Migranti so že (spet) v Sloveniji - 4. del

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.649
-1.372
63
Seveda je alkohol velik problem pri nas. Saj to sem ti rekel da jaz tako mislim. Pa mi kontriraš. Pa sploh ne veš zakaj mi kontriraš. Samo da si kontra, samo da ni Janša k nede?.

Sicer pa to, ko govoriš, da imajo ljudje problem z alkoholom. Bojda ima 1/3 Slovencev probleme z alkoholom. Kar pomeni da ga 2/3 pije brez problema.
V čem že ti kontriram? Še enkrat si preberi, kje si zapel s sixpower

Ti trdiš da vsi Slovenci pijejo, eni ga pijete več, drugi manj?

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.227
2.834
113
Lublana
Obišči stran
Poba, a si ti sploh prebral članek, ki sem ga napopal in na katerga si mi pol ti repliciral?
Glej članek je neumen, ker namiguje, da je problem Metelkova, da so problem večerni koncerti, da so problem glasbeni klubi in da so problem ljudje, ki obiskujejo koncerte in klube na Metelkovi. Govori o Metelkovi, kot o nečem groznem in sramotnem In namiguje, da so vsi obiskovalci drogeraši. Čeprav, kot sem že omenil lahko največ in najhujše našmrkance najdeš v tistih najbolj finih mainstream in trendovskih diskotekah in klubih.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Glej članek je neumen, ker namiguje, da je problem Metelkova, da so problem večerni koncerti, da so problem glasbeni klubi in da so problem ljudje, ki obiskujejo koncerte in klube na Metelkovi. Govori o Metelkovi, kot o nečem groznem in sramotnem In namiguje, da so vsi obiskovalci drogeraši. Čeprav, kot sem že omenil lahko največ in najhujše našmrkance najdeš v tistih najbolj finih mainstream in trendovskih diskotekah in klubih.
Point tega članka je v tem, da zdaj po novem na Metelkovi brez problema drogo dilajo nelegalni migranti. Novost je ta, da se droga zdaj nemoteno dobavlja iz migrantskih centrov. Ampak ti to nisi sprocesiral.
Da je pa na Metelkovi itak vse zadeto, se pa že dolgo ve ja. Ampak zate je to čist ena taka navadna vsakodnevna zabavica, druženje...
Priznaj, ti si pač občasni Metelkovec. Al si mogoče pa reden?

• Objave ne odobravam
Reactions: bizi in aljoman

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Point tega članka je v tem, da zdaj po novem na Metelkovi brez problema drogo dilajo nelegalni migranti. Novost je ta, da se droga zdaj nemoteno dobavlja iz migrantskih centrov. Ampak ti to nisi sprocesiral.
Da je pa na Metelkovi itak vse zadeto, se pa že dolgo ve ja. Ampak zate je to čist ena taka navadna vsakodnevna zabavica, druženje...
Res si strokovnjak za Metelkovo, ko še za Ljubljano ne bi vedel, če ne bi imel televizije. In kaj misliš, koliko obiskovalcev Metelkove si lahko privošči kokain, katerega gram stane okoli 80€? Potrošnike tega lahko iščeš v čisto drugem družbenem okolju.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Res si strokovnjak za Metelkovo, ko še za Ljubljano ne bi vedel, če ne bi imel televizije. In kaj misliš, koliko obiskovalcev Metelkove si lahko privošči kokain, katerega gram stane okoli 80€? Potrošnike tega lahko iščeš v čisto drugem družbenem okolju.
Jaz nisem reku, da sem strokovnjak za Metelkovo niti nisem strokovnjak za kokain. Jaz sem samo napopal članek, ki piše o tem. Kot pa kaže, pa si strokovnjak za Metelkovo in strokovnjak za kokain ti. Pa še ene par kanonov tukaj. Sami stručkoti za fiks in lokacije fiksanja. Zato me tud podučujete o tem.
In ja, verjamem vam, da se vi na droge bolj spoznate kot jaz. Zdaj mi je tud jasno, zakaj take kozlarije klofate tle gor. Take klofa lahko samo nekdo, ki se, kao, spozna na droge.
Se ti že dolgo in vsak dan spoznaš na droge?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Jaz nisem reku, da sem strokovnjak za Metelkovo niti nisem strokovnjak za kokain. Jaz sem samo napopal članek, ki piše o tem. Kot pa kaže, pa si strokovnjak za Metelkovo in strokovnjak za kokain ti. Pa še ene par kanonov tukaj. Sami stručkoti za fiks in lokacije fiksanja. Zato me tud podučujete o tem.
In ja, verjamem vam, da se vi na droge bolj spoznate kot jaz. Zdaj mi je tud jasno, zakaj take kozlarije klofate tle gor. Take klofa lahko samo nekdo, ki se, kao, spozna na droge.
Se ti že dolgo in vsak dan spoznaš na droge?
Med drugim sem uradni preizkuševalec in recenzent za vse nove droge. :cool:

• Haha
Reactions: aljoman

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.522
3.894
113
Ljubljana
hmpg.net
"Preprodajalci so pogosto migranti" - to piše.

Kje pa piše tvoja "novost" - "ta, da se droga zdaj nemoteno dobavlja iz migrantskih centrov" (piše, da se ena dobavlja iz Madžarke, tam ni prav veliko migrantskih centrov, mar ne)

"Da je pa na Metelkovi itak vse zadeto" - tole pa tisti, ki smo iz Ljubljane (in no shit, včasih celo gremo tam mimo) ne vemo, oziroma, vsaj jaz nisem opazil, da bi bilo vse zadeto. Sem pa opazil pred kakim mesecem ali dvema plakate, ki so pozivali, naj gostje Metelkove NE kupujejo droge tam, ket bodo s tem dilerje pregnali brez nasilja (če ni potrošnje, ni ponudbe)

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.522
3.894
113
Ljubljana
hmpg.net
1699555772017.png

• Všeč mi je

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
"Preprodajalci so pogosto migranti" - to piše.

Kje pa piše tvoja "novost" - "ta, da se droga zdaj nemoteno dobavlja iz migrantskih centrov" (piše, da se ena dobavlja iz Madžarke, tam ni prav veliko migrantskih centrov, mar ne)

"Da je pa na Metelkovi itak vse zadeto" - tole pa tisti, ki smo iz Ljubljane (in no shit, včasih celo gremo tam mimo) ne vemo, oziroma, vsaj jaz nisem opazil, da bi bilo vse zadeto. Sem pa opazil pred kakim mesecem ali dvema plakate, ki so pozivali, naj gostje Metelkove NE kupujejo droge tam, ket bodo s tem dilerje pregnali brez nasilja (če ni potrošnje, ni ponudbe)
Hja in kaj to spremeni, če migranti dobivajo drogo iz Madžarske? Konec koncev droga prihaja iz južne Amerike in od drugod. Dejstvo je, da po novem to migranti po Metelkovi prodajajo. Od kjer pa migranti dobijo robo, je pa lahko spet druga zgodba. Mogoče celo iz GENija, stranke levica, al pa depolitiziranega RTV itd....kdo bi vedu.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.522
3.894
113
Ljubljana
hmpg.net
Uporabnik stardec je napisal:
Novost je ta, da se droga zdaj nemoteno dobavlja iz migrantskih centrov. Ampak ti to nisi sprocesiral.

Od kjer pa migranti dobijo robo, je pa lahko spet druga zgodba. Mogoče celo iz GENija, stranke levica, al pa depolitiziranega RTV itd....kdo bi vedu.
Ti veš kaj si napisal dan nazaj?
Ti si postavil trditev (ki je očitno nihče ni spprocesiral - tako ti trdfš, pa tudi ti je nisi očitno) od kod je droga.
Ampak se takoj zanikaš - kfo bi vedel, kaj si spil prej, potem, vmes?

• Všeč mi je

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ti veš kaj si napisal dan nazaj?
Ti si postavil trditev (ki je očitno nihče ni spprocesiral - tako ti trdfš, pa tudi ti je nisi očitno) od kod je droga.
Ampak se takoj zanikaš - kfo bi vedel, kaj si spil prej, potem, vmes?
Ja, ferdolin. Zadnji, ki drogo dostavi Metelkovcem in proda, je migrant. Od kje je pa on dobil drogo, se pa ti poglabljaj.
In ker te že zanima, prej sem res spil šalco kafeta, vmes bom spil najbrž nekaj vode, zvečer pa bom verjetno spil glažek al pa celo dva mošta. Ker jutri bo Martinovo (jujujuhuhuuuu) in je danes treba mirkat mošt.
Tud teb nebi škodovalo kozarček rujne kapljice, namest da tisto moko šmrkaš, pa tist plevel kadiš..

delter333

Guru
21. maj 2010
1.846
1.544
113
Notranjska
Kaj pa tebi dogaja? Si mal zgrešil se mi zdi.
Ja to bo to zgrešil sem, saj ti vse veš, natanko veš kdo je extremist na desni kdo dela galamo v podhodih in Metelkovi. Samo koliko avtomobilov in trgovin so uničili to desni ekstremisti pa ne veš. Pa koliko ljudi je bilo napadenih. No tvojega odgovora nisem dobil, glede na tvojo obveščenost prav zanimivo.

• Ljubezen

erikson

Guru
25. avg 2007
22.321
6.135
113
Vikend.

- Sobota

V zadnjih 24 urah je bilo obravnavanih 138 oseb zaradi nezakonitega vstopa na meji z Republiko Hrvaško in sicer 120 na območju PU Novo mesto, 12 na območju PU Maribor in 6 na območju PU Koper. Med njimi so obravnavali največ državljanov Afganistana (37), Maroka (25) in Rusije (17).

- Nedelja

V zadnjih 24 urah je bilo obravnavanih 140 oseb zaradi nezakonitega vstopa na meji z Republiko Hrvaško, in sicer 124 na območju PU Novo mesto, 14 na območju PU Koper in 2 na območju PU Celje.
Med njimi smo obravnavali največ državljanov Rusije (37), Turčije (22) in Afganistana (17).

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.330
-2.694
113
Na jugovzhodu Finske v zadnjem času poročajo o povečanem številu prosilcev za azil, večinoma Sircev, Turkov in Somalijcev, ki prihajajo iz Rusije, kar je po mnenju Helsinkov del ruske hibridne vojne proti zahodu.
A Merklova je pa z Willkommen sprožila hibridno vojno proti EU ?

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.811
5.921
113
Iz msm
Rusija naj bi omogočala prebežnikom prihode na Finsko kot del hibridnega vojskovanja

Torej Nemčija od 2015 izvaja hibridno vojskovanje proti državam EU, ko je začela vabiti migrante ?

Obvezne eu kvote po državah so tudi del hibridnega vojskovanja ?

Torej tudi Hrvati do nas vodijo hibridno vojno.

• Všeč mi je
Reactions: mirsi