Moto G

I

Izbrisan uporabnik #488

Te dni sem več fotkal (okoli 100 fotk s flešem) pa tudi klical in je stanje baterije še kar solidno.

Bo preko 3 dni držala
priden.gif

screenshot2014-01-02-11-.png

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.503
1.220
113
30.12. oddano naročilo, še zaj niso nič trznili.

baah.... majmuni

Metamorsys

Zelenc'
21. dec 2013
21
0
1
Iste izkušnje tuki. Naročil sem okrog 26.12.2013 pa sem jim včeraj pisal. Pisal sem na Amazonov live chat in šel skozi dolgo debato s tem uslužbencem, ugotovila sva da Amazonova spletna stran narobe dela (kaže kot da je telefon na zalogi čeprav ni - zato sem jim tudi pisal, naročil sem precej prej, telefona pa mi še vedno niso poslali čeprav je pisalo da je na zalogi). Čudno mi je da imajo tako slab nadzor, po pogovoru z njim sem dobil občutek da ubistvu sploh ne ve če so telefoni na zalogi ali ne, očitno nima vpogleda... Moje naročilo je poslal skozi fulfillment center in mi bodo odgovorili v dveh dneh. Neki je namignu da bom za potrpežljivost in nastale probleme dobil darilce.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.503
1.220
113
Citat:
Uporabnik Metamorsys pravi:
Iste izkušnje tuki. Naročil sem okrog 26.12.2013 pa sem jim včeraj pisal. Pisal sem na Amazonov live chat in šel skozi dolgo debato s tem uslužbencem, ugotovila sva da Amazonova spletna stran narobe dela (kaže kot da je telefon na zalogi čeprav ni - zato sem jim tudi pisal, naročil sem precej prej, telefona pa mi še vedno niso poslali čeprav je pisalo da je na zalogi). Čudno mi je da imajo tako slab nadzor, po pogovoru z njim sem dobil občutek da ubistvu sploh ne ve če so telefoni na zalogi ali ne, očitno nima vpogleda... Moje naročilo je poslal skozi fulfillment center in mi bodo odgovorili v dveh dneh. Neki je namignu da bom za potrpežljivost in nastale probleme dobil darilce.

daj ti lepo prosim malo linke do teh kontaktnih zadev, da jim zagnjavim.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.503
1.220
113
Citat:

Thank you for the information.
After checking, I can see from our website that the item is indeed in stock. However, upon looking on your order, it appears that our system didn't provide a delivery which is unusual as the order should've already been dispatched.
To properly check on this, I will need to contact our buying team and I will request for them look into this for you.
*I meant I will contact our fulfillmen team.

ahhhh :-(

I

Izbrisan uporabnik #488

Zgleda, da gre za med
smile-1.gif
in upravičeno, dobro, hitro deluje, smešna cena, najbolj sem se bal baterije pri teh "pametnih" telefonih, ker zame je nesprejemljivo polniti telefon vsak dan. Pri neki normalni uporabi pa lepo drži več dni.

Lepo drži 3-4 dni

Ko malo tema pade, grem še v avto navigacijo sprobat, da vidim kako kaže HUD.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.503
1.220
113
kaj maš tisto varianto ko se ti prek avtomobilskega stekla odbija slika? :p

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Zgleda, da gre za med
smile-1.gif
in upravičeno, dobro, hitro deluje, smešna cena, najbolj sem se bal baterije pri teh "pametnih" telefonih, ker zame je nesprejemljivo polniti telefon vsak dan. Pri neki normalni uporabi pa lepo drži več dni.

Lepo drži 3-4 dni

Ja to je res zlo čudno, da ti zdrži toliko baterija
smile-1.gif
morda veš kapaciteto baterije ? Očitno je poraba elektronike manjša od konkurence ?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik novaa pravi:

Jeste
smile-1.gif
iGO/Primo ima to, v mansardi mi lepo dela na šipi, samo se dvojno vidi, ker je dvojna šajba v oknu.

p.s. to sem še ubodel, vedno prav pride

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Zgleda, da gre za med
smile-1.gif

Lepo drži 3-4 dni

smile-1.gif
morda veš kapaciteto baterije ? Očitno je poraba elektronike manjša od konkurence ?

Nekaj čez 2000mA drži, kar je zelo solidno.

2070 mA točno

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Zgleda, da gre za med
smile-1.gif

Lepo drži 3-4 dni

smile-1.gif

Nekaj čez 2000mA drži, kar je zelo solidno.

2070 mA točno

Aha no to je kar veliko, če primerjam recimo z iphone 4s/5...: 1420-1440 mAh

Seveda je potem pomembna poraba elektronike, teža zaradi večje baterije in velikost, predvsem debelina po drugi strani pa večja anatomija telefona. V principu imam rajši 1-2 mm debelejši telefon in večjo anatomijo telefona.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.503
1.220
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik novaa pravi:

Jeste
smile-1.gif
iGO/Primo ima to, v mansardi mi lepo dela na šipi, samo se dvojno vidi, ker je dvojna šajba v oknu.

p.s. to sem še ubodel, vedno prav pride

aaaaa prej bi rekel da si boš še to vzel... bi x 2 še za mene
grin1.gif

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Za uporabo HUD--a, imaš kakšno posebno stojalo v avto, da telefon ostane na mestu ?