Moto G

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne, sicer pa tega ne bom uporabljal
smile-1.gif

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.293
9.499
113
EU
Amazon je imel 17 % več naročil kot je planiral, pa ni utegnil pravočasno odposlati pakete do konca leta. Delajo pospešeno na tem.

VinS

Pripravnik
27. jan 2012
359
0
16
Obišči stran
Jaz sem ga kupil mami za rojstni dan (27.12), prav tako naročil preko amazona.uk - 20.12, dobil 30.12 (to je bilo še ok, ni bilo presenečenje, sem ji vnaprej povedal, da se lahko zaradi praznikov kakšen dan zavleče, je pa bilo že 23. v Nemčiji, potem pa so še en teden rabili, da so po preko Italije?! spravili do SLO). Me pa zanima, če se da kako bolj očitno nastaviti da se vidi da imaš nesprejet klic - trenutno pokaže samo čisto majhno zgoraj, tudi nobena lučka ne utripa.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Tako je. NoLed ful kuri baterijo, čeprav se da vse naštimat, da ga odkleneš recimo samo z volume tipko. ali home tipko, ostale ne delajo. Jaz imam aplikacijo "Upravitelj Svetlobe" (light manager) in mi dela preko led lučke in sem izredno zadovoljen. Recimo za sms-e sem si naštimal zeleno, za zgrešene rdečo in za mms-e modro, ostalega ne rabim.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
ksz

moja Tesco Mobile moto G je prišla, naročil sem 17.12, brez praznikov bi trajalo cca 14 dni. unlock dela bp, skupen strošek 110€+5€ C&M + 2,5€ unlock

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.503
1.220
113
Evo, amazon je danes dispečal telefone, predviden prihod v četrtek. Spremljam =)

Cena po komadu je 169€

I

Izbrisan uporabnik #488

Jap, težko dobiš za 120 eur boljši telefon oz. najbrž sploh nima konkurence in je edina izbira.

nowinc

Pripravnik
31. maj 2008
328
1
18
Ja, ta dostava iz Nemčije preko Italije do Slovenije tudi meni ni jasna. Sem naročil zadevo (sicer ne telefon) malo pred novim letom iz Berlina in sem pri sledenju pošiljke kar naenkrat opazil, da je paket v Milanu. Iz Milana pa je preko Bologne potem prišel v Slovenijo.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.503
1.220
113
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Samo 120 pa 170€ za enako zadevo je pa kar razlika
smile-1.gif

res je... ampak že 170€ je nesramno poceni glede na konkurenco
120€ pa je zastonj

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Samo 120 pa 170€ za enako zadevo je pa kar razlika
smile-1.gif

res je... ampak že 170€ je nesramno poceni glede na konkurenco
120€ pa je zastonj

Jp, 170€ je res drobiž za telefon...mogoče ga v kratkem kupim za kot "drugi"/rezervni telefon
zmaga.gif

Metamorsys

Zelenc'
21. dec 2013
21
0
1
A je bilo vedno tako da je trajalo samo cca. 3 dni da je pošiljka prišla iz Anglije? Ali samo Amazon zdej pošilja s hitrimi poštami ker so v zamudi?

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Saj ni review, opiše pač kaj telefon npr. nima ter za približno koliko več € dobiš boljšega, ali da bo slej kot prej Kit Kat in podobno. Za nekoga, ki se ne spozna kaj dosti na telefone, pa se odloča med 2-3 modeli mu lahko to pripomore h končni odločitvi. Sicer pa vedno so takšni "blogi, review..." pristranski na eno ali drugo stran.

I

Izbrisan uporabnik #488

To smo že vse brali, kamera res ni ok, a drugih tezav ni. Dela kot sneta sekira.

Bullshit je android 4.4, po moje ga ne rabimo, nic ne prinasa, samo jajca od googla, da se tezje izklopis= idiotski voice search npr.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
To smo že vse brali, kamera res ni ok, a drugih tezav ni. Dela kot sneta sekira.

Bullshit je android 4.4, po moje ga ne rabimo, nic ne prinasa, samo jajca od googla, da se tezje izklopis= idiotski voice search npr.

Kakor mi je znano Kit Kat oz. 4.4 verzija, bo bolj "optimizirana", tako da bo zahtevala manjše "strojne zahteve" -> kar bo po vsej verjetnosti pomenilo, da bo telefon še bolj odzivnejši.
write.gif