Kaj pa je sedaj aktualno oziroma alternativa mv?ampak dobro, to je njihov problem. Spletnega nakupovanja je kolikor hočeš, ni samo MV... itak ni več ugoden.
Tako se začne, preden gre vse v qrac.
Kaj pa je sedaj aktualno oziroma alternativa mv?
Glede na narascujoce stroske vsega se niti ne čudim, verjetno bodo tudi razni BIG bangi krčili.Tako se začne, preden gre vse v qrac.
Kaj pa je sedaj aktualno oziroma alternativa mv?
Leta nazaj so pobirali 1€ pri osebnem prevzemu zaradi boljše izkušnje.
Jaz sem začel kupovati pri Shopsterju oz. bivši Ideo. Prevzemno mesto imajo malo naprej od Mimovrste Brnčičeva. So bili vsaj takrat cenejši od Mimovrste.
Sicer poglej ceneje.si pa se odločiš da vzameš tam kjer je ceneje.
Pred covidom vem da so to že imeli, ne vem pa kdaj so to začeli izvajati. Tudi ni vsak tega dobil - jaz na računu nisem imel te postavke, so se pa na forumih eni pizdili čez to.ne ne, tale 1€ ni tako star... sicer ga zdej res ne opažam več...
Ljubljančani. Ostali, pa se naj hebemo.Leta nazaj so pobirali 1€ pri osebnem prevzemu zaradi boljše izkušnje.
Jaz sem začel kupovati pri Shopsterju oz. bivši Ideo. Prevzemno mesto imajo malo naprej od Mimovrste Brnčičeva. So bili vsaj takrat cenejši od Mimovrste.
Sicer poglej ceneje.si pa se odločiš da vzameš tam kjer je ceneje.
maš emundio, tuj amzaon.de, madz edigital, shopster ena, v glavnem, mogoče mal več iskanja in klikanja, ampak se da. Drugače pa manj kupovat itak je 90% zadev povsem nepotrebnih kar kupujemoKaj pa je sedaj aktualno oziroma alternativa mv?
Tako je. Pa poštnino 20+€tuj amzaon.de
ceneje.si itak deluje po principu da submitaš dnevno svoj csv file (ali kak drug format, je že skoraj 10let odkar sem to delal) in ti posortira izdelke v njihove kategorije. Seveda se vse plača, vsak klik, in to niti ne malo.ne ne, tale 1€ ni tako star... sicer ga zdej res ne opažam več...
ceneje.si pa nima vse ponudbe. jest velikokrat najdem nižjo ceno pri drugih, kot jih ceneje.si ponuja. Sicer se mi zdi, da je plačljiva reklama na ceneje.si ali pa jim nekaj stran ne deluje tako kot bi mogla.
pa kdaj še vedno ceneje kot pri nas.Tako je. Pa poštnino 20+€
BIG BANG?Glede na narascujoce stroske vsega se niti ne čudim, verjetno bodo tudi razni BIG bangi krčili.
Kakor razumem bo mimovrste ukinil samo nekaj prevzemnih mest, ne pa vsa. Ta v BTC ostane.
za MV, se kaj ve bodo enako hitro kot sedaj? bo večja cena za kupca?
če bo namesto tistega tam na šalterju pač en večji drop box potem ne vidim neke hude težave če bo časovno ter stroškovno še vedno na isti ravni.