Ko sem videl, da je zadaj Telemach, mi je minlo do vsega.shoppster pa dela točno to, kar je v štartu delal mv, ubija cene za kolač trga, so pa tu druge mučke lastnikov zadaj, dolgoročno ne zgleda dobro.
Ko sem videl, da je zadaj Telemach, mi je minlo do vsega.shoppster pa dela točno to, kar je v štartu delal mv, ubija cene za kolač trga, so pa tu druge mučke lastnikov zadaj, dolgoročno ne zgleda dobro.
Pa si pogledal kake so vrste pred prevzemnimi mesti in koliko paketomatov bi bilo treba da se to pokrije? Po mojem bodo vedno polni in boš primoran plačat poštnino.GLS je tko al tko glavni vozač pri MV zdj bojo pa njihovi paketomati to prevzel,vin vin za MV ker zdej bojo mel cel kup prevzemnih mest
Sj jih bo velik pomoje pa dostava bo še zmeri,vsaj upam da bo tkoPa si pogledal kake so vrste pred prevzemnimi mesti in koliko paketomatov bi bilo treba da se to pokrije? Po mojem bodo vedno polni in boš primoran plačat poštnino.
1000 na leto kupiš pa imaš VIP in zastonj poštnino..
Pa še včasih dobiš dostavljeno hitreje kot v Sloveniji.pa kdaj še vedno ceneje kot pri nas.
primer zadnjič, izdelek pri nas 80€ (oz 79,xx€), isti izdelek 48,xx€ amazon ter 12€ poštnine.
je neki razlike.
Kaj pa online naročilo pa prevzem v kranju? Al jih sploh nimajo nikjer, ne razumem.BIG BANG?
To lahko zaprejo dol kar se mene tiče...
V Kranju nimajo enega (1) Nintendo switch OLED
V LJ v Konzolko v BTC jih je, kar sem bil jaz tam, po novem letu, v 15 min prodal 5 komadov (!).
marsikaj se pri njih dogaja, kar uporabnik ne vidi.Ko sem videl, da je zadaj Telemach, mi je minlo do vsega.
to je že pretežka matematika, zapret vse dol!11!Kaj pa online naročilo pa prevzem v kranju? Al jih sploh nimajo nikjer, ne razumem.
800.1000 na leto kupiš pa imaš VIP in zastonj poštnino..
Nič ti ne pomaga, če kupiš pri njih artikel, kateri gre iz partnerske zaloge, spet poštnina.1000 na leto kupiš pa imaš VIP in zastonj poštnino..
VIP klub je bil začasno ustavljen za nove člane, tako da se najbrš tudi tukaj bližamo koncu oz. višanju nakupov za članstvo vipa.1000 na leto kupiš pa imaš VIP in zastonj poštnino..
sanke se kupi v Podljubelju od Rožiča sanke-rozic.si ali Kališnika sanke.sizato sem jest kupil kovinske... sam hudič, k nikamor ne grejo...
skratka, pokliči...