Moto G

I

Izbrisan uporabnik #488

Že nekaj časa je na voljo in sicer za ZDA modele, za mojega DE še ni, sem pogledal.

untitled-2.jpg

Nazadnje uredil moderator:

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
V Stožicah bo dovolj placa :)

Glede na to, da je phone v SLO statusni simbol in se prodajajo telefoni kot s4/One/N5/iPhone/etc. kot vroče žemljice, verjetno še Irish puba ne boste napolnili
evil.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Mah tole bodo kupovali taki za rezervnega... kaj je pa meni dat 120€ za telefon.

Kot une tablice ali prenosniki pred leti za zamorce.... JST JIH 10 VZAMEM
grin1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.557
6.640
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Lepo je videt da prodirajo na trg telefoni tipa moto g in nexus in upajmo da bo jih sledilo se vec in se cene malo znizajo. Ker 600, 700 ipd je ze na meji perverznosti.
Aneksov pa ob takih ponudbah iz tujine tudi sam vec ne podpisujem

Pomoje samo google subvencionira vse tole. Vprašanje je samo, kaj bo ko bo nehal.
Zakaj je en ”pameten” telefon 2x dražji od nekega butastega laptopa? Zato ker je 10x lažji? Po zmogljivostih najbrž ne prekaša laptopov. (pa pustimo sedaj hz procov)

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Jaz jih poznam čedalje več in tudi čedalje manj jim je nerodno, ker se kvaliteta dviguje. Glede na to, da so vsi - od stodolarskih knock-offov do top brand telefonov - narejeni bolj kot ne za največ 2. letno uporabo, res ne mislim prodat ledvice za apple ali samsung.

Problem je in še nekaj časa bo support, zato me pa tale Moto G navdušuje, ker je kvaliteten brand, ki se ponovno prebuja, hkrati pa kupcev ne želi obrati do kosti. Kakšno računico imajo z googlom za vsem tem, me pa kot končnega kupca niti ne zanima.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Kitajske stvari se načeloma ne kupuje na ebaybu, poštena cena je bolj taka

200$ http://www.pandawill.com/zte-g...-42-p78003.html

na aliexpress dobiš še ceneje. Ampak kolk folka pa poznaš, da si je telefon kupilo s kitajske? To še dolgo ne bo imeli nekega vpliva na cene ostalih telefonov.

No dobr... ZTE ni za mene en noname kitajc, že od tega modela naprej http://www.gsmarena.com/orange_san_francisco-4081.php

Samo zgleda, da jih po evropi ne forsirajo preveč. Verjetno so preostale velike firme to zadušile za enkrat. (samsung, htc, lg).

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Žena je imela točno tega Orange, sedaj ima pa ZTE V967S. Za 100€ odličen telefon, pa ko bo crknil (padel v stranišče
smile-1.gif
, se bo kupilo takrat spet nekaj za 100€. Ampak se zavedam da garancija bolj ni kot je, da novih verzij ne bo (laufa en custom rom iz XDA) in to je to. Je pa problem priporočat take zadeve znancem, ker če mu bo crknil čez par mesecev bo kaj? Ali pa kot berem, da že pride s kako okvaro, pa ti pol ponudjo par 10$ vračila.

Sicer pa tudi za tole Tescovo Motorola ne vem točno kako bi uveljavljal garancijo.