Mobilni internet Hrvaška

joanes123

Zelenc'
11. mar 2011
1
0
1
Sam sem uporabljal bonbon predplačniško klicno kartico, na kateri sem aktiviral internet paket in je delovala super (v kombinaciji s tablico).
Bone res lahko kupiš na kiosku in polniš po želji.

Če bi kdo želel bonbon kartico s še 3,5GB prenosa podatkov in ki deluje tudi za klice, lahko prodam za 10€.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Tule je net za T-Mobile stran: http://www.simpa.hr/nadoplata_racuna.asp

Prilikom kupnje Simpa bona dobit æeš 14-znamenkasti kod i informacije o novčanom iznosu bona, serijskom broju, vremenu upotrebe bona i upute za aktivaciju bona
Najveæi iznos do kojeg možeš nadoplatiti Simpa račun je 2000 kn.

Nadoplata unosom koda:
Unesi *123*14-znamenkasti broj s bona#
Nakon upisa primit æeš potvrdu o nadoplati Simpa računa bonom u vrijednosti od 25, 50, 100 ili 200 kn.
Putem besplatne SMS poruke:
Ovim putem nadoplati vlastiti račun slanjem 14-znamenkastog koda na 0220.

Če ti ne gre preko SMS z ključkom, daj sim kartico v telefon in polni z nizom.

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.604
997
113
48
KR
Citat:
Uporabnik joanes123 pravi:
Sam sem uporabljal bonbon predplačniško klicno kartico, na kateri sem aktiviral internet paket in je delovala super (v kombinaciji s tablico).

Če bi kdo želel bonbon kartico s še 3,5GB prenosa podatkov in ki deluje tudi za klice, lahko prodam za 10€.

Jaz sem si tudi bonbon omislil, vplačal 20 kun za SIM-ko, potem pa še 160 kun za bon, da mi velja 360 dni in vzel 4GB za 45 kun (je blo glih 50% popusta).... no ostalo mi je še 1,8GB in ene 60 kun za klicat. Naslednje leto bom vzel samo 2GB, ker je to vrh glave za 1 mesec. Aja, pa fajn je tud zato ker si lahko preko kreditne kartice kupiš bon in naložiš na telefon, da ne zapade SIM... pa še tel. cifro lahko izbiraš že potem ko si že kupil SIM...
cheer.gif

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik Macola20 pravi:
ksz

v njihovih navodilih piše, da se ti paket po izteku sam podaljša, če pa porabiš količino prej pa lahko kupiš nov paket (300MB)
Nimam pa še praktičnih izkušenj
smile-1.gif

vir:
Citat:

Znači, odabereš paket koji želiš i zatim ga aktiviraš slanjem hocu na 0977. Deaktiviraš ga slanjem necu na 0977. Svaki paket vrijedi od trenutka kada dobiješ poruku o uspješnoj aktivaciji pa sve do ponoæi onoga dana kada paket ističe. Ako ga u međuvremenu ne deaktiviraš i ako imaš dovoljno kuna na računu, tvoj æe se paket sam reaktivirati i o tome æemo te obavijestiti SMS-om.
Stanje svojih megabajta iz paketa provjeri slanjem MB na 0977. Ako iskoristiš sve MB prije nego što paket istekne – nema problema, možeš ga ponovno aktivirati
smile-1.gif

Zdaj sem ga podaljšal tretjič in zadeva funkcionira perfektno.

opo

Pripravnik
2. dec 2007
50
0
6
Na hrvaškem bom za net uporabil tablico.in telefon kot modem,Ima kateri operater za kupit samo sim podatkovno kartico saj modema ne potrebujem ,za VIP vem da prodajajo samo sim z mobil. modemom ,kaj pa T mobile? Vzel bi pa 1G za 10 kun na dan

lp

opo

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik opo pravi:
Na hrvaškem bom za net uporabil tablico.in telefon kot modem,Ima kateri operater za kupit samo sim podatkovno kartico saj modema ne potrebujem ,za VIP vem da prodajajo samo sim z mobil. modemom ,kaj pa T mobile? Vzel bi pa 1G za 10 kun na dan

lp

opo

tmobile podatkovno kartico lahko kupiš tudi na hr pošti
aktiviraš internet dan in je to to

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Če ti ne gre preko SMS z ključkom, daj sim kartico v telefon in polni z nizom.
Supr ideja je to bila,smo dali kartico v tel in uredili,najlepsa ti hvala !
5*

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Vip ima tudi samo sim internet kartico za 20 kun, s tem da je 20 kun že na računu, izbereš pa lahko tudi micro sim kartico za enak denar in pa sim "pad" izvedbo, ki mislim da ima že 1gb gor in stane 50 kun.

Jaz sem vzel microsim za 20 in dodatne bone 150 kun in imam dva tedna mir. Še celo torrent laufam (kur*i ne prenašajo formule).

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Če kdo rabi, imam na voljo še aktivni Sim (T-Mobile data in Bonbon govorno). Ker je dopust za menoj
frown-1.gif
, jih ne rabim več. Na obeh je po 20kn.

opo

Pripravnik
2. dec 2007
50
0
6
Hvala za pomoč.torej na pošti v Zadru lahko dobim SIM podatkovni od T-mobile katera stane 20 kun,popravi naj me nekdo, če nimam prav. BONE VERJETNO TUDI.
Vip SIM kartico pa verjetno samo v Vip poslovalnicah.Finta pa je, da sem za to SIMkartico že letos Junija spraševal v VIP poslovalnici v Zadrru in mi je deklina katera dela tam, da samo SIM ne obstaja ,da moram vzet komplet z modemom za 199 kun.

lp
opo

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik joanes123 pravi:

Kupim, poglej PM

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik opo pravi:
Hvala za pomoč.torej na pošti v Zadru lahko dobim SIM podatkovni od T-mobile katera stane 20 kun,popravi naj me nekdo, če nimam prav. BONE VERJETNO TUDI.
Vip SIM kartico pa verjetno samo v Vip poslovalnicah.Finta pa je, da sem za to SIMkartico že letos Junija spraševal v VIP poslovalnici v Zadrru in mi je deklina katera dela tam, da samo SIM ne obstaja ,da moram vzet komplet z modemom za 199 kun.

lp
opo

res je.

tad3y

Pripravnik
23. nov 2007
198
14
18
če kdo rabi, pošljem za 5eur Bonbon SIM:
-na računu 32kn
-3300Mb podatkov, veljavnih do 22.8.2012
-14 free minut na Hrvaškem, do 23.8.2012

Piši na zs :)

Duro

Pripravnik
11. jan 2010
39
0
6
Jaz uporabljam Simpa govorno kartico, ki stane 25 kun in 25 kun dobiš gor. Vključim pa si opcijo LJETNA ponudba, kjer dobiš za en teden 250 MB in stane 10,16 kune.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
ksz

... se mi malo mudi in nisem bral celotne teme, pa me nekaj na hitro zanima:

1) Za surfanje kupim bonbon kartico (10hrk) + bon (10hrk) >> surfam lahko 3 dni, vsak dan lahko porabim 300MB? (na morju bom samo tri dni) Kupim lahko v vseh kioskih?
2) Lahko "internetno SIM" dam v mobitel in nato prek kabla/Bluetootha surfam na laptopu, ali kartica ne dela v mobitelih?

Hvala!