Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Vidim tu 4 dni avtonomije pa take fore, kar pomeni da je telefon vec ali manj neaktiven in se samo klice z njim .Meni se en smartfon ni prisel v roke da bi baterija zdzala do naslednjega jutra, torej 24 ur ob moji uporabi in mocno dvomim da je tu kaj drugace. Tak da prosim ne zavajat da je ta moto neko sveto cudo, ki drzi v nedogled, ker to ni. Ce bi bil, bi to bilo vsepovsod za zasledit, ne pa samo na alterju od snecerja. Baterija je malenkost slabsa od mojega nexus 4, ki se redko kdaj zvecer priklopi na polnilec z vec kot 20%.
Ce pa uporabljate smartfone kot stare nokje, na njih vse onesposobite, jih s tem pohabite in naredite v dumbphone, pa verjamem da drzi en teden
Nobenega zavajanja ni bilo, jaz sem točno povedal, da telefon uporabljam ZA TELEFON, tu pa tam kakšna fotka, mms, sms, mail ter da sem večino svinjarije disejblal ali odstranil, ki nima kaj početi v ozadju, jemati podatke z neta in žreti baterijo.
Pri minimalnem klicanju par minut na dan, zdrži lepo 6 dni, sicer sem pri redni rabi 3-4 dni.
Pa ne m rečt, da lahko s temi telefoni "normalno" surfate, jaz žal nimam oči kot Indijanec, zadeva nima miške, ne konkretne tipkovnice.
Drugo je, če folk to uporablja za multimedijo, muzika, youtube ipd., a surfanje s tako malim ekranom ni nek užitek, kaj šele da kaj napišeš na ******* touchpad tipkovnico.
In moj moto g ni v ničemer "pohabljen", imam zakupljen prenos podatkov (stalni sync gmaila, maila, facebooka-tega šita ne gre izklopit, wifi je vedno on, takisto sedaj mobile data (en drugega izključujeta jasno), le bluetooth redko vklopim.
Je pa fajn gledat ko si folk naloži nebroj aplikacij, ki jih rabi 1x letno, po možnosti še kakšno vreme in še kaj, da je na tekočem.
Če vam nadomešča telefon PC, kapo dol, meni ga ne more dokler bo imel takšen ekran in vhodno enoto.
Bi pa resnično rad slišal, kaj delato power heavy userji s telefonom, do sedaj ste samo flancali.
Pridete v službo in vse delate s telefonom? odgovarjate na maile, pišete dokumente, surfate, plačujete položnice (gre tudi to, imam na tablici certifikat) itd...
Zvečer namesto TVja gledate preko d3go poročila in filme, radio nonstop prek telefona na slušalke?
Al za vsako neumnost kličete mamo, da ji poveste, da je temperatura padla za pol stopinje.
Razumem najstnike, ko drkajo telefon nonstop in jim je to lajf ter nuja, da ostanejo med vrstniki.
Na plano z besedami, ker res ne vem, morate me razumeti, do sedaj sem imel Nokia e71, ki pa je tudi imela wifi, bt, itd... samo da je bil ekran manjši in je imela prave tipke.