Migranti so že (spet) v Sloveniji - 4. del

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ja kaj pa je zdej to? Kamele0N, a teb je pohanje špinjelov, špricanje v žilo, šnofanje črtic itd...tud pač samo ena obična zabavica? Pač ljudje se zabavajo.
No lepo.
In pol se men tukaj očita, češ da sem pa pijanc, ker kakšen glaž cvička ruknem.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.227
2.835
113
Lublana
Obišči stran
Uh, ti pa kot kaže se orenk zastopiš na marihuano, heroin, kokain..... šverc, dilanje, delanje nočnih pizdarij itd....... Tako, da to zate to pač ni novica.
Kaj pa tebe meče? Kakšna novica? Kaj novica je, da se ljudje zabavajo? Razne droge z alkoholom vred so že odnekdaj prisotne na zabavah. Včasih bolj včasih manj, eni to drugi drugo...
O kakšnem nočnih pizdarijah govoriš? To, da se gre človek zvečer ven družit in zabavat je zate delanje pizdarij? :valjamse: V kateri votlini ti čepiš?

Koliko se zastopim v droge in preprodajo ne morem izmeriti, ker ne vem enote in kako se to meri. Vem pa toliko kar vidim in slišim. Je pa Ljubljana v vrhu med evropskimi prestolnicami po uporabi kokaina, bilo pred leti na 24ur. Pa zagotovo ne zaradi Metelkove.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Kaj pa tebe meče? Kakšna novica? Kaj novica je, da se ljudje zabavajo? Razne droge z alkoholom vred so že odnekdaj prisotne na zabavah. Včasih bolj včasih manj, eni to drugi drugo...
O kakšnem nočnih pizdarijah govoriš? To, da se gre človek zvečer ven družit in zabavat je zate delanje pizdarij? :valjamse: V kateri votlini ti čepiš?

Koliko se zastopim v droge in preprodajo ne morem izmeriti, ker ne vem enote in kako se to meri. Vem pa toliko kar vidim in slišim. Je pa Ljubljana v vrhu med evropskimi prestolnicami po uporabi kokaina, bilo pred leti na 24ur. Pa zagotovo ne zaradi Metelkove.
No zdaj si se skašlal. Teb je fiksanje, špricanje v žilo, pohanje travce, pa šnofanje črtic čist nekaj običajnega. Pač zabava druženje običajno kosilo ali večerja. . Men to ni, ker po tvojem pač v votlini živim. Ti ki živiš v bloku si pač napreden in razgledan. Pa da po novem vso to robo prodajajo migranti, je zate tud čist nekaj običajnega. Pač zabava. Migranti, koka, heroin itd....en postanek na Metelkovi deponiji mim grede po šihtu....
No lepo si zagazu, pa si občasno deloval celo ok poba.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.227
2.835
113
Lublana
Obišči stran
No zdaj si se skašlal. Teb je fiksanje, špricanje v žilo, pohanje travce, pa šnofanje črtic čist nekaj običajnega. Pač zabava druženje običajno kosilo ali večerja. . Men to ni, ker po tvojem pač v votlini živim. Ti ki živiš v bloku si pač napreden in razgledan. Pa da po novem vso to robo prodajajo migranti, je zate tud čist nekaj običajnega. Pač zabava. Migranti, koka, heroin itd....en postanek na Metelkovi deponiji mim grede po šihtu....
No zanimivo si tole povzel. Ti si tisti, ki vsako nočno zabavo razume, kot fiksanje in šnofanje in delanje pizdarij. Kakorkoli, večina, ki se odpravimo zvečer ven družit in zabavat, za drogo še vedno uporabljamo stari dobri alkohol.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
No zanimivo si tole povzel. Ti si tisti, ki vsako nočno zabavo razume, kot fiksanje in šnofanje in delanje pizdarij. Kakorkoli, večina, ki se odpravimo zvečer ven družit in zabavat, za drogo še vedno uporabljamo stari dobri alkohol.
Čak poba. Zdaj pa ti to malo zmedeno pišeš. Da nis tud ti mogoče že zdaj zjutraj na tešče enga smrljivca pržgal?
A nis ti men razlagal, da je fiksanje in preprodaja droge s strani migrantov, čist nekaj običajnega in da je to pač čist navadna obična vsakdanja žurka in da jaz v jami živim, ker to ne delam in ne vem..in da je to brezvezna novica...Al sem to jaz teb povedal, da na Metelkovi zdaj nemoteno in nekaznovano že nezakoniti migranti preprodajajo drogo in da je to pač pizdarija. Ti pa men očitaš, da mam jaz za pizdarijo čist eno navadno druženje kjer se na polno koko kadi, fiksa, šprica s šivankam in šnofa črtice itd...
A si ti že svoji mami to povedal? Kaj je rekla?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Meni se zdi, da si preveč cvička nagnil. Jaz zmedeno pišem? Daj strezni se pa potem vse še enkrat preberi. Tudi tisto kar si ti napisal.
Nisi dojel. V članku piše, da na Metelkovi zdaj po novem drogo nekaznovano dilajo Armenci pa Maročani...teb je to pa nekaj običajnega in ok žurka.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.651
-1.371
63
Alkohol je bistveno večji problem v Sloveniji kot droga. Ampak tebi, kot rednemu uživalcu, je to nepredstavljivo. klik

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Alkohol je bistveno večji problem v Sloveniji kot droga.
To sem tud jaz do zdaj mislu. Pa mi je sixpower zdaj tukaj povedal, da je pohanje, špricanje v žilo in šnofanje črtic, zadevanje.. čist nekaj običajnega pri vsakodnevnem druženju. Pa da Maročani pa Armenci to dilajo na Metelkovi in to brez kazni, je bojda čist normalno. Kdo bo pa hodu nezafiksan že ob osmih domov.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.227
2.835
113
Lublana
Obišči stran
Nisi dojel. V članku piše, da na Metelkovi zdaj po novem drogo nekaznovano dilajo Armenci pa Maročani...teb je to pa nekaj običajnega in ok žurka.
Kje točno sem to napisal?

Bom probal še enkrat za bolj trde glave. Tisti, ki uporabljajo različne nedovoljene droge so jih mimogrede lahko dobili brez problema že mnogo let prej preden so jo začeli preprodajati migranti na območju Metelkove. In tudi, če migranti prenehajo s predprodajo na Metelkovi, jo bodo še vedno lahko dobili tam kjer že zdaj kupujejo. Glavni uporabniki drog, sploh kokaina pa itak niso na Metelkovi. Zato pravim, da v tem primeru sama preprodaja niti ni najhujši problem, ker ta že itak obstaja. Problem je ker preprodajajo na odprtem javnem prostoru, vsem na očem in celo silijo v nakup mimoidoče ljudi, ki sploh nočejo droge. S tem ustvarjajo probleme, konflikte in napeto nesproščeno vzdušje po vsej Metelkovi. Ni občutka varnosti.. Poleg tega pa, ker gre prodaja očitno slabo še kradejo in celo ropajo ter težijo zaradi različnih razlogov...
Prav tako sem slišal, da je policija v zadnjem času naredila nekaj reda. Upam, da je ta informacija resnična. Zato ne vem od kje tebi, da je meni normalno, da nekaznovano preprodajajo drogo?

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.651
-1.371
63
To sem tud jaz do zdaj mislu. Pa mi je sixpower zdaj tukaj povedal, da je pohanje, špricanje v žilo in šnofanje črtic, zadevanje.. čist nekaj običajnega pri vsakodnevnem druženju. Pa da Maročani pa Armenci to dilajo na Metelkovi in to brez kazni, je bojda čist normalno. Kdo bo pa hodu nezafiksan že ob osmih domov.
Ti ful misliš, sam največkrat narobe

• Objave ne odobravam
Reactions: tomi

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Kje točno sem to napisal?

Bom probal še enkrat za bolj trde glave. Tisti, ki uporabljajo različne nedovoljene droge so jih mimogrede lahko dobili brez problema že mnogo let prej preden so jo začeli preprodajati migranti na območju Metelkove. In tudi, če migranti prenehajo s predprodajo na Metelkovi, jo bodo še vedno lahko dobili tam kjer že zdaj kupujejo. Glavni uporabniki drog, sploh kokaina pa itak niso na Metelkovi. Zato pravim, da v tem primeru sama preprodaja niti ni najhujši problem, ker ta že itak obstaja. Problem je ker preprodajajo na odprtem javnem prostoru, vsem na očem in celo silijo v nakup mimoidoče ljudi, ki sploh nočejo droge. S tem ustvarjajo probleme, konflikte in napeto nesproščeno vzdušje po vsej Metelkovi. Ni občutka varnosti.. Poleg tega pa, ker gre prodaja očitno slabo še kradejo in celo ropajo ter težijo zaradi različnih razlogov...
Prav tako sem slišal, da je policija v zadnjem času naredila nekaj reda. Upam, da je ta informacija resnična. Zato ne vem od kje tebi, da je meni normalno, da nekaznovano preprodajajo drogo?
Poba, a si ti sploh prebral članek, ki sem ga napopal in na katerga si mi pol ti repliciral?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ti ful misliš, sam največkrat narobe
A ste danes vsi tukaj zadeti?
Napisal sem ti, da sem jaz, tako kot ti, mislil, da je alkohol večji problem kot droga, zdej mi pa očitaš, da mislim narobe, ker mislim tako kot ti.
hehe, kljukec zapohan...
To je tista vaša levuharska, samo da kontriram. Samo da ni Janša.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.651
-1.371
63
A ste danes vsi tukaj zadeti?
Napisal sem ti, da sem jaz, tako kot ti, mislil, da je alkohol večji problem kot droga, zdej mi pa očitaš, da mislim narobe, ker mislim tako kot ti.
hehe, kljukec zapohan...
Kljukec zapohan... daj poišči si že pomoč.

In ja alkohol je definitivno velik problem pri nas. Razumem da si ti to težko priznaš, kot vsak, ki ima problem z njim.

• Objave ne odobravam
Reactions: tomi

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Kljukec zapohan... daj poišči si že pomoč.

In ja alkohol je definitivno velik problem pri nas. Razumem da si ti to težko priznaš, kot vsak, ki ima problem z njim.
Seveda je alkohol velik problem pri nas. Saj to sem ti rekel da jaz tako mislim. Pa mi kontriraš. Pa sploh ne veš zakaj mi kontriraš. Samo da si kontra, samo da ni Janša k nede?.

Sicer pa to, ko govoriš, da imajo ljudje problem z alkoholom. Bojda ima 1/3 Slovencev probleme z alkoholom. Kar pomeni da ga 2/3 pije brez problema.