Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
WIFI občasno imam vklopljen. Ročno. Povezavo sem delal Moto G via modem Thompson na stacionarni Abak. Tako sem te slike prenesel na stacionarca iz šering mape, potem na Alter.
Pa je skoz povezan? Ker je razlika med vklopljenim in povezanim. Če ni povezan je skoraj tako kot da je izklopljen, saj večino časa ne dela nič (vsake toliko samo poskenira če je slučajno kakšno znano omrežje v dosegu).
Meni na Nexus 4 vem da wifi zelo dosti baterije pokuri. 2 dni zdrži komot, 3. dan pa je vprašljiv. Je pa baterija že 1 leto stara in več ni pri polni "moči". Sem pa poleti na dopustu imel izklopljen wifi, pa je po 6 dneh bil še na 30%
Pa ga takrat nisem dajal v flight mode čez noč (kar ga normalno vedno dajem). Je pa res da sem ga mogoče ravno 2x na dan pogledal če je kak klic/SMS, sicer pa je bil strogo v standby.
Samo tebe pa clovek res tezko razume. Par krat si ze ugotovil da android ni za tebe, ker prav isces stvari da te zmotijo, da lahko potem tu neskoncne hvalospeve japki pises,..., ampak ne, gres pa spet kupis androida. Wtf??
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.