mnenja: Je Windows 7 že za primary OS?

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Seveda lahko.
zmaga.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.022
6.205
113
Citat:
Uporabnik matejdro pravi:
Tudi če ravnaš z windowsi v rokavicah, boš moral čez nekaj časa formatirat. Tako so pač windowsi narejeni, čez čas se nabere ogromno nesnage.

Jaz sem vedno prej PC ali notebooka zamenjal preden je bilo treba preinštalirat windowse.

Drugače pa obstaja defrag, registry clinerji, uninstal nepotrebnih programov, brisanje starih datotek itd. Če tega vsake pol leta ne narediš se res PC zasvinja ampak ne po krivdi M$-a in windowsov ampak enostavno po naši krivdi, ker si na comp tišimo ravno vsak šrot kar nam pade na misel.

Glede W7 ga imam na prenosniku sam, in moram rečt da ob izklopu UAC, dela zelo solidno.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.098
-8.765
113
Citat:
Uporabnik halo pravi:
Trenutno mam naloženo visto.
Pa bi rad sporbal tudi W7.
Zadnjo verzijo sem ''kupil'' 7260
Pa me zanima kako lahko to stvar spravim na disk D, da mi vse ostalo ostane; da ne povozim Viste.
Datoteka je iso....se pravi, da jo moram najprej zapečt na CD.
Gre to na ''izi'' al je to zaje***o nardit.
Nisem pač ravno stručnjak v nalaganju
redface-1.gif
Probaj s tem:
http://www.virtualbox.org/
Res da bo zadeva tekla malenkost počasneje, kot če bi jo inštaliral direktno, samo po drugi strani pa nimaš kaj zajebati. Ko se naveličaš, preprosto zbrišeš virtualni sistem
smirk-1.gif

MihaM

Pripravnik
25. jun 2008
443
0
16
Kje v 7ici ti piše do kdaj imaš licenco?

------------

Aha že najdu v search vpišeš winver pa ti pokaže.

Nazadnje urejeno:

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Eko....kupil
wink-1.gif
verzijo 7264; jo v formatu ISO zapeku na DVD.
Hočem inštalirat....že ves happy k vidim lepo plavo okno
redface-1.gif

''Check compatibility oneline'' in ''install now''
Install now.....setup il loading temporary files.....setup is starting.....
Vse to ''melje'' po par sekund nakar se mi pojavi napaka
confused-1.gif

windows could not collect information for [OSImage] since the specified inmage file [install.wim] does not exist.
uf-1.gif

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Kje v sedmici izklopiš, kar nočeš namestiti pri posodobitvah in da ti nikoli več ne ponudi te posodobitve ? Drugače vseskozi kaže ikono v desnem kotu, da so na voljo nove posodobitve.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik matejdro pravi:
defekten release ali narobe zapečeno.

ksz

Ziher prehitro zapečeno. Na kaki hitrosti si pekel??Zadeve, kot so windowsi, se pečejo na najnižji možni hitrosti in seveda na kvalitetne dvdje...

ON: Ja. Win7 je že dovolj dober za primarni OS. 2 meseca že uporabljam build 7100 in nisem mel nobenih problemov, nekompatibilnosti do zdaj itd..
cool-1.gif

Nazadnje urejeno:

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik NAVI_boy pravi:
Kje v sedmici izklopiš, kar nočeš namestiti pri posodobitvah in da ti nikoli več ne ponudi te posodobitve ? Drugače vseskozi kaže ikono v desnem kotu, da so na voljo nove posodobitve.

desni klik na update , "Hide update"

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.272
7.051
113
Smo že pri OEM, ravnokar pa instaliram tudi SLO jezik za W7.

It started, samo office 2010 še, pa smo pripravljeni za naslednjih 10 let
wink-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.272
7.051
113
Tale RTM je imel eno decimalko manj, kot jo ima OEM
wink-1.gif

OEM je verzija, ki so jo dobili proizvajalci in jo bodo šibali na svoje računalnike/laptope.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Po pogovoru z ljudmi iz M$ja bo GA (torej prava verzija) na voljo septembra, registriranim partnerjem pa že avgusta preko MSDN in TECHNet registriranih dolpotegov. Te verzije bodo drugačne kot pa OEM in 'kupljene' na netu. Tudi uradno je bil zadnji build pred RTM RC1. Tisti 72xx niso bili uradni pač pa interni developerski... Kaj vse folk namešča iz neta... Pa upgrade ne bo na voljo in za EU verzije se še ne ve ali bosta 2 ali samo ena (brez integriranega IE8, mogoče tudi z). Z USA verzijami pa zna zanalašč biti problem z našimi nastavitvami jezika...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.272
7.051
113
Pa bomo še enkrat upgrejdali, saj SSD leti, pa mi celotno zadevo upgrejda medtem ko se peljem domov
wink-1.gif

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Sem imel C particijo veliko komaj 15 gb, pa mi že malo prostora zmanjkuje, se lahko preko tega windowsa particija poveča ali je treba s kakim dodatnim programom. Nebi še enkrat formatiral.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Pol pa probaj, pa boš vedel.
To je že XP znal (sicer je včasih kuhal mulo, pa ni hotel).

Edino vprašanje, če zna zmanjšati in "premakniti v desno" sosednjo particijo.

Ampak to je tudi stvar nekaj klikov.

Nazadnje urejeno: