Pa saj piše v naslovu, ...naj bi.Mene resno zanima, kje migrant drogo dobi?
In ne morejo enega strest, da jim pove, kje jo dobi?
Pa saj piše v naslovu, ...naj bi.Mene resno zanima, kje migrant drogo dobi?
Naj bi jo kuhali v parku nasproti avtobusne postaje.Mene resno zanima, kje migrant drogo dobi?
Ja, v naslovu, drugače pa ni nič "naj bi". Prodaja droge s strani migrantov je dejstvo.Pa saj piše v naslovu, ...naj bi.
zakaj je pa to smešno?Naj bi jo kuhali v parku nasproti avtobusne postaje.
Naslov je zavajujoč. Ne dilajo le migrant, pa saj se ve kdo obvladuje to sceno v Ljubljani.Ja, v naslovu, drugače pa ni nič "naj bi". Prodaja droge s strani migrantov je dejstvo.
wtf se ve? kdo?Naslov je zavajujoč. Ne dilajo le migrant, pa saj se ve kdo obvladuje to sceno v Ljubljani.
Hja, se pa ne strinjam s tabo. IMHO ni zavajajoč saj ne piše, da dilajo zgolj migranti ampak da dilajo migranti kar drži (pustiva zdaj tisti "naj bi" pri miru, to je lahko že svoje debata). In ja, definitivno ne dilajo zgolj in samo migranti, tu se pa spet strinjam.Naslov je zavajujoč. Ne dilajo le migrant, pa saj se ve kdo obvladuje to sceno v Ljubljani.
Mnogokrat je to dejansko znano tako policiji kot raji ampak to žal še ni dovolj, da se v zvezi s tem kaj naredi (beri - to prekine).Aja, ti bi rad imena in priimke
Saj je znano kako se je zaključila farsa balkanski bojevnik.Mnogokrat je to dejansko znano tako policiji kot raji ampak to žal še ni dovolj, da se v zvezi s tem kaj naredi (beri - to prekine).
Kateri ekstremni desničar je zakuril kakšen avto že? Ali je tudi to naj bi? Samo uprašam.Pa saj piše v naslovu, ...naj bi.
Obvladuje jo šerif s svojimi klani. Banane niso zastonj vsake toliko časa polne praha. Zdaj če ti je tudi to naj bi pa tudi ok. Ti pač resnica dela probleme. Včasih jo je res težko shendlat.Naslov je zavajujoč. Ne dilajo le migrant, pa saj se ve kdo obvladuje to sceno v Ljubljani.
Kaj pa tebi dogaja? Si mal zgrešil se mi zdi.Obvladuje jo šerif s svojimi klani. Banane niso zastonj vsake toliko časa polne praha. Zdaj če ti je tudi to naj bi pa tudi ok. Ti pač resnica dela probleme. Včasih jo je res težko shendlat.
Daj malo možgane vklopi, zakaj tega ne naredijo...In ne morejo enega strest, da jim pove, kje jo dobi?
Tudi js se sprašujem, kaj je delal takratni državni sekretar na notranjem ministrstvu pri bananarju. Kakšna ideja?Kaj pa tebi dogaja? Si mal zgrešil se mi zdi.
Ohjej, kakšen butast članek. Zgolj za začetek, Metelkova je že od prvega dne pred 30imi leti "žur plac". Ne vem zakaj je zdaj to kar naenkrat čudno in problem? Za vikend ljudje poleg piva celo marihuano kadijo!!?? Ja res grozno in to sredi mesta se ljudje zabavajo. Zakaj niso že ob 20h vsi doma v pižamah!!?? Med korono ste pa vsi civkali zaradi policijske ure ob 21h. BUTLI! Kaj zdaj hočete, da je po 21h vse zaprto in vsi doma? Kar se pa črtic belega tiče, zagotovo se to dogaja, upam pa stavit, da je uporabnikov belega zagotovo mnogo več po najbolj fensi šminkerajskih klubih in ćefurskih luknjah s potresuljkami.Metelkova že dolgo ni le prostor sproščene kulture, ampak tudi “žur plac”, sploh ob petkih in sobotah zvečer, ko marsikateri obiskovalec ob pivu v pljuča potegne še kak dim marihuane, ali, v nos, črtico kokaina.
Uh, ti pa kot kaže se orenk zastopiš na marihuano, heroin, kokain..... šverc, dilanje, delanje nočnih pizdarij itd....... Tako, da to zate to pač ni novica.Ohjej, kakšen butast članek. Zgolj za začetek, Metelkova je že od prvega dne pred 30imi leti "žur plac". Ne vem zakaj je zdaj to kar naenkrat čudno in problem? Za vikend ljudje poleg piva celo marihuano kadijo!!?? Ja res grozno in to sredi mesta se ljudje zabavajo. Zakaj niso že ob 20h vsi doma v pižamah!!?? Med korono ste pa vsi civkali zaradi policijske ure ob 21h. BUTLI! Kaj zdaj hočete, da je po 21h vse zaprto in vsi doma? Kar se pa črtic belega tiče, zagotovo se to dogaja, upam pa stavit, da je uporabnikov belega zagotovo mnogo več po najbolj fensi šminkerajskih klubih in ćefurskih luknjah s potresuljkami.
Da migranti prodajajo droge ni tak problem. Kdor rabi drogo jo bo itak mimogrede dobil tudi, če ne bo migrantov. Problem migrantov na Metelkovi je, ker dejansko težijo in silijo ljudi v nakup droge, kradejo telefone, oblačila, denar, kartice... mnogokrat nadlegujejo ženske... opravijo tudi kakšen rop...
Jaz sem slišal, da je policija poostrila nadzor okoli Metelkove in baje celo pomaga. Naj nebi bilo več toliko teh migrantskih skupin, ki organizirano operirajo na območju Metelkove. Verjetno so se zaenkrat samo nekoliko potuhnili.