29. apr 2013
253
10
18
Slovenija
Ja sam si je kriv, dirkal bi na progi ne pa da se je spustu v medijski boj. V drugi polovici je bil praktično statist. Lepo se bom vozil za Lorenzom in postal bom prvak. Vendar tukaj se je uštel.

I

Izbrisan uporabnik #488

Važna je kvaliteta, ne kvantiteta.

Lahko voziš nebroj in gledaš nebroj pa nikoli ne boš razumel
smile-1.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Rossi posolan? Hahahaha,dej pravljice razlagej kolegom za sankom v totem Mariboru.... Zadnje tri.sezone ste ga v penzijo posiljal,ces da je prestar,ne zna vozit....pa je posolal svetovnega prvaka....tolk o tem
wink-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik JackSparrow pravi:
Ja sam si je kriv, dirkal bi na progi ne pa da se je spustu v medijski boj. V drugi polovici je bil praktično statist. Lepo se bom vozil za Lorenzom in postal bom prvak. Vendar tukaj se je uštel.
abejžnobejž. motostrokovnjak.
hysterical-1.gif

Statist
stupid-1.gif

priden.gif
pusti motoGP, če do zdaj nisi gledal. Fuzbala se prim, tam padajo, tud če ga samo pogledaš

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Rossi posolan? Hahahaha,dej pravljice razlagej kolegom za sankom v totem Mariboru.... Zadnje tri.sezone ste ga v penzijo posiljal,ces da je prestar,ne zna vozit....pa je posolal svetovnega prvaka....tolk o tem
wink-1.gif

Včeraj je bil našolan
priden.gif

Ded je za penzijo in to tudi sam dobro ve, da ni več konkurenčen.

Ker take sezone, s tako srečo, ne bo nikoli več.

Gotof je
evil.gif

gr69

Guru
15. dec 2009
11.569
2.614
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:

Svaka čast Snecerju in sgh - pokazala sta vso veličino slovenstva - celo j.ebeno temo PROTI. Plačam pico in pir, če mi kdo najde post, kjer ne tolčeta proti Rossiju, ampak jasno povesta za koga navijata.

Sicer ni prav, da vlečem politiko sem - ampak dokler bodo taki pri nam imeli volilno pravico se nam slabo piše. Beri - dokler se bo hodilo na volitve, da se voli PROTI nekomu, namesto ZA koga.

priden.gif

Kdaj gremo na pico?
evil.gif

Bravo - v upanju, da bo 2 x "polovičarsko" veljajo za eno celo, se "pohvališ", da si ga 2 x pohvalil. Ampak še vedno ne vemo za koga dejansko navijaš pri motoGP. Ali je samo važno, da ni Rossi?

Tak da - nema ništa od pice.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
wink-1.gif

Včeraj je bil našolan
priden.gif

Gotof je
evil.gif
hysterical-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:

priden.gif

Kdaj gremo na pico?
evil.gif

Bravo - v upanju, da bo 2 x "polovičarsko" veljajo za eno celo, se "pohvališ", da si ga 2 x pohvalil. Ampak še vedno ne vemo za koga dejansko navijaš pri motoGP. Ali je samo važno, da ni Rossi?

Tak da - nema ništa od pice.

Za nobenga ne navijam v motogp. Pogledam, če je na voljo, sicer nezanimivo, ker so samo 4 motorji konkurenčni.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
wink-1.gif

Včeraj je bil našolan
priden.gif

Gotof je
evil.gif
hysterical-1.gif

Drugi je, ker ostalih ni "bilo". Ko so ozdraveli ali prišli k sebi, pa se je končala konkurenčnost.

priden.gif

Naj gre nazaj na Ducatija, tam je bil konkurenčen, car itak...
hysterical-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Naslednja dejstva bodo za večno zapisana v zgodovini Moto GP:

1. Marc Marquez ni dirkač, ki bi vedno dirkal na najboljši rezultat pač pa tudi na to da za.fuka sodirkača (tudi na račun dve zmag).
2. Nikoli ne bomo zvedeli kdo je bil najboljši dirkač v sezoni 2015 saj je prvaka določila Dorna.

Zgornje ve in priznava večino tisti ki že vsaj nekaj časa spremlja moto gp, vključno z španskimi navijači (čeprav gre v škodo njihovih dirkačev).

A ne bi bilo bolj pošteno da bi vsi začeli iz mest na katera so se kvalificirali, vsak bi oddirkal svoje in na koncu bi bil (najbolj verjetno) še vedno Lorenzo prvak, Rossi pa bi mu iskreno čestital za zmagu (kot že večkrat do sedaj).

Glede Rossija jokice: če je borba poštena mu ni problem priznati da je bil kdo boljši. Saj se spomnimo par dirk nazaj, ko sta se kar nekaj časa z Pedroso gonila po stezi in je na koncu bil spredaj Pedrosa. Rossi ni nič jokal, šel je do njega in mu čestital na dobri borbi. To, kar se je šel MM pa je namerno podjebavanje.

In, za tiste, ki ne vejo:

7>3
9>5

P.S.: jaz se nimam za nekega "die hard" Rossi fena. Najboljši (najljubši) mi je še vedno dirkač, ki je nosil številko 34.