Moto G

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.837
666
113
Google Now je samo ena funkcionalnost search aplikacije. Če izklopiš bo search bar še vedno viden.
Pri nas Google Now recimo sploh nima smisla vklopiti, ker skoraj nič ne deluje.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Link do C&M če pozna kdo odgovore na marsikatero vprašanje
smile-1.gif

https://www.alter.si/tabla/show...ID=#Post1951269

Hvala

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.296
9.501
113
EU
Earth logo od Motorole G ko pri zagonu kaže zemljo se prehitro menjavlje in ne morem videti kaj je vse gor narisano.
Imate kje kakšne posnetke, ali link do tega.

Diavolo1992

Zelenc'
20. dec 2013
11
0
1
Ve kdo za kak pretvornik iz usb-ja v vtičnico, da se mi lahko telefon polni med spanjem....ponoči PC-ja nimam ponoči prižganega, kot nekateri geeki tukaj :p

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz sem ga zraven dobil.

V kakšni elektro trgovini ga kupi za par EUR.

Glej da bo tok 1A.

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz celo imam še enga viška od stare kamere, tudi 1A.

Tok je kar važen, ker za tablico in novo kamero imam 2A. Če polnim z 1A sicer kaže, da je naprava polna, vendar dejansko ni, se prej sprazni.

Važno je, da ni premalo.

p.s.
Če računalnik izklopiš, je v USB še vedno elektrika in lahko polniš telefon
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

No, naj proba, sicer pa v trgovino, ebay, dx, ni da ni. Po moje ma tudi bigbang, comshop...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.254
6.087
113
Citat:
Uporabnik Diavolo1992 pravi:
Ve kdo za kak pretvornik iz usb-ja v vtičnico, da se mi lahko telefon polni med spanjem....ponoči PC-ja nimam ponoči prižganega, kot nekateri geeki tukaj :p
Na dx.com dobiš tudi kaj takega, če rabiš za več naprav:

sku_253860_3.jpg

Dobiš tudi usb kable v vseh možnih izpeljankah.

motorolkar

Zelenc'
12. feb 2014
6
0
1
ali mogoče kdo ve kje se pri nas kupijo raznobarvni pokrovčki za baterijo, da se malo poživi telefon. nekdo je spraševal kako se izogne nehotenim klicem; namestiš Call tools optinno in potem te pred vsakim klicem telefon vpraša če res želiš poklicati določeno osebo in samo potrdiš. prekinitev klicev s tipko za ugašanje se mi ne zdi prava rešitev (pod accessibility)

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Evo po enem tednu uporabe lahko rečem, da je tole prava raketa. Od prvega dneva imam naložen "uradni" GPE, ker me je v stock preveč stvari motilo.

Ker smo Moto G uporabniki že po naravi šparovni, svetujem aplikacijo tap tap app za šparanje sleep / wake tipke
smile-1.gif

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Jaz sem ga že zbrisal
wink-1.gif
Ja da se oboje nastavit, poglej v nastavitvah. Locks + wakes oboje naštimaj.

Fopi

Pripravnik
24. mar 2009
47
8
8
Na ebayu jih maš za 1 eur iz kitajske. Ravno dobil enega v 20 dneh in dela brez pripomb. Sicer je pisalo za iphone, samo je to itak vseeno, glej samo da bo vsaj 1A ne 500 mA.