Mobilni internet Hrvaška

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Saj sem dal povezavo.... Samo to ni uradna stran ampak stran enega od "posrednikov"
wink-1.gif
....

dbest

Pripravnik
24. sep 2007
254
0
16
Za bonbon piše da lahko kupiš skor v vsaki trafiki pa me je v vrsarju trafikant tko butasto gledal ko sem mu omenu bonbon, da sem se samo zahvalu in adijo. Je precej pomembno če lahko kupiš v vsaki trafiki ne da letaš okol namesto da bi ležal s pirom v roki

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Lani na Pagu so imeli samo v Novalji na avtobusni postaji. (sicer sem jaz komplet z modemom kupoval, ne le SIM)

Feniks13

Zelenc'
12. maj 2011
23
0
1
Bom pa še jaz nekaj dodal. Trenutno sem že teden dni na Braču in uporabljam od T-mobile simpa internet 10 kun na dan brez omejitve. To pomeni, da imam na razpolago 1GB po najvišji brzini(7,2MB), nato pa to pade na 64KB. vendar nisem še noben dan prekoračil 1Gb, pa uporabljam Skype in vse kar spada zraven. Obstajajo še druge možnosti uporabe, vendar mi ta najbolj odgovarja.
Osebno sem zadovoljen, tudi signal je odličen., ker vidim da lokalci z raznimi internet ponudbami računajo 15kun za 15 minut,....V raznih bifejih, tavernah, bistro imajo free wifi, vendar pa moraš spiti pijačo, v katero je že vračunan wifi. Tako, da lanskoletna investicija v Simpa se mi je splačala. Za domov klicat pa uporabljam Tomato, ravno tako zelo zadovoljen.

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
sam nameravam uporabit preko galaxy s2 tethering na prenosnik.
kako aktivirati pri vipme kartici dnevni unlimited preko pametnega telefona...a obstaja kakšna sms koda brez da bi šel na njihov link ( ker na njhovem linku mi je javljalo da nimam pravega APN ali nekaj podobnega)
danes mi ni ratalo vklopit "unlimited paketa" sem verjetno kr preko navadnega gprsja pokurili 20 KN ker ni bila še nobena varijanta aktivirana
confused-1.gif

Feniks13

Zelenc'
12. maj 2011
23
0
1
Probaj s temi nastavitvami

Hrvaška
Profil: Vipnet
APN: data.vip.hr
Number: *99***1#
Proxy: /
Port: /
Username: 38591
Password: 38591
Server: /

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
a samo te nastavitve naj bi vnesel v pametni telefon in potem imel avtomatsko aktiviran" unlimited" varijanto?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
te nastavitve so, da lahko surfaš.
za aktivirat je ponavadi potrebno poslat kak sms.

Pa imaš pravo kartico?
Tole je citat iz ene druge teme:

Obstaja tudi samo Internet SIM kartica, vendar moraš prodajalcu povedati, da želiš Internet box. Tudi sam sem si prvič prinesel domov VIP kartico za pogovore namesto za internet, potem pa nobene variante, da aktiviraš internet dnevno tarifo, je bil potreben še en izlet v Varaždin po drugo kartico

http://webshop.vip.hr/vipme/Vipme-box/Vipme-internet-CD-box-20kn/7854

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
ksz...

APN je treba dati na data.vip.hr, tarifa pa se lahko potem vklopi tudi na prenosniku (še enkrat: na gsm se nastavi APN in vklopi tethering, nato pa se gre na laptopu na vipmevmc.vipnet.hr in se tam vklopi dnevno opcijo)

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
te nastavitve so, da lahko surfaš.
za aktivirat je ponavadi potrebno poslat kak sms.

Pa imaš pravo kartico?
Tole je citat iz ene druge teme:

Obstaja tudi samo Internet SIM kartica, vendar moraš prodajalcu povedati, da želiš Internet box. Tudi sam sem si prvič prinesel domov VIP kartico za pogovore namesto za internet, potem pa nobene variante, da aktiviraš internet dnevno tarifo, je bil potreben še en izlet v Varaždin po drugo kartico

http://webshop.vip.hr/vipme/Vipme-box/Vipme-internet-CD-box-20kn/7854

turista pa vsak nategne
confused-1.gif
ne cd boxa nimam, kupil sem verjetno čisto navadni govorni sim za predplačnike ( vipme supersim kartica) pa čeprav sem žensko na bencinski 2x vprašal če je sim kartica za internet ...itak da je rekla "sigurno ima sve gore"

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
V tej temi sem večkrat napisal, da imajo vsi CRO ponudniki dve varianti SIM kartic Govorno in Data!

opo

Pripravnik
2. dec 2007
50
0
6
Tole pisem is pasmana uporabljam tablico in tell kot modem deluje super .V Zadru kupil internet box Vipme internet sim kartico name kateri je nalozeno 20kun. Sim kartico samo vlozil v telefon in Jim poslal SMS za vklop 24urne porabe .TAkoj so aktivirali in deluje v redu. NNA kartici je nalozeno 20 kun to je za dva dni interneta.
Lp opo