Mimo vrste WTF?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.409
3.801
113
davorinm.wordpress.com
saj ne da boš razumel, ampak ko imaš email od praktično vsakega slovenca ki ima internet, se pač ne rabiš it lovljena prvega mesta na ceneje :D
Jaz na Mimovrste kupujem ker so dostave drage in nezanesljive ter imam osebni prevzem blizu. Pa za dosti izdelkov so ugodni. Alternativa mi je BIG Bang če imajo kaj ugodno na zalogi kar mimovrste nima in rabim takoj. Vedno pa pogledam se Amazon, če je slucajno velika razlika v ceni, če je gladko amazon.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.750
799
113
toti Maribor
Če je neka zadeva na enaa, ali shopster-ju kljub ceni dostave še vedno krepko ceneje, ne vidim razloga zakaj bi kupoval na MV.

primer:

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.409
3.801
113
davorinm.wordpress.com
Če je neka zadeva na enaa, ali shopster-ju kljub ceni dostave še vedno krepko ceneje, ne vidim razloga zakaj bi kupoval na MV.

primer:
Se Mal boljša se Mal cenej

tomi

Guru
1. sep 2007
18.470
9.783
113
40
MB
Odvisno kako gledaš na to; saj MV tudi ne bodo zaprli izdajnih mest, le preimenovali jih bodo.
ne vem če bo tole držalo.

trenutno aktivno delajo na tem, da čimveč ljudi da privoljenje za obdelavo podatkov matični firmi in ne mimovrste, d.o.o.

poglejte si malo pogoje tega smarta al kaj pač tišijo zdaj.

tam not so tudi samo paketomati in pošta povsod.

na prvi pogled vsaj meni to zgleda kot da z mimovrste d.o.o. nimajo glih nekih ambicij.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.555
4.480
113
49
Na sončni strani ALP

1699275119435.png

Bojo ime MV ugasnali in bo samo še A.

So že katere druge spletne trgovine tudi ugasnile in so sedaj pod drugimi imeni...

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.303
10.604
113
inšpektorji azurni in dosledni ter odzivni.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.715
1.500
113
Emona / Carnium
V določenih okoliščinah je lahko smrtonosna kombinacija: nakup na Mimočvrste & dostava Pakšu Slovenije.

Dobil 50% naročenega (ostalo izven obljubljenega roka dobave oz. čez 2 dni), plačal vse, dostavljajo le v dopoldanskem času oz. "med šihtom", z dostavo itak zamujajo 1h+,...

Očitno je njihov idealni kupec (persona) nekdo, ki:
- je vedno doma,
- če ni vedno doma, je pa vsaj dopoldne,
- mu je vseeno kdaj dobi naročeno,
- mu je vseeno ali dobi vse v eni dostavi,
- ima ogromno časa,
- ima slab spomin (in zopet naroči pri mimovrste). :bonk:

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.546
926
113
Če ima MV tam nepovabljene "obiskovalce", jih imajo najbrž tudi ostali najemniki v tistem (bivšem) lidlovem skladišču.

Vodstvo podjetja ugotavlja, da je pojav glodavcev nepričakovana posledica poletnih poplav, ki so prizadele območje, kjer so njihove skladiščne kapacitete in so hkrati vplivale na blago enega izmed njihovi dobaviteljev.
Kolikor vem, v coni ni bilo poplav......

kemb

Majstr
7. okt 2018
793
813
93
Mislim, da so poplave bile, ker smo s stranko ravno zaradi poplav pri njih dobili na drug datum...

Drugače pa mislim, da bi bilo zanimivo pogledati tudi druga skladišča..

Sam nisem navezan na MV ampak zaenkrat nisem imel problemov z njimi. Verjamem pa, da tega imena čez par let ne bo več..
Če ima MV tam nepovabljene "obiskovalce", jih imajo najbrž tudi ostali najemniki v tistem (bivšem) lidlovem skladišču.

Kolikor vem, v coni ni bilo poplav......

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
V določenih okoliščinah je lahko smrtonosna kombinacija: nakup na Mimočvrste & dostava Pakšu Slovenije.

Dobil 50% naročenega (ostalo izven obljubljenega roka dobave oz. čez 2 dni), plačal vse, dostavljajo le v dopoldanskem času oz. "med šihtom", z dostavo itak zamujajo 1h+,...

Očitno je njihov idealni kupec (persona) nekdo, ki:
- je vedno doma,
- če ni vedno doma, je pa vsaj dopoldne,
- mu je vseeno kdaj dobi naročeno,
- mu je vseeno ali dobi vse v eni dostavi,
- ima ogromno časa,
- ima slab spomin (in zopet naroči pri mimovrste). :bonk:
Zato pa vedno naročim dostavo v paketomat, od GLS ali Pošte, pa dvignem, kadar imam čas. Dostava v GSL paketomat je celo samo 2€

matej_

Guru
25. okt 2007
2.115
648
113
Pošta je zakon, sploh če si na vasi in poznaš poštarja ki dostavlja pakete.
od tega, da mu na dogovorjenem mestu pustim denar in si sam pokasira, do tega da mu pustim ključ, da mi prinese tv v hišo, medtem ko sem 80km stran na šihtu ipd.
Če pa slučajno kdo drug dostavlja, pa tut vse zrihtam preko njega.

• Objave ne odobravam
  • Všeč mi je
Reactions: msenjur in BuDi

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.165
487
83
Meni je pa UPS najboljsi, edini pri katerih datum dostave drzi. Ze 100x napisano, najvec je odvisno od posameznega dostavljalca. Se mi pa zdi da so se v zadnjem casu vse dostavne sluzbe izboljsale, mogoce nakljucje ampak to je odkar mi ne dostavljajo vec juzni bratci.