Migranti so že (spet) v Sloveniji - 4. del

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.605
3.128
113
Ne vem kaksno mnenje mislis da imam? Jaz bi vsakega ob prvi najmanjsi pizdariji deportiral, oz. jih ne bi kar tako spustil not.
Ne vem, objava mi je pustila mešane občutke. V glavnem da, enkrat sem ze čistil smetje na njivi za njimi. Med drugim tudi konzerve, katere lahko potem, ko jo pobereš čez nakladalno prikolico brez težav ubijejo govedo, če jo spregledaš. Ampak to se sredi ljubljane ne sekirajo, tam čisti komunala. Tukaj pa čistimo lastniki zemljišč vse kar bo nametano po njivah.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.768
113
No, pred dvema urama sem bil v lidlu nasproti tivolija. Bil sem na samopostrezno blagajni, na sosednji blagajni pa ena blond gospodicna obkrozena s 3 zapecenimi (2 sta bila pred njo na blagajni, 1 za njo). ko je bila na vrsti in zlagala v vrecko, sta 2, ki sta ze bila fertik, zacela kar jemati stvari iz traku in ji “pomagala” zlagati v vrecko, ceprav ocitno tega ni zelela. Ko sem stopil zraven in rekel, ce ji pomagam si je vidno oddahnila una dva sta se pa umaknila.Blagajnicarka je rekla da so tam skoraj vsak dan in se vsiljujejo zenskam, ampak jim ne morejo nic. :bonk:
Bravo, zelo lepo od tebe. Vsak (beri: večina) ne bi tako reagiral(a).

No, pred dvema urama sem bil v lidlu nasproti tivolija. Bil sem na samopostrezno blagajni, na sosednji blagajni pa ena blond gospodicna obkrozena s 3 zapecenimi (2 sta bila pred njo na blagajni, 1 za njo). ko je bila na vrsti in zlagala v vrecko, sta 2, ki sta ze bila fertik, zacela kar jemati stvari iz traku in ji “pomagala” zlagati v vrecko, ceprav ocitno tega ni zelela. Ko sem stopil zraven in rekel, ce ji pomagam si je vidno oddahnila una dva sta se pa umaknila.Blagajnicarka je rekla da so tam skoraj vsak dan in se vsiljujejo zenskam, ampak jim ne morejo nic. :bonk:

podobno se je dogajalo tu čez mejo leta nazaj kakih 10 let nazaj so se zadeve umirile. Prav tako zapečeni. Zgleda da so jih policisit malo prevetrili.... No tu niso bili v trgovini, ampak zunaj na parkirišču pa je model prišel do tebe ko si zlagal v avto pa ti pomoč ponudil......

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.000
3.687
113
Logično, da revolucija. Saj bi od tam imeli kot edino zvezo s svetom internet, če je sploh zagotovljen v tistih koncih.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.646
-1.372
63
Problem je bil, ker se mame niso želele naučit slovenščine, da bi se sporazumevale z vzgojiteljicami, zato so obrnili ploščo. Vzgojiteljice naj bi se naučile albansko. Kako se je končalo, ne vem.
V Kranju je itak ogromno priseljencev. Se je župan spečal z albanci... Posli za glasove za župana.