Moto G

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
A je paket pod 0,5 kg ?

A na Tesco se smatra v Anglijo potem kot Free shipping?
ss.png

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Ne, free je za osebni prevzem v tesco trgovini, standard poštnina do cheap and more je 3£ glede na sliko, ki si jo prilepil.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Aha no sem za vsak slučaj preveril torej:

10€ (C&M) + cca 4€ na Tesco = 14€ do SLO - 5€ (na C&M) če naročaš prvič = 9€
cheer.gif

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Kaj pa tole:
Special offers
Free standard delivery on all mobiles sold by Tesco
sem še do konca naročila da se zazihtam:
Standard delivery FREE
Delivery on or before Thursday 13 February 2014
tako da je samo 5€ kar ti vzame C&M.. Pa poglej po netu za kako kodo, pred novim letom smo imeli 10 funtov popusta na prvi nakup.Stanje dobroimetja pa pogledaš v profilu , Teža paketa je bila 0,26 KG
aja še tole c&m je najprej poslal mail da bo 10 € ko pa pripelje je bilo pa 5 €.

bugmenot2

Zelenc'
7. feb 2014
1
0
1
Citat:
Uporabnik x5x pravi:
Pa poglej po netu za kako kodo, pred novim letom smo imeli 10 funtov popusta na prvi nakup.

Stara koda za 10 GBP popusta ne velja več, trenutno je na voljo: TDX-HQ9T. 5 GBP popusta za prvi nakup na Tesco Direct, nad 30 GBP, velja do 2014-06-30.

Na žalost predplačniški zaklenjen 16 GB model že dalj časa ni na zalogi in še podražili so ga iz 129 na 139 GBP.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Hmm, od kje je info da če prvič naročiš preko C&M da je 5€ "off"-popust ? Se je prijavila prvič, pa v profilu nima nobenih ugodnosti ?

luka51

Guru
16. avg 2007
14.389
5.670
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik MaTejHo pravi:
"Moja" je tudi prišla danes, ni kaj reči - za ta denar 225 € (16 gb s poštnino), zelo soliden telefon.
Motijo me predvsem softwarske "navade", ki manjkajo iz touchwiza - ki se ga toliko kritizira ima pa vseeno nekatere stvari dobro urejene, niso pa tako bistvene stvari, kot rečeno bolj stvar navade.

npr.
-nisem našel načina, niti v navodilih na spletu ni omenjeno, da bi lahko sortiral aplikacije po meri ali v mape znotraj Apps.
-ne morem odstranit google search iz homescreena
-ni mogoče nastaviti število homescreenov in kateri se pokaže ob pritisku tipke home
-manj možnosti in nemožnost prilagajanja quick settings gumbov in niso toogle on/off gumbi ampak samo bližnjice
-manjka widget za lučko (a pozna kdo kakšnen led light widget na play storu, ki preverjeno dela na moto g - sem dal enga, ki ga poznam od prej pa force closa)

To je po par urah vse, če sem se kje zmotil, kot rečno telefon preizkušam par ur - prosim za razumevanje.

V settings apps/all najdeš google search in onemogočiš ali unistall.

Nesnago se da torej očistiti iz namizja.

v kitkatu search bara nemoreš odstranit. je del OS-a

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.837
666
113
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
v kitkatu search bara nemoreš odstranit. je del OS-a

Na Nexus 5 ima vlogo launcherja, na ostalih telefonih pa je to čisto navaden app, ki se ga da normalno izklopiti.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.021
342
83
www.svetidej.com
Če hočeš imeti Google Now Launcher - Launcher, ki je trenutno uradno le na Nexusu 5 (prej Google Experience Launcher) na telefonu (Androidu 4.1+) moraš imeti omogočen Google Search.

Googlov Launcher je del aplikacije Google Search. Bo pa ta Launcher kot kaže kmalu na voljo v Google Play trgovini in po Androidu > 4.4 verjetno obvezen v vseh telefonih Android.

http://www.droid-life.com/2014...r-old-launcher/

luka51

Guru
16. avg 2007
14.389
5.670
113
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Če hočeš imeti Google Now Launcher - Launcher, ki je trenutno uradno le na Nexusu 5 (prej Google Experience Launcher) na telefonu (Androidu 4.1+) moraš imeti omogočen Google Search.

Googlov Launcher je del aplikacije Google Search. Bo pa ta Launcher kot kaže kmalu na voljo v Google Play trgovini in po Androidu > 4.4 verjetno obvezen v vseh telefonih Android.

http://www.droid-life.com/2014...r-old-launcher/

moto g z 4.4.2 zadnjim uk updejtom ma google now čisto uradno pri prvem zagonu.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.021
342
83
www.svetidej.com
dvomim, verjetno je motorolin Launcher, ki je skoraj tak kot Googlov.

Kdaj si dobil to posodobitev? Google je Google Search (in s tem preimenoval Launcher v Google Now Launcher) posodobil 5.2.2014.

Razen če Motorola to še skriva. Uradno na netu ni še nič, da bi telefon Moto G po defaultu uporabljal Google Now Launcher.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.389
5.670
113
vem, ker sem guglal kak ta ****** search bar izklopit.
in nemoreš ker je del os-a, pa se v nastavitvah je g now off in on opcija

je pa moto g 16gb uk amazon. naročen 28.1
ni google play edition ker ma tiste motoroline zadeve zraven. To je vse kaj lahko rečem.

Nazadnje urejeno:

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.837
666
113
Saj vem da je Google Search tudi launcher. Sem to tudi napisal in ga tudi sam uporabljam. V tem primeru je seveda nesmiselno izklopit Search app. Sicer pa se ga da normalno izklopit.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.021
342
83
www.svetidej.com
To je Motorolin launcher. Ta se ti ne bo posodabljal preko Google Play trgovine.

Če si namestiš tole (pa Google Search na zadnjo verzijo če se ti telefon še ni posodobil preko Google Play trgovine):
http://www.mediafire.com/download/1p776yioo5k4lvo/GoogleHome-0.10.1.920880.apk

Si inštaliraš in vključiš ta Launcher za default boš imel pravi Google Now Launcher na telefonu. In ko se ti bo posodobil Google Search preko trgovine Google Play se ti bo nadgradil tudi ta Launcher.

Jaz imam Google Now Launcher na Galaxy Tabu 10.1 2 in dela kot urca.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.389
5.670
113
zakaj ima pa moto launcher potem v settings turn google now on/off
http://3.bp.blogspot.com/-O4Bo...ch-settings.png

nevem jaz kaj je in kaj ni. Telefon sem vzel iz zapakirane škatle, nardil update ki ga je priporočilo. sinhroniziral imenik, dodal FB in google account. zgubil dve uri guglanja kak tisti srč bar izklopit, naložo še nekaj uporabnih proglramov. In potem sem ga dal naprej lastniku. to je to kaj sem mel stika s tem telefonom. ampak google now je bil gori, setting isti kot na oni sliki.
več kot to nevem povedat. kako in zakaj

Nazadnje urejeno:

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.021
342
83
www.svetidej.com
Še pred nekaj dnevi je bila Motorola = Google. Google je Motoroli pustil, da razvija svoj launcher z možnostjo Google Now.

Storitev Google Now nima nobene veze z Google Now Launcherjem.