Moto G

Fopi

Pripravnik
24. mar 2009
47
8
8
A vas je veliko odklepalo Tesco telefone? Sam bi ga vzel a se bojim, da ne bi šlo, ker baje vsi ne grejo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne bi vedel, tak je šlo in tak mam
evil.gif

Sedaj sem se spustil v "igro" z updejtom na 4.4.2.
Uradno mi ga še ni ponudil, je pa že zunaj OTA file, kar pomeni, da datoteko zip skopiraš samo na root "spominske" kartice in zadeva se sama zažene ter ohrani vse podatke.

Tu se sname file
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2600914

Torej samo za retail nemško verzijo
Filename:
Blur_Version.174.44.9.falcon_umts.Retail.en.DE.zip

Meni je gladko vse delalo.

Prvo kar sem opazil, da so končno dodali pri hitrih nastavitvah vklop in izklop GPS.
priden.gif

Thumbnaile dam, ker so eni nervozni.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.293
9.500
113
EU
Tukaj je etui za Moto G za 9,9€. Je model za Samsunga S3 in S4. Vzel sem od S4 ker je od S3 malo bolj tesen.

qdr-IMG-35.jpg

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.504
1.221
113
Še vedno bi rad ozadje pri sporočilih spremenil v črno... pozna kdo kako aplikacijo magari?

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.837
666
113
I

Izbrisan uporabnik #488

Hm, nič ni treba nalagat, saj kolikor vidim, to je že, gori je status bar transparenten, gumbi so doli (ti so bili že v 4.3)

screenshot2014-01-11-21-.png

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.837
666
113
Zanimivo, potem pa ni čisti stock launcher. V 4.3 še tega sigurno nisi imel, ker je komaj od 4.4 naprej to podprto.
Ampak še vedno to ni Googlov launcher - to lahko vidiš po onem gumbu za dostop do seznama aplikacij. Recimo slika iz XDA:

Skrajno levo je stock launcher, skrajno desno pa Googlov. Lahko opaziš razliko med gumboma. Ti imaš takšnega kot na levi.
Kakšen pa zgleda pri tebi seznam aplikacij? Ker na googlovem launcherju so ikone res huge.

Razlika med seznamom aplikacij:
k4AC1D5l.jpg

I

Izbrisan uporabnik #488

V 4.3 sem imel gumbe spodaj... saj pa vidiš na fotkah na prejšnjih straneh.

Samo ozadje sem dal lastno, nič drugega nisem diral, razen, da sem skinil nagravžni googlov mikrofon in search pa ikone po svoje razvrstil.

Vse stock, out of the box.

Na tvojih slikah opazim razliko ja, malo večje ikone so na desni.

Seznam aplikacij?

tako zgleda:
Veš kaj bo ... on je vzel ozadje iz Nexusa 7... ker sicer bi res v 4.4.2 pri aplikacijah bilo transparentno, vendar se potem tudi google searcha ne bi mogel rešiti...

Skratka očitno imam podedovano iz Nexusa 7

I

Izbrisan uporabnik #488

Launcherja sploh ne morem izbrati, ker je očitno samo en.
Našel sem ga med aplikacijami pod ALL

Ime: Launcher 4.4.2-5
priden.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.837
666
113
Privzeto je samo en nameščen, ja. Si namestil še tega Googlovega? Je pa predpogoj Google Search, saj je vsa logika launcherja tam not, to kar si inštaliral je samo enabler aplikacija.

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz nisem nič nameščal odkar je telefon pri hiši.
Google search pa je pri meni "odletel" takoj po prvem vklopu
smile-1.gif

Očitno je vse vzel iz Nexusa 7, ga kloniral.

V Nexusu 7 je tisti search bar tako obupen, da ga "nariše" preko ikon zgoraj, če jih tja nalimaš, glupo.

Pa kaj naj s tistim mikrofonom? slovensko ne zna, angleško pa ne razume
smile-1.gif