Moto G

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik MaTejHo pravi:
Bom verjetno tudi jaz naročil, ker bo s telefonom rokovalo več ljudi in je velika verjetnost padcev, prahu sem razmišljal, da bi ga vtaknil v zaščito od Otterboxa

defender

commuter

A ima kdo že slučajno?
A ve kdo kje bi se dalo kupiti v Sloveniji.
Če ima kdo informacijo ali priporočilo za kak ovitek s podobno zaščito se prav tako priporočam.

Jaz uporabljam Otterbox Commuter etuije že od Galaxy Nexus-a in so super. Trenutno ga imam za HTC One, ga pa nisem nikoli kupil direkt od Otterboxa ampak iz eBaya, recimo original Commuter me je na ebayu stal dobrih 9$, pobrskaj malo, kitajci to prodajajo na veliko in poceni.

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Evo imenik sem zrihtal že zadnjič
Sedaj ima pa problem z mms-i. Noče jih sprejemat avtomatsko.Še obvestila ne dobi da jo čaka.
Čim vklopi prenos podatkov pa jih prenese.
Ve kdo kako to rešit /nastavit?

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Podatki morajo biti vklopljeni, sicer nema MMS...
O tem sem že pisal.

I

Izbrisan uporabnik #488

Philips je menda omenil, da pri nekaterih telefonih dela MMS on demand, če je data off.

Pri večini pa moraš očitno imeti on. S tem pa je povezano tudi plenjenje aplikacij v ozadju, no te pa omejiš po lastni izbiri, sploh updejte in podobno.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.506
1.221
113
na mojem starem telefonu dela MMS on demand.... sem pa imel ZTE Blade

je pa to bedarija da ne dela na vseh

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Ne nujno, ker obdrži patente za kar se mu je v bistvu šlo.

Tako da je spušil malenkost manj
wink-1.gif

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Škoda, ker bo verjetno ukinjena tudi blagovna znamka Motorola. Letos se poslavljata dva pionirja mobilne telefonije, Nokia in Motorola.

I

Izbrisan uporabnik #488

Dvomljiva kitajska kvaliteta.

Imel sem že Lenovo, mini notebook, še kar ok. Pred časom sem spet dobil v roke lenovo notebook, očitno narejen iz najslabše reciklirane plastike.

Res pa je, da je Lenovo če se ne motim največji proizvajalec

Steve

Guru
13. avg 2007
9.960
1.840
113
Citat:
Uporabnik x5x pravi:
Evo imenik sem zrihtal že zadnjič
Sedaj ima pa problem z mms-i. Noče jih sprejemat avtomatsko.Še obvestila ne dobi da jo čaka.
Čim vklopi prenos podatkov pa jih prenese.
Ve kdo kako to rešit /nastavit?

Malo pobrskaj teme za kak mesec nazaj, sem jaz isto spraseval. Resi se tako da das gor gosms in izklopis opcijo auto dl mms, ce se prav spomnim

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Motorolini patenti so skoraj v celoti FRAND.
wink-1.gif
Pa upoštevati moraš še redne ozgube iz poslovanja Motorole v tem času, ki so bila precej visoka.

ury

Pripravnik
20. apr 2010
167
19
18
Pozdravljeni, kako dam na moto G slovenski jezik? Enostavni install brez routanja?
Hvala in lp

Nazadnje urejeno: