Moto G

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Malo sem se zatipkal, N5 sem mislil. Sicer pa je vec ali manj vsem jasno da nekih blaznih razlik pri baterijah ni. Razlike merimo v par urah, ne dnevih. In to sem hotel izpostavit, da ta moto ni tu nobena izjema, ampak cisto povprecje. Snecko tu mas
roza.gif
pa se lubija, zdaj pa ne cvili vec. Over&out

Tudi N5 ni biser kar se tiče baterije, tako da ni čudno, da ga v enem dnevu sprazniš. In ja, razlika se lahko meri v dnevih, seveda odivisno od tipa uporabe. Če boš nabijal igrice boš oba spraznil v par urah, uporabnik ki pa browsa, kliče, kakšen mail synca itd, bo pa komot imel na moto g vsaj kakšen dan več kot na nexusu. In ja, moto g tukaj izstopa, če bi kaj bral tuje forume, bi našel veliko navdušenih uporabnikov, ki hvalijo baterijo.

3 dni in 8 ur ekrana lahko ti samo sanjaš, pa če boš nič drugega počel kot 8 ur gledal homescreen

yjyvuvys.jpg
ve3ety4u.jpg

I

Izbrisan uporabnik #488

Upam, da ne bo spet nervoze zaradi velikih fotk, včeraj sem primerjal razliko med 4:3 in 16:9 formatom z novim FW 4.4.2

Drugega žal fotoaparat ne pozna, predvsem mislim na različne resolucije, razen če jaz kaj ne znam.

Fotoaparat je sicer verjetno bolj šibka točka tega telefona.

priden.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Če greš od kapelice na Piramidi striktno po grebenu skozi gozd in se potem spustiš proti ribnikom. Slika 2 je na grebenu, kjer je odprto, slika 3 pa v gozdu proti zadnjemu ribniku v gozdu.

http://goo.gl/maps/10yQO slika 2
http://goo.gl/maps/kIX95 slika 3

Lahko bi imel vklopljen gps in geotagging
smile-1.gif

p.s.
slika 2 = video 1
slika 3 = video 2

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.557
6.641
113
pri taščici
Snecer: bogi moj telefon: 95% objav na alterju (in drugje) je v zadnjih 3 letih napisano na gsm. Leto in pol na nokiji C3, pol leta na ace, sedaj eno leto na ace2. Tipkovnico imam lepo s čžš brez držanja czs.
Si že slišal za Swype?
Oči mi očitno zaenkrat še dobro služijo. Pogrešam pa adobe flash na gsm, oziroma kaj podobnega ki bi predvajalo video brez DL. (recimo iz rtv, 24....).

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.557
6.641
113
pri taščici
Seveda tudi gmaili laufajo preko gsm. Laptop imam samo še za velike ”praznike”., polnim vsako noč, včasih še kdaj vmes.

I

Izbrisan uporabnik #488

Kaj maš raje?

Tv, pc in moto g ali superduper iphone/android za 700 eur+, kjer se matraš :)

Vse se da, samo kako, a objektivna dejstva so znana. Sicer pa pustimo to.

Škoda da nima moto g tipke za fotoaparat al se da nastavit bre nekih posegov v rom in eksotičnih aplikacij?

Metamorsys

Zelenc'
21. dec 2013
21
0
1
Največji problem ki ga ima Moto G pri kameri je meni osebno to, da white balance ni nastavljiv. Velikokrat ga telefon namreč narobe nastavi sam po sebi.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Fotografije so pa res porazne. Bi si skoraj upal trditi da N95 iz davnega leta 2007 naredi boljše. Izgleda da na koncu še vedno drži rek "you get what you pay for".

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Ni, imajo kar nekaj svojih aplikacij in tudi pod settings je nekaj njihovih zadev, telefon pa se pri nas ne prodaja, torej ne verjamem, da bojo šli prevajati.