Moto G

erikson

Guru
25. avg 2007
22.246
6.084
113
Kdo ga bo danes prvi dobil?
cheer.gif

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Sem šel na bolho za hec pogledat, če se ga je kdo že naveličal: en prodaja zapakiranega za 230€, drugi pa en mesec rabljenega s počenim steklom za 160€
bonk.gif
In verjetno za šankom oba pizdita, kako imajo slovenski trgovci visoke marže...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
evo za Tescovo se downloada update na 4.4

Za "Švaba" še ni, zdi pa se, da bi ti moralo UP na 4.4.2 tako kot mam na Nexusu.

Saj bomo tudi "mi" kmalu dobili, čeprav se malo bojim, da ni testirano in da bo hroščev.

Citat:
MOTOROLA G

Dieses Gerät wird ein Upgrade auf KitKat (Android 4.4) erhalten.

Nazadnje uredil moderator:
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Carlito149 pravi:
Koliko vas je že lastnikov tukaj?

"klub" raste
smile-1.gif
me zanima, kaj bodo še ostali uporabniki dognali, jaz sem zelo zadovoljen, baterija je odlična, dobro se sliši, tudi z navigacijo v avtu je kompatibilen, lepo imenik uvozi, skratka sedaj še nisem našel nekih pomembnih pomanjkljivosti pri moji uporabi.

Morda sem edino malo več od fotoaparat pričakoval.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.503
1.220
113
Sem že počil gor AWD launcher

to zdaj hara.... wohoooo izgled in nastavitve točno enake kot sem imel na starem ZTE blade
cheer.gif

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.293
9.499
113
EU
Citat:

Danes opoldan prišel kombi hitre pošte SLO in prinesel paket iz Amazon UK.

Sedaj vprašanje za Snecerja. Kako to da Crome na Moto G-ju ne zna povečani tekst Alterja prerazporediti v nove vrstice navpično, ampak rastegne zadevo v širino. Tako moram premikati levo desno, da lahko berem. Pa superduperekstrasrong tehnologija. Moj stari HTC Tatoo z Androidom 1,6 je to znal narediti, tako da je bila milina brati.
bonk.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Lahko slikovno ponazoriš "problem?" s screenshoti

Meni alter isto dela na moto g kot na nexusu 7.

Sicer pa si že sam ugotovil, da telefon ni za surfanje
smile-1.gif
premajhen za resno delo. Ima pa alter pda verzijo, ki je prirejena za pametne telefone.

priden.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.503
1.220
113
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Citat:

Danes opoldan prišel kombi hitre pošte SLO in prinesel paket iz Amazon UK.

Sedaj vprašanje za Snecerja. Kako to da Crome na Moto G-ju ne zna povečani tekst Alterja prerazporediti v nove vrstice navpično, ampak rastegne zadevo v širino. Tako moram premikati levo desno, da lahko berem. Pa superduperekstrasrong tehnologija. Moj stari HTC Tatoo z Androidom 1,6 je to znal narediti, tako da je bila milina brati.
bonk.gif

Jaz sem na operi next moral naknadno vklopit funkcijo Text warping in zdaj dela.... probaj poiskat če ima chrome tudi kaj takega

I

Izbrisan uporabnik #488

Kaj mu daje prednost pred ostalimi?

Jaz ne vidim nekih težav s Chrome, razen android ne pozna vseh vtičnikov?

Dolphin zna?

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.293
9.499
113
EU
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Lahko slikovno ponazoriš "problem?" s screenshoti

Meni alter isto dela na moto g kot na nexusu 7.

Sicer pa si že sam ugotovil, da telefon ni za surfanje
smile-1.gif
premajhen za resno delo. Ima pa alter pda verzijo, ki je prirejena za pametne telefone.

priden.gif

HTC Tatoo "Stock" Brovser. Android 1,6

184-IMG-35.jpg

Moto G in Chrome. Android ...med zadnjimi verzijami

dj9-IMG-35.jpg

Pri HTC-ju lahko povečujem tekst do nezavesti in bo vedno prerazporejen tako da samo navpično skrolam.
Pri Chromu pa moram levo-desno plus gor-dol skrolati.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.837
666
113
Če se prav spomnim tudi Firefox nima text reflowa. WebView pa od 4.4 naprej uporablja Chromium, kar pomeni hitrejše delovanje (sploh javascripta), ampak brez text reflowa.

Je pa text reflow po eni strani tudi slaba stvar. Recimo ko te na forumu vrže na prvo neprebrano sporočilo in če takrat pozoomiraš, te zaradi text reflowa vrže na neko XY lokacijo (ker se "dolžina strani spremeni).

Ima pa zato Chrome funkcijo text scaling, kjer načeloma sploh ne rabiš zoomirat. Ampak na alterju to malo zafrkava - vsak post ima malenkost drugačen font size, ene lahko bereš, eni pa imajo premalo pisavo.