Moto G

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
A ga je kdo preizkusil na kakšnem podhranjenem telefonu (single ali švoh dual core s 512 rama), da bi primerjal, če je ta update hardwaresko dejansko manj zahteven, torej da naprava postane bolj odzivna? Tako so namreč oglaševali.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.837
666
113
Za obstoječe takšne telefone je zelo majhna verjetnost, da bodo sploh kdaj videli Android 4.4. Pri obstoječih telefonih pa načeloma takšnih specifikacij več ne najdeš, tudi v tapoceni variantah.

Edina varianta je stestirati s custom ROMi, ampak tudi ti še niso čisto stable. Je KitKat še vseeno relativno svež update, čeprav je že par mesecev zunaj.

I

Izbrisan uporabnik #488

screenshot2014-01-16-19-.png

Lepo "cel" teden, tokrat tudi v avtu BT nekje 8 ur. Soliden izplen
smile-1.gif

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.294
9.500
113
EU
Torej obdržim staro verzijo 4.3
cool-1.gif
Nekaj glede slik za telefonski imenik. Nisem preizkusil koliko podmap lahko odpira Android in če nima kakšnih omejitev glede tega. Stari HTC na 1,6 je vse slike metal na en kup, pa je bilo zelo nepregledno.
Tukaj nebi, da se mi mešajo s slikama fotoaparata.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.837
666
113
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
novi imenik v kitkat je katastrofa
bonk.gif

upam da se ga bom navadil

Milsliš dialer? Ker na stock appu je imenik ostal nespremenjen, dialer pa je res nov.

I

Izbrisan uporabnik #488

Dialer ja, malo so nametali skupaj, se navadiš ni pa bolje kot prej.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.960
1.840
113
Jaz sem rabil dolgo da sem se ga navadil, ampak po 2 mesecih uporabe se mi zdj boljsi kot prejsnji. Prvo pa mi je tudi bil katastrofa

I

Izbrisan uporabnik #488

Prej se mi je zdelo boljše, ker so bile večje ikone za priljubljene številke, sedaj pa zadnji klic kaže nad njimi, ikone manjše.

No, se bomo navadili, ni druge
smile-1.gif

bles

Pripravnik
18. sep 2007
257
2
18
54
Evo Moto G in da haus :)

Lepo leti. Se mi zdi skoraj hitreje kot moj N4?

bles

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.294
9.500
113
EU
Posodobitve za App-je sem izklopil na tistem App Store. Sedaj me gnjavi posodobitev softvera, ki nima možnosti izklopa. Ima samo Download ali Later. Kako to zadevo v celoti onemogočiti, ker še nisem ni obstoječe verzije v celoti nastavil
Rad bi da me sploh ne vprašuje in se ne posodablja, ker sedaj ne upam vklopiti WIFI-ja.
cry12bpy.gif

yre-Screen.png

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.837
666
113
Saj pa ni nekih bistvenih razlik v nastavitvah. Pa nastavitve ti tudi ostanejo od prej. Ti samo updejtaj.

I

Izbrisan uporabnik #488

Saj se ne bo nič spremenilo če daš sveži Android gor, vse bo ohranilo.

Ne vem kje se to izklopi, se pa da, če sem pravi videl, ko sem drsal po telefonu.