No pri mimovrste sem jaz kak mesec nazaj imel tako situacijo, da sem kupil več reči. Označil sem, da lahko pošljejo ločeno, plačilo pa po povzetju, poštnino eksplicitno piše, da bo samo enkrat. En paket sem dobil hitro, preostanek pa so menda dvakrat podaljšali, da še čakajo na artikle, potem pa mi poslali mail, če mi lahko ponudijo konkurenčen izdelek ali pa zaprejo naročilo, ker tega in tega ne bo. Pa smo zaprli in je bilo. Načeloma poštnine ne bi smeli obračunati dvakrat za isto(!) naročilo. Tako je takrat pisalo pri njih.
Odkar je druga cena za kartice, plačujem samo po povzetju. Tako ali tako nikoli nisem doma in grem paket iskat na pošto. Tam pa lahko plačam z bančno kartico, ker imam račun pri banki, ki pri dvigu na pošti nima provizije. Nima pa seveda kreditiranja. Od dostave mi je najbolj všeč Pošta Slovenije, ker tam veš, kje bo paket, če te ne bo na naslovu. Vse ostalo je hudo sranje. Delam včasih doma, včasih 40 km stran in potem nikoli ne veš, kam bi dal naslov dostave. Razdalja med krajema pa je taka, da še pri nobeni dostavni službi ne vozi isti šofer in torej gre nekam nazaj v centralo in potem spet drugi dan na drug naslov.