Moto G

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.504
1.221
113
Evo da napišem prvo zamero.... Glasni vibro. Tak da je vibro neuporaben če želiš nekje da ti pozvoni z vibriranjem okrog pa je tišina

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Evo da napišem prvo zamero.... Glasni vibro. Tak da je vibro neuporaben če želiš nekje da ti pozvoni z vibriranjem okrog pa je tišina

Kak pa zgleda zvonenje z vibriranjem?
evil.gif

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.293
9.500
113
EU
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
A si ga že nadgradil na 4.4? Ker tam je dejansko ta problem z webview browserji

https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=62378

edit: v bistvu se mi zdi da Chrome nikoli ni imel text rewrapa, z 4.4 so pa še vsem browserjem, ki uporabljajo webview to onemogočili

Sedaj sem preveril še na tablici TPad. Original priloženi browser (tista modra krogla) ne zna pravega wrapinga za tekst. Gor imam še Crome in Mozilo ki tudi tega ne znata. Imam še Opero mobile 12 in edina zna prerazporejati teksta in to kar učinkovito.

Dajte še povedat kako delate skrinšote na Moto G, da nebi slikal s fotoaparatom
redface-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Tako je, kot na ostalih. Istočasno pritisneš gumb za vklop in gumb za glasnos (za down jaz pritiskam)

In potem shrani fotke v galerijo oz \Pictures\Screenshot\

I

Izbrisan uporabnik #488

Zakaj pa ti ne piše, kolko še maš baterije?
smile-1.gif

screenshot2014-01-10-19-.png

screenshot2014-01-10-19-.png

Pri moji uporabi je 4 dni + brez težav

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.504
1.221
113
piše piše... samo sem bolj dol sliko potegnil.... blo je pa 35%

saj pri meni se bo tudi popravilo.... jeba je da jaz ne prenesem stock androida in naložim gor ADW launcher in potem 3 ure nastavljanja zadeve :p

Nazadnje urejeno:

Metamorsys

Zelenc'
21. dec 2013
21
0
1
Snecer kako zaboga ti tolk časa zdrži baterija? Meni drži baterija precej normalno za tako kot je (s tem da sem si zdaj downloadal še juice defender da dobim več od baterije). Tebi drži precej več. Drugače pa ja, jaz sem prejel telefon v četrtek in je fenomenalen telefon, izjemno hiter telefon za tak denar, nobenih pritožb, sem vesel nakupa.

Metamorsys

Zelenc'
21. dec 2013
21
0
1
No ja, trenutno pobiram aplikacije in takšne stvari. V ozadju mi dela antivirusnik, wifi je skoraj cel dan odprt, stalno je nekaj v downloadu, stalno se nekaj inštalira. No ja, sej ne trdim da je baterija slaba, baterija je še vedno odlična, glede na to da sem imel wifi odprt kar nekaj ur zaporedoma in sem prišel v celem dnevu na 40% baterije. Predvidevam pa da ti nisi tak heavy user?