Jaz mam njegove (star model) že ca 15 let... Neuničljivo...hja, za 2x na leto, za nekaj ur, se mi pa res ne daje 200€ za skoraj profi sanke.
To sem tudi jaz enkrat doživel, pa potem videl, da sem bil sam kriv. Na voljo je bil danes v trgovini v MB. Jaz pa sem hotel prevzeti v LJ. Seveda so morali narediti interni prenost kar je trajalo, dan, dva. Ko piše na voljo v trgovini in danes je treba pogledati še v kateri.V nedeljo naročim otroške sanke, ki so na voljo za "prevzem takoj" v trgovini. Danes naročilo še vedno v obdelavi. Ko zgine sneg bo pa pripravljeno za prevzem.
Kaj pa vem. Jaz sem se cel vikend sankal, verjetno bolj kot moj otrok, ki je lopatko fural.no, sej sankali se bomo itak samo še kakšno leto, pol ne bo več zanimivo.
verjamem, da so neuničljive in da so tudi izdelek kot se šika, vredne vsakega evra.
Če je partnerska prodaja, ne kupuješ pri mimovrste, niti ti mv ne izstavi računa ter organizira dostave. Na partnersko prodajo (oz. vsakega partnerja posebej) je treba gledati kot na ločeno trgovino s svojimi pogoji poslovanja.Nič ti ne pomaga, če kupiš pri njih artikel, kateri gre iz partnerske zaloge, spet poštnina.
Račun ti izda Mimovrste kot dobavitelj. Sem ravno dobil enega.Ne. Naročiš in plačaš preko mv platforme, od tu naprej prevzame partner. Kot pri ebayu, amazonu...
Ne bluzi, prodajam prek marketa, izstavim racun mv konec meseca.Ne. Naročiš in plačaš preko mv platforme, od tu naprej prevzame partner. Kot pri ebayu, amazonu...
Pisalo bo odprta embalažaV nedeljo naročim otroške sanke, ki so na voljo za "prevzem takoj" v trgovini. Danes naročilo še vedno v obdelavi. Ko zgine sneg bo pa pripravljeno za prevzem.
Prejšni teden naročil na MV, partnerska zaogla.... Dostavila mi je hitra pošta, plačal ob prevzemu, naslednji dan sem od MV dobil še račun na mail.Ne. Naročiš in plačaš preko mv platforme, od tu naprej prevzame partner. Kot pri ebayu, amazonu...