No jest sem kupu v Samoboru in sicer samo kartico. Vem pa da so imeli še ostale šare na zalogi.
Citat:
Uporabnik map pravi:
No jest sem kupu v Samoboru in sicer samo kartico. Vem pa da so imeli še ostale šare na zalogi.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
SMS pride v postev samo, ko uproabljas v telefonu... Ce pa uporabljas recimo MiFi, pa sicer lahko prejmes SMS... Samo ne zapiska...
Citat:
Uporabnik Lery pravi:
Tako, da ni vse tako lepo kot piše na njihovi strani
Ja jaz sem mislil s tem, da se ne dobi Huawei Internet sticka tako kod piše na njihovi strani.Citat:
Uporabnik Lery pravi:
Tako, da ni vse tako lepo kot piše na njihovi strani
Ja jaz sem potem kupil bonbon mobilno številko sim kartico in te opcije 300mb na dan za 3 kune ne moreš aktivirati, ker je samo za bonbon internet sim.Citat:
Uporabnik dbest pravi:
Pri meni je tako kot piše. 300mb na dan za 3 kune.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Ok vse smo rešili samo še nismo odgovorili vprašanja a moram kaj nastavit na telefonu, da mi bo delal internet na hrvaškem s hrvaško sim? Ker nebi rad tega spodaj reševal, ko bom brez dostopa.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
ok situacija je bila sledeča -
1. sim je navaden ne micro, tudi sam čip je večji - sem ga približno obrezal okrog microsima in začuda deluje
2. jeba je odklenit telefon v tujini, če nimaš internetasmo potem rešili z žrtvovanjem tistih par kB prek roaminga
3. ni treba vpisovat nič, vse se zgleda zna samo nastavit
4. ko vstaviš sim najprej ne dela nič, ni šlo niti poslat SMS na 3636, da bi aktiviral internet dan, nato sem za hec poizkusil samo poklicati nekam (na en drug telefon, ki sem ga imel s sabo) in je šlo vzpostavit klic, ampak v tistem momentu mi je telefon pregledal mail in ostale zadeve, ki so nastavljene in v cca 30 sekundah pokuril 19.20kn
.
torej nauk za vse - najprej izklopite prenos podatkov na telefonu preden karkoli naredite