mnenja: Je Windows 7 že za primary OS?

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
a ve kdo, če bo možno upgrejdat iz RC na originalnega?

Ker nebi rad po par mescih formatiral...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik matejdro pravi:
a ve kdo, če bo možno upgrejdat iz RC na originalnega?
No no, kaki heker pa si ???
wink-1.gif

To nikoli ni bilo podprto.

Evo z Windows 7 Release Candidate: FAQ :
Citat:
Can I upgrade from the RC to the final version of Windows 7?

When you install the final version of Windows 7, you'll need to do a clean installation. So plan on backing up your data then reinstalling your applications and restoring your data.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Ja? Jst sm formatiral nazadnje ko je postala vista rtm. 19. novembra 2006. Še vedno dela, pa se nimam za stupid userja. Mogoče je pa ravno obratno
evil.gif

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Tudi če ravnaš z windowsi v rokavicah, boš moral čez nekaj časa formatirat. Tako so pač windowsi narejeni, čez čas se nabere ogromno nesnage.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Jaz sem si build 7100 namestil na prenosnika in do sedaj ni bilo večjih problemov... Redno se tudi popravki nalagajo... Sem pa imel na osebnem računalniku Visto in so bili non-stop problemi z njo... Se je izkazala kot zelo neoptimalen operacijski sistem, vsaj pri meni... Tistega hudiča ne namestim nikoli več...
ne-ne-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Starša imata na kompu že 6 let iste winse (sproti posodobljeni na SP2 in 3) in še vedno dela vse bp.

V službi so isti winsi na enem kompu 4 in na enem 3 leta. Vse dela bp.

Sestra ima na laptopu 4 leta stare winse. Vse dela bp.

netko

Guru
25. jul 2007
6.979
2.270
113
tudi moj zadnji format sega v 2006 ko sem dal gor visto... zato pa pravim, da navajt eno leto pri xpjih ni ne vem kaj, pomeni celo da bi jih sesul lahko tut že pol elta prej. Pri meni dela računalnik od 2006 novembra do danes non stop. Edino enkrat, ko mi je napajlnik mrknu in enkrat ko je počepnila plata je za en dan bil ugasnjen... na tem rčaunlniku so trije dokaj pogosti userji od tega dva povsem nevedna... tretje leto bo... o formatu niti ne razmišljam... verjetno pa bom v format prisiljen... 7 namreč obeta veliko:)

Nazadnje urejeno:

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Sestra ima na laptopu 4 leta stare winse. Vse dela bp.
Sosed ima 10 let starega jugota. Dela bp.
Enemu drugemu pa se je Peugeot pokvaril trikrat v prvem letu.
AIDS ne obstaja.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ma winsi se sfižijo po določenem času to je dejstvo. Podaljša se boot, poslabša se odzivnost, kdor ma rad svoj PC bo formatiral.

Dobim kdaj PCje k so izredno zmogljivi bootajo se pa 5minut in delajo kot stara šara.

En dober slow down bug je tudi F-Secure antivirus....poizkusite...kaj takega pa še nisem doživel kot je to...
uf-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Jaz imam Thinkpada, sem po defaultu heavy user. Ti pa imaš Toshibo.
grin1.gif
Sicer pa je bilo heavy user mišljeno v tem smislu, da uporabljam prenosnik v pol leta, več kot večina v dveh letih. Če ga uporabljaš redko imaš manj šans, da se ti kaj zašuštra.

Po kakem letu se boot navadno upočasni, večkrat melje. Heavy user gor dol...mene to moti in raje naložim na novo OS, kot pa da se grem ukvarjat pa googlat, zakaj me mogoče matra bujenje iz stand-bya. Pač enostavneje.

Torej bo sedmica padla ta vikend.
grin1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Katerega TPja imaš? Sem z malo bolj natančnim pogledom proizvajalcev strojne opreme uspel na svojem R61 spraviti Win7 RC1 x64 v popolnoma delujoče stanje. Edino tista stvar z securitijem (da si gesla shranjuje pa to) mi ne dela (namestitev zajavka da ni pravi OS). Ostalo dela b.p.
Obvezno namesti Lenovo System driver update. Pa za čitalec prstnih odtisov pojdi na proizvajalčevo spletno stran in uporabi njegovega. Potem dela vse, od Access conection, active protection, posebne tipke in prikaz na displayu le-teh, powr management...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Jaz tudi imam XP SP3 od junija ali julija lani.. Imam pa enostavno narejen Ghost image in lahko naredim v 10-15min celoten recovery sistema in je vse na sveže ampak še ni potrebe. Torej loudam image, posodobim Winse preko spleta ter skopiram not dokumente ter do-inštaliram nove programe
smile-1.gif

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Trenutno mam naloženo visto.
Pa bi rad sporbal tudi W7.
Zadnjo verzijo sem ''kupil'' 7260
Pa me zanima kako lahko to stvar spravim na disk D, da mi vse ostalo ostane; da ne povozim Viste.
Datoteka je iso....se pravi, da jo moram najprej zapečt na CD.
Gre to na ''izi'' al je to zaje***o nardit.
Nisem pač ravno stručnjak v nalaganju
redface-1.gif