Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Ni mi jasno zakaj 7%, če pa vzame kartica 3%?
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Ni mi jasno zakaj 7%, če pa vzame kartica 3%?
Ja, ti gledaš samo dejansko provizijo banke... kaj pa dejstvo, da pri kešu oni dobijo denar takoj, pri kartici pa ne? Tudi to ti je neke vrste strošek, če ti potem denar, ki ga pokasiraš preko kartic kaplja kakor se bankam dvigne
Saj si vedel da je dražje s kartico plačat, pa če greš dvignit tja, greš pač prej še na bankomat, plačaš s kešem in prihraniš strošek kartice in poštnine
Lp
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Saj sem popravil...še vedno - zakaj 5%?? Zdaj mi tu pišete, da sem bil opozorjen, seveda sem bil. Saj ne pišem, da so me nategnili, pravim samo da je to grozen način poslovanja. Njihova roba ni niti najcenejša, niti boljša od konkurence. Si kdaj v gostilni plačal več, ker si plačal s kartico? Če ja, v kateri? Plačaš več v mercatorju če plačaš s kartico?
In če se že gremo pokrivati provizijo, potem je te manj kot 4%, manj kot 3% v bistvu.
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Pa še to: za računalnik vreden preko 1.000€ plačaš poštnino - pojdi poiskat internet trgovino, ki pti takem znesku to računa. Nad 50€ je ponavadi že zastonj. V glavnem, ni mi jasno zakaj bi kupoval pri njih...
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Ti boš, če boš plačal s kartico vzel preko mimovrste ali boš šel nekam, kjer ti te provizije ne zaračunajo?