Moto G

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.296
9.500
113
EU
Konkurenca Sneckotu pri vzdržljivosti baterije.

39x-Screen.png

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.505
1.221
113
ehhh meni drži max. 2 dni....
zdaj ko uporabljam še sleep like droid pa je vsako noč na polnilcu
grin1.gif

zato ga mam.... naj trpi dokler je v garanciji

I

Izbrisan uporabnik #488

Fajn baterija za nas, ki ga imamo za telefon in nimamo filigranskih prstov ter indijanskega vida.

Ker eni baje s pametnimi telefoni "vse" delajo :)

Alter power users. Konretnega odgovora še nisem dočakal.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.296
9.500
113
EU
WIFI občasno imam vklopljen. Ročno. Povezavo sem delal Moto G via modem Thompson na stacionarni Abak. Tako sem te slike prenesel na stacionarca iz šering mape, potem na Alter.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.837
666
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Jaz mam nonstop wifi... Tak da ni panike

Pa je skoz povezan? Ker je razlika med vklopljenim in povezanim. Če ni povezan je skoraj tako kot da je izklopljen, saj večino časa ne dela nič (vsake toliko samo poskenira če je slučajno kakšno znano omrežje v dosegu).

I

Izbrisan uporabnik #488

Nonstop, ker mam po celi hisi in sluzbi signal.

Res pa je super signal.

Ne izxklapljam wifija, sicer ma opcijo, da ce je presibko, nevtrzne

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.505
1.221
113
saj tak daleč je vseeno.... pri njegovih potrebah mu pač drži 5+ dni.
Drugim žal ne
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, to sem se najbolj bal pri pametnem telefonu. Da bom vsak dan iskal kabl in da bo zabava v ozadju.

Pa je zgleda soliden nadomestek pravemu gsmu, le touchscreeni so na splošno katastrofa

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.837
666
113
Meni na Nexus 4 vem da wifi zelo dosti baterije pokuri. 2 dni zdrži komot, 3. dan pa je vprašljiv. Je pa baterija že 1 leto stara in več ni pri polni "moči". Sem pa poleti na dopustu imel izklopljen wifi, pa je po 6 dneh bil še na 30%
grin1.gif
Pa ga takrat nisem dajal v flight mode čez noč (kar ga normalno vedno dajem). Je pa res da sem ga mogoče ravno 2x na dan pogledal če je kak klic/SMS, sicer pa je bil strogo v standby.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.960
1.840
113
Citat:
Uporabnik undefined pravi:
Sem tudi sam naročil Moto G, upam da bo kmalu tu
smile-1.gif

Drugače me bolj mika Moto X samo bojda bo cena smešno visoka..

Samo tebe pa clovek res tezko razume. Par krat si ze ugotovil da android ni za tebe, ker prav isces stvari da te zmotijo, da lahko potem tu neskoncne hvalospeve japki pises,..., ampak ne, gres pa spet kupis androida. Wtf??