Moto G

VinS

Pripravnik
27. jan 2012
359
0
16
Obišči stran
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Ampak sam Android v osnovi je v Slovenščini, prav tako mislim da čisto vse Googlove aplikacije. Tako da če nastaviš SLO bi moralo biti kar nekaj stvari prevedenih, kar pa manjka pa pač v Angleščini.

Če pa ne moreš izbrati SLO jezika pa uporabi tole: https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale&hl=sl

dragi bivši sodelavec
smile-1.gif

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik frisk pravi:
Greenify za ne-rootane telefone

Ko je že bilo toliko govora o baterijah: App za prihranek pri porabi baterije, ki deluje na telefonih "iz škatle".

Sam ponavadi uporabljam Deep sleep battery saver, naštimam da se vsako uro vklopi za 1 minuto wifi oz data in to je to. Sem za foro včeraj popoldan dal to na Moto G in nastavil, da ko je screen izklopljen, se izklopi wifi in data. Sicer bi to lahko ročno počel, ampak je lažje, če gre avtomatično. Rezultat, parkrat prižgan ekran, pa en klic 2 minuti:

baterija.png

I

Izbrisan uporabnik #488

Sem "naložil" slo preko adb shella, ampak ne prevede, samo del s tipkovnico, ostalo je angleško.

screenshot2014-01-14-19-.png

priden.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Čim manj googla in parazitskih programov pa bo ok :)

Kakšna pa je sploh razlika?

Fopi

Pripravnik
24. mar 2009
47
8
8
Pa se bo dalo na evropske (recimo iz amazona, tesco...) moto g naložiti GPE firmware in bodo tako naše tudi postale GPE z stock androidom in updati?

Metamorsys

Zelenc'
21. dec 2013
21
0
1
Nekaj me zanima, a obstaja kakšen tak app ki bi znal iz zaslona računalnika prebrat URL povezavo (ne QR kode) in odpret povezavo na brskalniku telefona?

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Ni ravno to kar iščeš, ampak če tudi na PCu uporabljaš Chrome lahko uporabiš tole in enostavno pošlješ link na telefon.

Metamorsys

Zelenc'
21. dec 2013
21
0
1
Hmm, Chrome sem zamenjal za Dolphin Browser :/ Ima kakšen od teh browserjev tudi Ad Block? Dolphin browser sicer ima na speed dialu Ad Block, vendar ne vem v čem je point, ker potem kliknem gor in mi pove da je samo za Firefox in Chrome?

Steve

Guru
13. avg 2007
9.960
1.840
113
Tebi res ne potegne poanta teh apdejtov ne? Ne pomeni da bo zdaj z vsakim prisel nov vmesnik in 50 dodatnih funkcij, ampak so v veliko primerih samo popravki in optimizacije. Bo slo pocasi?

I

Izbrisan uporabnik #488

Lepše se obnašaj, saj lahko lepo napišeš.

Lej enako je kot pri windows 8 prehod na 8.1 itd. Malo se spremeni vmesnik, morda res kaj popravijo, kar sploh ne vidiš in te prej ni motilo, zadeva pa gre naprej. Če ne bi spremenili vmesnika razlike ne bi opazil.

Imam 4.4 in 4.4.2 na tablici od trenutka, ko je izšel update in vem, kaj je "novega". Nič bistvenega.

4.3 je bil preskok, ker si lahko dodal več uporabnikov.

Na 4.4.2 pa so malo popravili ikone in še kaj, kar navadni uporabniki ne vidimo.

Jaz na moto g ne opažam na verziji 4.4.2 prav ničesar novega.

"Popravki" so znani in navedeni:

Fajn bi bilo, da si uporabnik tega telefona in nam kaj poveš iz prve roke.

To so novitete na 4.4.2

Skratka nič posebnega ali nujno potrebnega.

Za moje pojme je novi Phone dialer celo slabši, prej mi je lepše zgledalo.

Ostalo je bolj "šala".

Ti pa mi sedaj pišeš o novem vmesniku in 50 dodatnih funkcijah
priden.gif

Zato iz svojih opažanj povem, da med 4.3 in 4.4.2 ni neke razlike... Tudi ni zanemarljivo, da je zunaj že 4.4.2, kar pomeni, da je očitno bila 4.4 hudo hroščata.

Bo šlo?