Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Aha
super
zgoraj sem bral, da se nekateri bojijo da bi se jim v žepu spraskala sprednja stran?? Ne vem ali imajo ti telefoni tako slabo steklo ali kaj drugega. Meni pri starem iPhone 4S, zmeraj v žepu še ključi in kartice sprednje strani ni uspelo spraskati po 2 letih uporabe, na zadnji strani pa je kar nekaj prask.... tako da ne vem, nisem imel pa nobenega etui-ja ali druge zaščite, ker me pri telefonih ko ga imaš v žepu to enostavno moti .
ključi in kartice ti ga ne spraskajo, je to vse mehkejše od stekla. Zgoraj je blo govora o kremenu pesku, ki ga je pa v okolju ogromno.
kot sem že napisal. pisarniškemu človeku ni panike, se nima česa bat. Nekdo, ki pa dela zunaj je pa že v rizični skupini. Al pa se igraš z otrokom v peskovniku, igraš odbojko na mivki, si na peščeni plaži itd okoli tebe pa tone in tone kremenčeve mivke, ki brez vsakega napora nardi prasko če pride med gorilo in prst.
naj se pa vsak sam odloči ali je pri njemu nevarnost prask ali ne.
jaz sem mel včasih na telefonih in še rezistivni displaj brez folije po več kot letu brez praske. potem telefon z folijo brez prask dve leti. Odkar delam tak, da sem skos v nekem stiku s peskom in prahom mam vedno folijo gor, ki je spraskana po dnevu ali dveh. pač ni neke logike si vsak klic roke prat itd, pol pa z umazanimi rokami praskaš sem in tja pa včasih prav čutiš ko vlečeš prasko.