Moto G

22. jul 2007
13.382
1.641
113
124
klik servis je pa spet v tujini
wink-1.gif

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Mislim da boš težko našel podjetje, kjer bodo "veseli servisa" (čeprav je to narobe).

Jaz pri aparatih z našo kakor tudi pri tistih s tujo garancijo upam, da je nikoli ne bo potrebno uveljavljati, ker nikoli ni gladko. Tudi pri Applu sem čakal 2 dni, je pa res da sem dobil nov aparat.

Upam, da se bodo proizvajalci upogumili in začeli slediti Moto G strategiji. Čim več lepih GPE naprav po podobnih cenah pa bo vse super.

sssss

Pripravnik
5. maj 2010
211
9
18
Ma sem ga kar naročil iz UK , 140 EUR s poštnino je še vedno best buy za takšen telefon

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
gledam tale moto G prek Tesca. Moja potrebuje nov telefon in zgleda kar v redu stvar.
zanima me, s katerim aktualnim samsungom se ta telefon primerja? kaj pa primerjava z nexus 5?

hvala..

I

Izbrisan uporabnik #488

Tudi lte nima npr.

Lej, to so zadeve, ki jih povprečen uporabnik ne nuca, kakor tudi ne povprečen uporabnik dražjega telefona, ki mu je važno, da ga ima v lepem ovitku.

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
aja?
.. sem mal preveril.. baje DLNA dela na moto g.
lahko kdo od uporabnikov potrdi? (recimo stream slik na TV)

motorolkar

Zelenc'
12. feb 2014
6
0
1
mene zanima, ne kakšnem principu deluje flip cover ovitek za moto g, ko odpreš ovitek, se zaslon avtomatsko prižge, piše da ima ovitek v sebi magnet, ali je to v navezi s senzorjem gibanja na telefonu (proximity sensor) ? vnaprej hvala za odgovor. Razni programi za aktivacijo zaslona s premikom roke ne delujejo, verjetno operacijski sistem preprečuje take programe iz varnostnih razlogov.....

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.296
9.501
113
EU
Flip cover imam. Pokrov ima magnet in verjetno ta vpliva na kakšen senzor za displejem. Prav tako imam Asus Memo pad HD7 s takšnim pokrovom. Ko odpreš se prižge.

I

Izbrisan uporabnik #488

screenshot2014-03-20-19-.png

screenshot2014-03-20-19-.png

Nov update za kamero.

Super zadeva, da lahko slikaš s tipko za glasnost in ne packaš po ekranu. Vseeno s katerim delom al + ali -

Škoda edino, da se ne da fotoaparata obudit s prve. Torej tudi, ko je ekran zaklenjen.
Da se sicer hitreje, tako da stisneš gumb za power in nato povlečeš s prstem kljub zaklenjenemu telefonu od zgoraj navzdol v ležečem položaju in se odpre aparat.