Citat:
Uporabnik titov pravi:
Menjava grafične, če seveda nimaš prenosnika?
Vse kartice zadnjih 5 ali več let so dual-head.Citat:
Uporabnik landcruiser pravi:
Kratkoročno bo najbrž najboljša rešitev, čeprav mi ne diši delati z "igričarskimi" grafičnimi karticami. Dual head kartice so vseeno dosti boljše.
Prednosti zaznaš predvsem, ko jih uporabljaš za to za kar so namenjene. Občasno mi je sicer žal, ker nima grafičnega pospeševalnika, ampak delo je delo in ko potrebuješ sliko, ki mora biti ostra in pošteno barvno skalibrirana je pač to logična izbira.Citat:
Uporabnik titov pravi:
No to pa dvomim, da je matrox kartica boljša od AMD ali pa nVidia kartic.Kaj je prednost "dual heada" proti rešitvam, ki jih uporabljata AMD (Hydravision Multi-Monitor Management Software) in pa nVidia (nView Multi-Display Technology)?
Kartica je stara eno leto in je eden zadnjih modelov. Uporabil sem pa njihove driverje za visto. Bom pa probal še z XP driverji.Citat:
Uporabnik stein pravi:
Vse kartice zadnjih 5 ali več let so dual-head.
Lahko pa kupiš kako novejšo Matroxovo kartico. S tem da na njihovi support strani še sploh ni Windows 7 (pri driverjih). Lahko sicer probaš Vista driverje, ki so 99% isti. (delajo tudi XP driverji, recimo, sicer pol nekaj fičrjev ne dela).