Ja ampak leva opcija v državah je premočna, če pa hočeš ekstremizem Orbana in tanovega Slovaka......Seveda je to zoorganizirala EU politika. Samo sramota je, da se predstavniki posameznih držav niso sposobni jasno in glasno izpostaviti ter skupaj upreti takšni politiki. To bi moral biti množičen in glasen upor politike posameznih drzav. Zal pa gre vsem samo za lasten interes...pred leti sta bila Orban, Poljak ampak vsi čakajo kaj bo Nemčija, pa Francija ...
Ti si mal izgubil kompas.Na žalost je to vse zorganizirano, agenda leve politike, me to, woke in podobne pizd4rije so pripeljale Evropo v nezavidljiv položaj, kar se rasti števila prebivalstva tiče. Smo v buli, takoj za Kitajci. Trenutni ekonomski model pa deluje na principu konstantne rasti, ker te trenutno ni jo ustvarjajo z inflacijo, države se s tem tudi prikrito razdolžujejo, prebivalstvo pa izgublja kupno moč in prihranke. Ampak glavno, da smo vsi skregani. Je pa sedaj razvidno, da so se levi ali če hočete liberalci močno ušteli z priseljevanjem, na stari preverjeni princip povečane rodnosti pa ne pristanejo. Emancipacija, in podobne zgodbe so premočne, kar je ok na individualni ravni, na državni pa povsem zgrešen pogled.
Kleni Slovenec dela in bo v Sloveniji kmalu manjšina....migrant pa ima čas in polno energije...Berem in razmišljam, da kleni Slovenec niti spodobnega posilstva ni možen in mu to mora pokazati nek migrant.
The EU has agreed radical reforms of its migration and asylum laws including charges of €20,000 (£17,200) per head for member countries that refuse to host refugees.
Saj jih boš tudi ti plačal, s še kakim procentom dodatnega davka. Zanimivo pa je, da morajo za azil zaprositi v državi, kjer so vstopili v EU. Torej nas tudi tu Hrčki na veliko nategujejo.Bojje 20k kazni po glavi, kot socialno, zdravstveno in kriminalno podpirat te podgane.
Sicer pa mi jih nismo vabili, tudi sprejet jih ne rabimo potemtakem. Če se kaj takega pripravlja, verjemem da je to resna pot do propada EU.
To so bili Janševi izračuni. Realni so precej manjši.Neki izračuni so bili včasih koliko nas gamad stane po glavi na mesec. Mislim da se je oglaševalo 1700 eur na mesec. Potemtakem se splača plačat kazen, če me kdo vpraša.
Če logično razmisliš ne morejo biti precej manjši. Hrana, voda, ogrevanje, varovanje, bognedaj da vse to nekoč vržemo na socialno podporo. Tudi policijske intervencije niso zastonj, a veš.To so bili Janševi izračuni. Realni so precej manjši.
Če že pustimo druge tvoje populizma, pa vsaj pojasni, koliko milijonov je dala DRŽAVA za odpis Jankovičevih dolgov.Recimo zgolj zavoljo debate, da so stroški (sigurno nerealno) pol manjši, torej 850€ in je to 10.200€ na leto oziroma 20.400 na dve leti brez upoštevanja morebitnih a verjetnih dodatnih stroškov tako da se tudi po takem scenariju tistih 20.000€ kazni zelo hitro obrne. In če lahko dajemo milijone za odpis dolgov Jankoviću in ostale bedarije kot so kakšni nepotrebne nevladne organizacije pa "investirajmo" še nekaj denarja v to, da imamo zaradi manjšega števila migrantov v državi manj problemov.
Statistika pravijo je kurb4 recimo da od 2k imigrantov ene par je tudi bolnih, morda kar precej, potrebna kakšna operacija pa je takoj nekaj 10k€, da ne govorimo kako pridejo sem na pol nagi. Sedaj jih bo potrebno tudi obleči.To so bili Janševi izračuni. Realni so precej manjši.
Uf a res hočeš v ta dark place?Če že pustimo druge tvoje populizma, pa vsaj pojasni, koliko milijonov je dala DRŽAVA za odpis Jankovičevih dolgov.
Za obleke res ni problema. Saj ljudje radi znosijo na RK vse plesnive cote s podstrešij.Statistika pravijo je kurb4 recimo da od 2k imigrantov ene par je tudi bolnih, morda kar precej, potrebna kakšna operacija pa je takoj nekaj 10k€, da ne govorimo kako pridejo sem na pol nagi. Sedaj jih bo potrebno tudi obleči.
Pa misliš da oni dobijo od RK?Za obleke res ni problema. Saj ljudje radi znosijo na RK vse plesnive cote s podstrešij.