Citat:
Uporabnik Jest pravi:
V bistvu je tako, da je tudi strosek psoiljanja na strani proizvajalca oz. prodajalca, ce gre za okvaro v okviru garancije...
Tako pravi ZVPot v 19. clenu ...
Citat:
Uporabnik Panki pravi:
mihapodb: Kot prvo si ti poslal na servis samo baterijo (za N900 če se ne motim). Kako naj mi vemo če je ta baterija sploh naša? Zahteval si nov aparat, a si na servis poslal le baterijo???
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Citat:
Uporabnik Panki pravi:
mihapodb: Kot prvo si ti poslal na servis samo baterijo (za N900 če se ne motim). Kako naj mi vemo če je ta baterija sploh naša? Zahteval si nov aparat, a si na servis poslal le baterijo???
kako veste, da je baterija vaša, tudi če jo pošljem skupaj z aparatom?
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Citat:
Uporabnik Panki pravi:
kako veste, da je baterija vaša, tudi če jo pošljem skupaj z aparatom?
Skrivne kode na bateriji ki sovpadajo s skrivnimi kodami na aparatu, ugibam?
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
V bistvu je tako, da je tudi strosek psoiljanja na strani proizvajalca oz. prodajalca, ce gre za okvaro v okviru garancije...
Tako pravi ZVPot v 19. clenu ...
Citat:
Uporabnik Panki pravi:
xcape: poštnine vam nismo dolžni mi plačati. Če ti to ni prav, potem mi ni jasno zakaj si kupil telefon pri nas, ker je bil cenejši od drugih za samo 1,5 evra? Mislim da je cena bila minimum 10EUR cenejša od drugih prodajalcev.
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Sam vseeno kdor je pameten bo kupil telefon s Slovensko garancijo..in ne s tujo pa če tut je pri vas telefon za 20€ cenejši...
Citat:
Uporabnik Panki pravi: