Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Piše: Moja Dolenjska “600 nezakonitih migrantov v enem vikendu je za Slovenijo več kot če bi jih v ZDA v istem času vstopilo 100.000. Priča smo katastrofalni imigrantski politiki Golobove vlade. Na enega rojenega otroka nam uvozijo in naselijo dva tujca. Vse to za vaš denar. #izdaja“ Tako je...
Piše: Moja Dolenjska Število nezakonitih prehodov državne meje je iz dneva v dan večje. Pot si utirajo tudi prek Bele krajine. Danes, 9. avgusta, okoli 14. ure, je tako množica “mladih inženirjev in zdravnikov” (po Golobu in notranjemu ministru Poklukarju) korakala v kraju Vukovci pri Vinici pri...
Meje varovat z orozjem in ga tudi uporabit, ce nekdo nekdo hoce nelegalno cez. Nwj pride na mejni prehod kot hodimo tudi mi. Nas davkoplacevalce pa prebivalce pa pregledujejo in zaslisujejo. Izdajalski politiki.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.