Moto G

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne moreš. Ne podpira v celoti.

Preglej prejšnje poste, je opisano kako namestiš slovenščino, da jo lahko izbereš med jeziki, a vse ni prevedeno = beri, minimalno je prevedeno.

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
"Moja" je tudi prišla danes, ni kaj reči - za ta denar 225 € (16 gb s poštnino), zelo soliden telefon.
Motijo me predvsem softwarske "navade", ki manjkajo iz touchwiza - ki se ga toliko kritizira ima pa vseeno nekatere stvari dobro urejene, niso pa tako bistvene stvari, kot rečeno bolj stvar navade.

npr.
-nisem našel načina, niti v navodilih na spletu ni omenjeno, da bi lahko sortiral aplikacije po meri ali v mape znotraj Apps.
-ne morem odstranit google search iz homescreena
-ni mogoče nastaviti število homescreenov in kateri se pokaže ob pritisku tipke home
-manj možnosti in nemožnost prilagajanja quick settings gumbov in niso toogle on/off gumbi ampak samo bližnjice
-manjka widget za lučko (a pozna kdo kakšnen led light widget na play storu, ki preverjeno dela na moto g - sem dal enga, ki ga poznam od prej pa force closa)

To je po par urah vse, če sem se kje zmotil, kot rečno telefon preizkušam par ur - prosim za razumevanje.

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Citat:
Uporabnik MaTejHo pravi:
npr.
-nisem našel načina, niti v navodilih na spletu ni omenjeno, da bi lahko sortiral aplikacije po meri ali v mape znotraj Apps.
-ni mogoče nastaviti število homescreenov in kateri se pokaže ob pritisku tipke home
instaliraj kak launcher iz playstore (Nova, Apex, ...)

Citat:
Uporabnik MaTejHo pravi:
-manj možnosti in nemožnost prilagajanja quick settings gumbov in niso toogle on/off gumbi ampak samo bližnjice
Pridrži za toggle, urejanje in še kak dodaten gumb pa pogrešam tudi jaz

Citat:
Uporabnik MaTejHo pravi:
-manjka widget za lučko (a pozna kdo kakšnen led light widget na play storu, ki preverjeno dela na moto g - sem dal enga, ki ga poznam od prej pa force closa)
Jaz na nexusu uporabljam DashLight

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik MaTejHo pravi:
"Moja" je tudi prišla danes, ni kaj reči - za ta denar 225 € (16 gb s poštnino), zelo soliden telefon.
Motijo me predvsem softwarske "navade", ki manjkajo iz touchwiza - ki se ga toliko kritizira ima pa vseeno nekatere stvari dobro urejene, niso pa tako bistvene stvari, kot rečeno bolj stvar navade.

npr.

To je po par urah vse, če sem se kje zmotil, kot rečno telefon preizkušam par ur - prosim za razumevanje.

V settings apps/all najdeš google search in onemogočiš ali unistall.

Nesnago se da torej očistiti iz namizja.

ury

Pripravnik
20. apr 2010
167
19
18
je kakšna varianta da bi bil telefon kupljen v nemčiji opremljen s slovenščino? namreč danes sem imel UK telefon in nima slovenščine. Res bi rad nekako imel vsaj delno slovenščino saj bi bil telefon za starejšo osebo.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Rabiš unlockan bootloader, rootan aparat pa custom recovery. Par stvari "popucaš" v recoveryu in flashaš. Poj pa še kaj popucaš in načeloma je to to. Zna pa bit, da ti bo mal gps nagajal, pa wifi prekinjal. Se pa "dela na tem".

I

Izbrisan uporabnik #488

Saj je pisalo, da je odporen na dež ipd. Tole pod vodo je zanimiv podatek
smile-1.gif
najbrž bi na 1m že bilo malo bolj veselo zaradi pritiska.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Za ta denar (sploh 8gb verzija) ni boljšega aparata.

Kdo zna "odmaknit" ime operaterja v levem zgornjem kotu (brez root, launcherja,..)?

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Ima kdo kakšno "svežo" informacijo, kje ga trenutno kupiti najceneje -> rabi kolegica in mislim da ji je ta telefon vrh glave
smile-1.gif

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.049
119
63
Doma
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Ima kdo kakšno "svežo" informacijo, kje ga trenutno kupiti najceneje -> rabi kolegica in mislim da ji je ta telefon vrh glave
smile-1.gif
Se pridružujem vprašanju, rabim za šefa.Je že kdo namestil/ Slo meni?