Moto G

I

Izbrisan uporabnik #488

Enga sem dobil iz kitajske 2A, a je romal v koš, je motil el. Omrežje doma...

Pa tablica štekala na polnilcu, na originalnem 2A pa je ok.

Fopi

Pripravnik
24. mar 2009
47
8
8
Ja kako pa si vedel, da moti omrežje? En polnilec za 2A je motil 220V omrežje?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Fopi pravi:
Ja kako pa si vedel, da moti omrežje? En polnilec za 2A je motil 220V omrežje?

Takoj je vrglo ven Net,ki ga mam preko elektrike na isti fazi, v sosednji sobi je motilo tv, pa še tablica ni pravilno delovala na ta polnilec.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.296
9.501
113
EU
Tekst wraping pa dela pri emailih. Evo..

wnz-Screen.png

motorolkar

Zelenc'
12. feb 2014
6
0
1
moto g sem dobil preko mobisveta in je polnilec že zraven. najprej sem rabil 10 minut da sem odprl pokrov baterije in si polomil vse nohte.edina moteča stvar je da led dioda za notifikacije ne dela, niti pri zgrešenih klicih, niti pri gmailu ko dobiš mail. res čudno, imel sem tudi motorolo milestone in tam je to vse lepo delovalo.če ima mogoče kdo kašno rešitev za to, naj napiše, že vnaprej hvala. poskusil sem tudi motorolin Notification Light Widget , pa nič od tega. bela led dioda sveti samo, ko nekdo kliče.na tujih forumih pa piše, da dioda menda sveti samo v beli barvi.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.837
666
113
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Lightflow daj gor pa bo

Kolikor mi je znano Moto G nima RGB diode.
Če pa zna Lightflow operirati tudi nad navadno diodo pa ne bi vedel. Je pa vsekakor manj uporaben kot na RGB diodi.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.506
1.221
113
meni dijodica blinka na vse možno.... če se prav spomnim od samega začetka :p

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.837
666
113
Samo pri RGB diodi lahko nastaviš da je recimo zgrešen klic modra barva, SMS da je oranžen, email rdeč ipd. Pri navadni diodici pa pač utripa bolj ali manj enobarvno (tudi te imajo načeloma vsaj 2 ali 3 barve - že za indikacijo polnenja in prazne baterije).

motorolkar

Zelenc'
12. feb 2014
6
0
1
hvala za odgovor
smile-1.gif
namestil sem light flow in dela. v nastavitvah pri light flowu sem nastavil da naj pri sms sporočilih sveti bela dioda, prav tako pri zgrešenih klicih. zdaj so vse notifikacije samo v beli barvi, vendar za prvo silo bo. tukaj je torej motorola prišparala na nepravem mestu, s to navadno belo diodo, če bi bila večbarvna RGB dioda, bi bilo veliko bolje

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.296
9.501
113
EU
Ma kdo sploh gleda diodo. Etui imam zaprt in ko odprem takrat komaj vidim da utripa dioda. Saj te opozori zvočno na vsako spremembo.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.960
1.840
113
Ja meni je to zakon, ker v sluzbi recimo mi ne mora cel cas piskat. Polek tega locis kaj je bolj pomembno. Rumeno sms, plavo fb recimo, zeleno mail, rdece s hitrim utripanjen sms od drage...to je treba takoj pogledat
smile-1.gif

motorolkar

Zelenc'
12. feb 2014
6
0
1
nekdo je zapisal da mora biti polnilec 5V in 1 amper, od motorole milestone imam polnilec in piše gor 5,1 V. a bo to v redu? je pa ta polnilec hitrejši, telefon se prej napolne, vendar se baterija malce bolj greje. priloženi polnilec je no name kitajski in ga raje ne uporabljam, je pa tudi površno izdelan, vhodni del je postrani, bog ve iz kje to izhaja

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.296
9.501
113
EU
Antivirus imate naložen na Moto G?. Jaz nimam, tudi na svoji in ženini tablici ne.