Moto G

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.294
9.500
113
EU
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Dialer ja, malo so nametali skupaj, se navadiš ni pa bolje kot prej.

Zaradi tega nebi updejtal
priden.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Meni je tudi pravkar ponudil update na 4.4.2
smile-1.gif

Čeprav že imam 4.4.2, ejej.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.837
666
113
To je kak manjši fix očitno. Na Nexusih je že bil parkrat tak update, da se številka verzije ni spremenila. Je pa se spremenila oznaka builda.

I

Izbrisan uporabnik #488

Upam, da mi ne zjebe ali doda neumnosti...

Google komaj čaka, da mi svoje programje integrira
smile-1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.837
666
113
Če ni sprememb v cifri, potem načeloma ni novih funkcionalnosti. Samo bugfixi in morebitne druge težave.

I

Izbrisan uporabnik #488

Tako je.

Prej oz. sedaj: 174.44.9.falcon_umts.Retail.en.DE

ponuja pa

175.44.1.en.DE

Mi hoče vzet retail
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Pri meni nič ne piše kolko je velik update, očitno so res samo neki popravki.

Sem dal male screene, da ne bo nekdo nervozen.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.294
9.500
113
EU
Žena je pomotoma stisnila "kliči" in ni znala preklicati. Hitro mi je dala telefon in dokler sem prišel do ustreznega menija za preklic sem že slišal "prosim".
Torej kako se najhitreje da preklicati ko pomotoma pokličem napačno številko.
Moj stari HTC Tatoo je imel mehanski gumb za kliči in odloži. Tanovi superduper khm...pa to imajo softversko...pet menijev+ali res želite....
bonk.gif

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Če narobe pokličeš, pritisneš na ekranu slušalko = odloženo.

Najbrž pa tudi prekineš s stransko tipko.

Jaz sem se prvi dan tudi zajeb... z gnilim dialom, kliknem na kontakt v imeniku pa je kar klicalo al pa ni klicalo, al je takoj klicalo v imeniku, v kontaktu pa ne.

Zelo nedodelano je to na androidu, želijo čimveč zmetati na ekran, samo simpl ne znajo narediti pa neko normalno ikono slušalke, da veš, da bo res takoj klicalo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Evo Steve, še zadnji screenshoti glede porabe baterije samo za tebe
evil.gif

Ta teden nisem bil dosti pri klicu... Polnilec moram sedaj najti...

priden.gif

screenshot2014-01-24-07-.png

screenshot2014-01-24-07-.png

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.837
666
113
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Žena je pomotoma stisnila "kliči" in ni znala preklicati. Hitro mi je dala telefon in dokler sem prišel do ustreznega menija za preklic sem že slišal "prosim".
Torej kako se najhitreje da preklicati ko pomotoma pokličem napačno številko.
Moj stari HTC Tatoo je imel mehanski gumb za kliči in odloži. Tanovi superduper khm...pa to imajo softversko...pet menijev+ali res želite....
bonk.gif

Saj ne da je gumb za prekinit zelo velik in rdeč (čez celotno širino ekrana)... Verjetno če bi bil čez cel ekran bi še vedno bilo premalo
rolleyes-1.gif

Aja, pa pogled med klicem se z novim dialerjem ni spremenil.

I

Izbrisan uporabnik #488

Sem naredil update, preko store-a je tudi galerijo posodobilo, ki je zdaj grša, prej je bila lepa črna, sedaj je bela
smile-1.gif

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.294
9.500
113
EU

[/QUOTE]

Saj ne da je gumb za prekinit zelo velik in rdeč (čez celotno širino ekrana)... Verjetno če bi bil čez cel ekran bi še vedno bilo premalo
rolleyes-1.gif

Nisi dobro prebral. Žena je skakala po menijih in je vmes začelo klicati. Velike rdeče slušalke ni bilo na ekranu, ker je v želji čimprejšnjega preklica odpirala napačne menije. Ko je obupala je meni dala v roke telefon naj jaz prekličem. Seveda sem pred tem moral ugasniti glupe appje, da sem sploh prišel do rdeče slušalke. Zelo nepraktično.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.837
666
113
Ko kličeš se ti odpre veliki rdeči gumb. Če pa ti stisneš home pa odpreš drugo aplikacijo pa logično da bo izginil. To je standard na vseh Androidih. Dedicated gumba za javit in preklic klica že zelo dolgo ni več. Navadi se ali pa kupi dumb phone.

Lahko pa klic vedno prekineš preko notificationa.

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Iščem pa ne najdem: kako narediti da bodo prikazani samo kontakti iz sim kartice?
Namreč stalno mi daje zraven kontakte iz gmaila(sinhroniira) vendar moja tega ne rabi.
lp

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.837
666
113
Na Androidu ni tega. Lahko samo gledaš kontakte in jih skopiraš v pomnilnik telefona. Primarni imenik je namreč tisti na telefonu. Menda je podobno tudi na iOS.