Moto G

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz pa res ne vem, kaj bi recimo z dražjim modelom bistveno pridobil
smile-1.gif

Isti OS, boljši fotoaparat (ok) pol pa se konča...

Steve

Guru
13. avg 2007
9.960
1.840
113
....vecji in ali boljsi ekran, tanjse ohisje, lazji, hitrejsi in temu posledicno modernejsi os, ki ga svoh razlicice vec ne dobijo.

Sicer pa podobna vprasanja sem si sam tudi postavljal pri vsakem telefon ki sem ga imel in sem mislil da boljse ne gre. O kaka zmota

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, to maš prav, novi majo vedno kak bonbonček, da nazaj več ne greš
smile-1.gif

Sem pa napisal BISTVENO, tu pa se verjetno kaj hudo ne motim.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Tukaj gre predvsem za to, kje kdo reče "to je zame to kar potrebujem / zadosti".

Kljub temu, da hvalim iPhona je še vedno daleč od idealnega aparata. Je pa pomoje najbližje za moje potrebe / želje / ideje o tem kaj bi moral 2014 aparat biti - imeti.

Ta hip je Moto G najboljši aparat za toliko denarja, brez konkurence. Po video opisih odpira vse zelo hitro, skoraj tako kakor najvišji rang android aparatov. Res je da je sem in tja kak "ups lag / štek" ampak nič kaj pretresljivejšega, ker je vedno lahko izgovor "za ta dnar..".

luka51

Guru
16. avg 2007
14.389
5.670
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Nonstop, ker mam po celi hisi in sluzbi signal.

Res pa je super signal.

Ne izxklapljam wifija, sicer ma opcijo, da ce je presibko, nevtrzne
maš mogoče omogočeno nastavitev, da se wifi izklopi ko se izklopi zaslon?

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.837
666
113
Saj lahko pogledaš koliko časa je bil wifi vklopljen. Klikni na graf pri porabi baterije in potem se ti pod grafom pokaže neke vrste histogram uporabe GPS-a, wifija, mobilnega omrežja, polnenja ipd.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.837
666
113
Glej nemški oz. angleški amazon. Iz Amerike ti ne priporočam nabave, ker boš plačal še davek in carino.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne vem, kje se to nastavi, tako imam.

screenshot2014-01-28-07-.png

Nonstop je on, saj nonstop dobivam maile, ki jih sinhronizira.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.837
666
113
Iščeš nastavitev "Keep wifi on during sleep" na zadnjem screenshotu. Ti imaš nastavljeno da se nikoli ne izklopi.

I

Izbrisan uporabnik #488

Potem imam vse "v redu" in ni fejka
smile-1.gif

Očitno wifi skoraj nič ne papca baterije.

I

Izbrisan uporabnik #488

V ozadju imam dovoljenje samo za gmail, email, žal se za facebook ne da izklopiti, vsaj ko kliknem na račun za fb se nič ne pokaže.

Res pa na fb dobivam zelo zelo malo.

Ostalo pa sem preprečil, razna posodabljanja, nimam vremena ipd. zadeve, samo to sem tudi povedal.

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Bom verjetno tudi jaz naročil, ker bo s telefonom rokovalo več ljudi in je velika verjetnost padcev, prahu sem razmišljal, da bi ga vtaknil v zaščito od Otterboxa

defender

commuter

A ima kdo že slučajno?
A ve kdo kje bi se dalo kupiti v Sloveniji.
Če ima kdo informacijo ali priporočilo za kak ovitek s podobno zaščito se prav tako priporočam.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.296
9.500
113
EU
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Lahko ustvariš shared folder in do njega dostopaš na PCju: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.funkyfresh.samba
Pa ta program tudi deluje na nek podoben način, le da ima še veliko drugih funkcionalnosti: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sand.airdroid

Naložil sem ES File Explorer in prek WIFI-ja dostopam do Shared mape na stacionarnem abaku. Vse slike prenesem dokler rečeš keks.Enako sem naložil na tablico T-Pad in tudi dela dobro. Slika...

5ic-Screen.png