Moto G

erikson

Guru
25. avg 2007
22.246
6.084
113
Citat:
Uporabnik Metamorsys pravi:
A je bilo vedno tako da je trajalo samo cca. 3 dni da je pošiljka prišla iz Anglije? Ali samo Amazon zdej pošilja s hitrimi poštami ker so v zamudi?
Verjetno so ti naredili upgrade na UPS, če so veliko zamujali. Poglej če si dobil tracking številko na mail in potem preko te strani spremljaš pot: UPS tracking.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.503
1.220
113
Meni so tudi poslali z UPS in prihod kao v treh dneh.... me prav zanima

I

Izbrisan uporabnik #488

So pa naši operaterji pravi hepani.

Vrhunski budget telefon pa ga ne prodajajo.

Najbrž zaradi ovc, ki so pripravljene ure stati za iPhone ipd.

Pri budget telefonu je izplen premajhen, za naše pogoltneže bi bilo očitno premalo profita. Pa še servis bi morali zagotoviti.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.557
6.639
113
pri taščici
E to vidiš, servis se jim je ne bo povrnil, pa verjemi da pri nas ne bi bila cena 150-200. Vsaj 100 še zraven, ali pa tuja cena in 24m aneks s cel kup plačljivimi opcijami. Zato se po končanem aneksu poslovim od aneksov, telefone kupujem v tujini, pri nas pa ob najmanjšem razlogu menjam operaterja. Danes bi se ženi pridružil na bobu.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.246
6.084
113
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Meni so tudi poslali z UPS in prihod kao v treh dneh.... me prav zanima
Bosta lahko primerjala, kako potujeta vajina paketa.
grin1.gif

Metamorsys

Zelenc'
21. dec 2013
21
0
1
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Citat:
Uporabnik Metamorsys pravi:
A je bilo vedno tako da je trajalo samo cca. 3 dni da je pošiljka prišla iz Anglije? Ali samo Amazon zdej pošilja s hitrimi poštami ker so v zamudi?
Verjetno so ti naredili upgrade na UPS, če so veliko zamujali. Poglej če si dobil tracking številko na mail in potem preko te strani spremljaš pot: UPS tracking.

Tako je, poslali so mi preko UPS-ja, sem zdaj preveril. Mogoče da se naši operaterji bojijo tudi tega, da bi ljudje kupovali samo še Moto G-je, ker se nobenega drugega ne bi splačalo
grin1.gif

Pomojem se dandanes najbolj splača da kupiš telefon v tujini in izkoristiš tiste par mesecev cenejšo naročnino ki jo ponujajo operaterji (no ja, vem vsaj za Simobil).

Nazadnje urejeno:

Fopi

Pripravnik
24. mar 2009
47
8
8
A ima kdo kaj več info, če odklep Tesco moto g dela vedno ali se lahko zgodi da ne bi delalo? Ker pol ne vem kaj naj z telefonom?

Ker zdaj so tudi unlock Tesco telefoni cenejši kot amazon.

Nazadnje urejeno:

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
So pa naši operaterji pravi hepani.

Vrhunski budget telefon pa ga ne prodajajo.

Najbrž zaradi ovc, ki so pripravljene ure stati za iPhone ipd.

Pri budget telefonu je izplen premajhen, za naše pogoltneže bi bilo očitno premalo profita. Pa še servis bi morali zagotoviti.

Da ni Motorole v Sloveniji je po mojem mnenju bolj problem Motorole same. Verjetno postavljajo take pogoje, da ga ni junaka, ki bi se lotil zastopstva.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Operaterji se ne bojijo, da bi se prodajala samo Moto G-jka, racionalni kupci, ki kupujejo budget izdelke (ne samo telefonija) ne predstavljajo največje skupine kupcev (mislim na zahodno evropski standard).

Steve

Guru
13. avg 2007
9.960
1.840
113
Lepo je videt da prodirajo na trg telefoni tipa moto g in nexus in upajmo da bo jih sledilo se vec in se cene malo znizajo. Ker 600, 700 ipd je ze na meji perverznosti.
Aneksov pa ob takih ponudbah iz tujine tudi sam vec ne podpisujem

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Lepo je videt da prodirajo na trg telefoni tipa moto g in nexus in upajmo da bo jih sledilo se vec in se cene malo znizajo. Ker 600, 700 ipd je ze na meji perverznosti.
Aneksov pa ob takih ponudbah iz tujine tudi sam vec ne podpisujem

Pomoje samo google subvencionira vse tole. Vprašanje je samo, kaj bo ko bo nehal.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Telefoni so dragi, ker jih folk kupuje za tak denar. Jaz sem pa prepričan, da Motorole ne prodajajo z zgubo. Verjetno pa ne tudi s kakim hudim profitom, kot kdo drug.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.960
1.840
113
Google prodaja z drugacno filozofijo kot ostali. Poceni telefon in potem ti uporabljas njihove storitve, ki prinasajo denar. Telefon pa sigurno ni subvencioniran, pac ni nekega blaznega dobicka

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Dobicek od hardwara je par dolarjev tako kot od Nexusov. Bo pa Motorola morala prodati OGROMNO teh telefonov, da si bo google povrnil kupnino.

I

Izbrisan uporabnik #488

Zdaj sem ga malo bolj uporabljal, nekako normalna raba in baterija je kar solidna, bo 4 dni očitno vedno.

screenshot2014-01-07-16-.png

Polnim pa ga vedno na "stenski" polnilec 1.0A