Moto G

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.503
1.220
113
aja... če iz anglije naročim tulifon, kaki vtikač bo imel polnilec? (polek usbja)

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Jaz imam tudi od 23.12 nekaj na C&M, ampak v DE. Jao šele 6.1 si naračunal, da pride? Pismo pa prazniki.
shocked-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.556
6.637
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
screenshot2013-12-29-16-.png

Tako, zdaj pa je čas, da priklopim napajanje
evil.gif
Jaz sem sposoben ace2 spraznit v 6 Urah in ne dneh. Pa ni še eno leto star. Dva dni mi najbrž ni nikdar zdržal. Bi moral jaz tole dobiti v roke.

I

Izbrisan uporabnik #488

Potrebe so različne, jaz pač računam,da pri neki zmerni uporabi bo držal par dni.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Torej poleg ne dobiš polnilca in ga polniš preko USB-mini ? Na računalnik ali če kupiš posebaj adapter za 220V ?

I

Izbrisan uporabnik #488

Saj pa sem pokazal fotko, da ga dobiš poleg
smile-1.gif
...

Preko amazon.de dobiš poleg 220V polnilec v katerega vtakneš USB kabel, ki ga tudi dobiš poleg.

Sicer pa če bo kdo kupoval adapter 220V, naj gleda na tok 5V in 1.0A.

Ampak to je darilo amazona.de, saj je adapter priložen in prilepljen na škatlo.

Lahko pa seveda polniš tudi na PCju.

I

Izbrisan uporabnik #488

adapter je poleg, kabl pa je serijski, beli, v škatli original.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Aha
wink-1.gif
super

zgoraj sem bral, da se nekateri bojijo da bi se jim v žepu spraskala sprednja stran?? Ne vem ali imajo ti telefoni tako slabo steklo ali kaj drugega. Meni pri starem iPhone 4S, zmeraj v žepu še ključi in kartice sprednje strani ni uspelo spraskati po 2 letih uporabe, na zadnji strani pa je kar nekaj prask.... tako da ne vem, nisem imel pa nobenega etui-ja ali druge zaščite, ker me pri telefonih ko ga imaš v žepu to enostavno moti .

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ne, ne spraska se. Imam prejšnji Gorilla glass (in prej še prejšnjega), pa na nobenem niti najmanjše praskice.

Bi bilo fajn imet cel telefon v tem materialu...

luka51

Guru
16. avg 2007
14.388
5.669
113
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Aha
wink-1.gif
super

zgoraj sem bral, da se nekateri bojijo da bi se jim v žepu spraskala sprednja stran?? Ne vem ali imajo ti telefoni tako slabo steklo ali kaj drugega. Meni pri starem iPhone 4S, zmeraj v žepu še ključi in kartice sprednje strani ni uspelo spraskati po 2 letih uporabe, na zadnji strani pa je kar nekaj prask.... tako da ne vem, nisem imel pa nobenega etui-ja ali druge zaščite, ker me pri telefonih ko ga imaš v žepu to enostavno moti .
ključi in kartice ti ga ne spraskajo, je to vse mehkejše od stekla. Zgoraj je blo govora o kremenu pesku, ki ga je pa v okolju ogromno.
kot sem že napisal. pisarniškemu človeku ni panike, se nima česa bat. Nekdo, ki pa dela zunaj je pa že v rizični skupini. Al pa se igraš z otrokom v peskovniku, igraš odbojko na mivki, si na peščeni plaži itd okoli tebe pa tone in tone kremenčeve mivke, ki brez vsakega napora nardi prasko če pride med gorilo in prst.
naj se pa vsak sam odloči ali je pri njemu nevarnost prask ali ne.

jaz sem mel včasih na telefonih in še rezistivni displaj brez folije po več kot letu brez praske. potem telefon z folijo brez prask dve leti. Odkar delam tak, da sem skos v nekem stiku s peskom in prahom mam vedno folijo gor, ki je spraskana po dnevu ali dveh. pač ni neke logike si vsak klic roke prat itd, pol pa z umazanimi rokami praskaš sem in tja pa včasih prav čutiš ko vlečeš prasko.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.503
1.220
113
Danes naročil 2 komada iz angleškega amazona.

Bom videl kdaj prispejo =)

I

Izbrisan uporabnik #488

Saj bo, samo mirno.

Naj pa še kakšen potem objavi kaj koristnega, sploh kakšne nujne programe, da se telefon spravi v redu.

Jaz imam retail.de verzijo, tako da update na 4.4.2 še ni na voljo, a ni nobene potrebe.

Mam na nexusu 4.4.2 in je porazen, sem moral takoj dat gor launcher in na 4.3.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.503
1.220
113
pa na srečo sem že zdaj 3 leta na androidu tak da bom takoj vedel kaj pogrešam.
Trenutno še mam ZTE blade, na njega sem naložil 2.3.5 gingerbread

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.556
6.637
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Potrebe so različne, jaz pač računam,da pri neki zmerni uporabi bo držal par dni.
Bo kar držalo, od zjutraj sem spraznil baterijo, 3,5 ure displaya...wi-fi, srfanje tudi preko 3g, okoli 15 minut z klica.
Se spomnim jambranja pri ace. Spraznil v nekaj urah, žena ga fila na tri dni.... Tudi tvojega v enem dnevu (12ur) spraznim.