Morda niti ne.To je to. Spet eden, ki je pojedel vso alter pamet.
Prej nekdo, ki je dnevno v stiku s to golaznijo - čefursko, cigansko in "migrantsko".
Si se kdaj vprašal, kakšni so stroški z njimi?
In kdo te stroške plača?
Morda niti ne.To je to. Spet eden, ki je pojedel vso alter pamet.
Izpit iz slovenščine za tujce recimo nivo C1, sem prepričan da ga marsikdo od alter ponosnih Slovencev ne opravi.Se bomo pa prilagajali dohtarju iz Bosne, Afganistana in Gane. Kako točno ne vemo, sem pa kupil 90 letni babici že Afganistansko-slovenski slovar.
Res ne vem kdo to plača Spremljaj debato, ok.Morda niti ne.
Prej nekdo, ki je dnevno v stiku s to golaznijo - čefursko, cigansko in "migrantsko".
Si se kdaj vprašal, kakšni so stroški z njimi?
In kdo te stroške plača?
Vejice!Izpit iz slovenščine za tujce recimo nivo C1, sem prepričan da ga marsikdo od alter ponosnih Slovencev ne opravi.
Nisem napisal, da ga bi jaz opravil. Mogoče naš jodlar Slađan?Vejice!
Izpit iz slovenščine za tujce, recimo nivo C1, sem prepričan, da ga marsikdo od alter ponosnih Slovencev ne opravi.
IzpitA, ne izpit, če se že greš Slovenca, ki moralizira drugim.Izpit iz slovenščine za tujce recimo nivo C1, sem prepričan da ga marsikdo od alter ponosnih Slovencev ne opravi.
Izpit iz slovenščine za tujce recimo, nivo C1. Sem prepričan, da ga marsikdo od alter ponosnih Slovencev ne opravi.
Moraliziram?IzpitA, ne izpit, če se že greš Slovenca, ki moralizira drugim.
To pa je blizu tebe.Nova obmejna azilna domova: 'Vlada sprejela sklep brez pogovora z lokalno skupnostjo' | 24ur.com
Že dolgo se poraja vprašanje, kako bo vlada reševala prezasedenost azilnega centra v prestolnici. Predsednik vlade je kmalu po novem letu dal vedeti, da vlada išče rešitve, o lokacijah pa ni želel govoriti, češ da bodo te takoj deležne nasprotovanja tamkajšnjega prebivalstva. In dva meseca...www.24ur.com
Odlocili so brez odloka, to pa je tudi nekaj.To pa je blizu tebe.
Lahko boš preusmeril kmetijo v eko, ker boš imel poceni in pridne delovne ljudi pred nosom
Drugače pa, ko je sorodnik od žene okrog leta 1955 pobegnil iz SFRJ in na koncu dobil dovoljenje, da migrira v Kanado, so imeli Kanadčani program "prilagajanja". Najprej je po načrtu države eno leto moral delati na kmetiji nekje v Kanadi, on je bil lociran bolj na severu, potem pa je lahko iskal delo v svojem poklicu.
Vrtec te trditve odločno zanikal.
Kakor želijo. Jih bodo pa nadomestile tiste, ki zahtevane jezike že znajo.Vrtec te trditve odločno zanikal.
Imas pa tudi opcijo si poiskati drugo sluzbo.Vrtec te trditve odločno zanikal.