Ker so zlizani tako z politiko, kot sodstvom, z LJ šefom na čelu. Nje...Daj malo možgane vklopi, zakaj tega ne naredijo...
Kaj pa tebe meče? Kakšna novica? Kaj novica je, da se ljudje zabavajo? Razne droge z alkoholom vred so že odnekdaj prisotne na zabavah. Včasih bolj včasih manj, eni to drugi drugo...Uh, ti pa kot kaže se orenk zastopiš na marihuano, heroin, kokain..... šverc, dilanje, delanje nočnih pizdarij itd....... Tako, da to zate to pač ni novica.
No zdaj si se skašlal. Teb je fiksanje, špricanje v žilo, pohanje travce, pa šnofanje črtic čist nekaj običajnega. Pač zabava druženje običajno kosilo ali večerja. . Men to ni, ker po tvojem pač v votlini živim. Ti ki živiš v bloku si pač napreden in razgledan. Pa da po novem vso to robo prodajajo migranti, je zate tud čist nekaj običajnega. Pač zabava. Migranti, koka, heroin itd....en postanek na Metelkovi deponiji mim grede po šihtu....Kaj pa tebe meče? Kakšna novica? Kaj novica je, da se ljudje zabavajo? Razne droge z alkoholom vred so že odnekdaj prisotne na zabavah. Včasih bolj včasih manj, eni to drugi drugo...
O kakšnem nočnih pizdarijah govoriš? To, da se gre človek zvečer ven družit in zabavat je zate delanje pizdarij? V kateri votlini ti čepiš?
Koliko se zastopim v droge in preprodajo ne morem izmeriti, ker ne vem enote in kako se to meri. Vem pa toliko kar vidim in slišim. Je pa Ljubljana v vrhu med evropskimi prestolnicami po uporabi kokaina, bilo pred leti na 24ur. Pa zagotovo ne zaradi Metelkove.
Na šiviljski tečaj.Za info, kam so šli igličarji iz Roga?
No zanimivo si tole povzel. Ti si tisti, ki vsako nočno zabavo razume, kot fiksanje in šnofanje in delanje pizdarij. Kakorkoli, večina, ki se odpravimo zvečer ven družit in zabavat, za drogo še vedno uporabljamo stari dobri alkohol.No zdaj si se skašlal. Teb je fiksanje, špricanje v žilo, pohanje travce, pa šnofanje črtic čist nekaj običajnega. Pač zabava druženje običajno kosilo ali večerja. . Men to ni, ker po tvojem pač v votlini živim. Ti ki živiš v bloku si pač napreden in razgledan. Pa da po novem vso to robo prodajajo migranti, je zate tud čist nekaj običajnega. Pač zabava. Migranti, koka, heroin itd....en postanek na Metelkovi deponiji mim grede po šihtu....
No lepo si zagazu, pa si občasno deloval celo ok poba.
Čak poba. Zdaj pa ti to malo zmedeno pišeš. Da nis tud ti mogoče že zdaj zjutraj na tešče enga smrljivca pržgal?No zanimivo si tole povzel. Ti si tisti, ki vsako nočno zabavo razume, kot fiksanje in šnofanje in delanje pizdarij. Kakorkoli, večina, ki se odpravimo zvečer ven družit in zabavat, za drogo še vedno uporabljamo stari dobri alkohol.
Nisi dojel. V članku piše, da na Metelkovi zdaj po novem drogo nekaznovano dilajo Armenci pa Maročani...teb je to pa nekaj običajnega in ok žurka.Meni se zdi, da si preveč cvička nagnil. Jaz zmedeno pišem? Daj strezni se pa potem vse še enkrat preberi. Tudi tisto kar si ti napisal.
Jaz jo pri NVO-jih?Vprašej novegabraneta kje dobiva robo
Najnižja dela za uvožene!Nisi dojel. V članku piše, da na Metelkovi zdaj po novem drogo nekaznovano dilajo Armenci pa Maročani...teb je to pa nekaj običajnega in ok žurka.
Alkohol je bistveno večji problem v Sloveniji kot droga. Ampak tebi, kot rednemu uživalcu, je to nepredstavljivo. klikNo zdaj si se skašlal. Teb je fiksanje, špricanje v žilo, pohanje travce, pa šnofanje črtic čist nekaj običajnega. Pač zabava druženje običajno kosilo ali večerja. . Men to ni, ker po tvojem pač v votlini živim. Ti ki živiš v bloku si pač napreden in razgledan. Pa da po novem vso to robo prodajajo migranti, je zate tud čist nekaj običajnega. Pač zabava. Migranti, koka, heroin itd....en postanek na Metelkovi deponiji mim grede po šihtu....
No lepo si zagazu, pa si občasno deloval celo ok poba.
To sem tud jaz do zdaj mislu. Pa mi je sixpower zdaj tukaj povedal, da je pohanje, špricanje v žilo in šnofanje črtic, zadevanje.. čist nekaj običajnega pri vsakodnevnem druženju. Pa da Maročani pa Armenci to dilajo na Metelkovi in to brez kazni, je bojda čist normalno. Kdo bo pa hodu nezafiksan že ob osmih domov.Alkohol je bistveno večji problem v Sloveniji kot droga.
Kje točno sem to napisal?Nisi dojel. V članku piše, da na Metelkovi zdaj po novem drogo nekaznovano dilajo Armenci pa Maročani...teb je to pa nekaj običajnega in ok žurka.
Ti ful misliš, sam največkrat narobeTo sem tud jaz do zdaj mislu. Pa mi je sixpower zdaj tukaj povedal, da je pohanje, špricanje v žilo in šnofanje črtic, zadevanje.. čist nekaj običajnega pri vsakodnevnem druženju. Pa da Maročani pa Armenci to dilajo na Metelkovi in to brez kazni, je bojda čist normalno. Kdo bo pa hodu nezafiksan že ob osmih domov.
Poba, a si ti sploh prebral članek, ki sem ga napopal in na katerga si mi pol ti repliciral?Kje točno sem to napisal?
Bom probal še enkrat za bolj trde glave. Tisti, ki uporabljajo različne nedovoljene droge so jih mimogrede lahko dobili brez problema že mnogo let prej preden so jo začeli preprodajati migranti na območju Metelkove. In tudi, če migranti prenehajo s predprodajo na Metelkovi, jo bodo še vedno lahko dobili tam kjer že zdaj kupujejo. Glavni uporabniki drog, sploh kokaina pa itak niso na Metelkovi. Zato pravim, da v tem primeru sama preprodaja niti ni najhujši problem, ker ta že itak obstaja. Problem je ker preprodajajo na odprtem javnem prostoru, vsem na očem in celo silijo v nakup mimoidoče ljudi, ki sploh nočejo droge. S tem ustvarjajo probleme, konflikte in napeto nesproščeno vzdušje po vsej Metelkovi. Ni občutka varnosti.. Poleg tega pa, ker gre prodaja očitno slabo še kradejo in celo ropajo ter težijo zaradi različnih razlogov...
Prav tako sem slišal, da je policija v zadnjem času naredila nekaj reda. Upam, da je ta informacija resnična. Zato ne vem od kje tebi, da je meni normalno, da nekaznovano preprodajajo drogo?
A ste danes vsi tukaj zadeti?Ti ful misliš, sam največkrat narobe
Kljukec zapohan... daj poišči si že pomoč.A ste danes vsi tukaj zadeti?
Napisal sem ti, da sem jaz, tako kot ti, mislil, da je alkohol večji problem kot droga, zdej mi pa očitaš, da mislim narobe, ker mislim tako kot ti.
hehe, kljukec zapohan...
Seveda je alkohol velik problem pri nas. Saj to sem ti rekel da jaz tako mislim. Pa mi kontriraš. Pa sploh ne veš zakaj mi kontriraš. Samo da si kontra, samo da ni Janša k nede?.Kljukec zapohan... daj poišči si že pomoč.
In ja alkohol je definitivno velik problem pri nas. Razumem da si ti to težko priznaš, kot vsak, ki ima problem z njim.