Migranti so že (spet) v Sloveniji - 4. del

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.758
6.151
113
blizu močvirne prestolnice
Čak, kaj noben ne ve? A po tvoje lahko en migrant nekoga ubije na ulici in ga noben ne bo aretiral in sodišče ne kaznovalo? Za hujše pizdarije se gre pač v zapor, mislim da je bolj problem v tem, da za manjše prekrške/kazniva dejanja se jih pusti na miru.
Zgleda bo res treba počasi ''vaške straže'' ustanavljati.
Evropa in na žalost tudi Slovenija je šla pa že zdavnaj v ku.rac s tem multi kulti, kozjej.ebci welcome agendo. :bruh:
Vsaj tukaj niso v veliki večini nikoli udeleženi črnci, temveč islamska skupnost. Če ni koz,fantov so pa dobre naivne punce,ki jim je všeč njihovo sladkobno dvorjenje.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.651
-1.371
63
Pogrešam pa pravičnika Ferda. Do sedaj tega ni obsodil, al pa MSenjurja,Jest5,Aljaoman in podobne kaliber.
Najprej, si se ti že opravičil za zavajanje glede posilstva v Tivoliju? Zakaj ne? Ker ne verjameš policiji ali ker verjameš nekemu pisunu na twiterju?

Seveda da obsojam posilstvo, vsakršno. Tako v domači spalnici ali drugje!

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.045
5.652
113
Najprej, si se ti že opravičil za zavajanje glede posilstva v Tivoliju? Zakaj ne? Ker ne verjameš policiji ali ker verjameš nekemu pisunu na twiterju?

Seveda da obsojam posilstvo, vsakršno. Tako v domači spalnici ali drugje!
Si ko Tanja Fajon....polno leporečenja za brezveze....

Kje ste sedaj? Boste šli protestirat v Tivoli z samo JA pomeni JA transparenti?

Bo I8M poleg?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.722
5.878
113
Ti si pa že večkrat dokazal, da ti bralno razumevanje dela strašne težave. Če še ene parkrat pogledaš moje komentarje v tej temi, ti bo jasno, da obsojam vsakršno posilstvo.
Mislim da tebi dela bralno razumevanje mnogo večje težave. Pa kar zgornji post poglej. Nisem pisal da zagovarjaš posilstva, ampak da se vselej postaviš v bran migrantom. Zdaj še samo to zanikaj, pa bova počasi že prijatla.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.651
-1.371
63
Mislim da tebi dela bralno razumevanje mnogo večje težave. Pa kar zgornji post poglej. Nisem pisal da zagovarjaš posilstva, ampak da se vselej postaviš v bran migrantom. Zdaj še samo to zanikaj, pa bova počasi že prijatla.
V bran se postavim tistemu, ki se mu dela krivica.
V Tivoliju ni bilo posilstva, kar je potrdila policija. Ampak alter skrajneži veste več očitno.

in ne rabim dodatnih prijateljev. Hvala.

• Haha

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
MrDaco Ti maš strašne težave, ker si ozkogled. Mal plašnice dol, pa se ti bo odprlo marsikako obzorje. Mislim da tu noben ne opravičuje ali zagovarja kriminala s strani migrantov niti nezakonitih migracij in božanja migrantov, za to je usekani Kordiš. Kazanje na migrante za vsako neumnost in celo izmišljevanje posilstev pa verjetno ni ok, al kako stojiš na tej tematiki? Tko da počas bi blo fajn nehat s temi tvojimi natolcevanji.

• Všeč mi je
Reactions: bizi in jest5

B81

22. jul 2007
36.903
10.473
113
MrDaco Ti maš strašne težave, ker si ozkogled. Mal plašnice dol, pa se ti bo odprlo marsikako obzorje. Mislim da tu noben ne opravičuje ali zagovarja kriminala s strani migrantov niti nezakonitih migracij in božanja migrantov, za to je usekani Kordiš. Kazanje na migrante za vsako neumnost in celo izmišljevanje posilstev pa verjetno ni ok, al kako stojiš na tej tematiki? Tko da počas bi blo fajn nehat s temi tvojimi natolcevanji.
Ko ti nekomu napises plasnice dol, se neha brat...

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.722
5.878
113

Glej migranti so rak rana, pain in the ass, nebodigatreba in še kak mnoooogo bolj slabšalni in zaničevalni izraz bi moral uporabit, pa ne bom, da vam migrantoljubcem nebom užalil čustva. Zakaj bi mi moralo biti mar, tudi za lažne novice o posilstvih? Žal do njih ne gojim niti trohice, niti atoma simpatije. Zato me boli tisti organ v hlačah če je ena novica o posiltvu migranta laž. Te laži pač nebi bilo, če teh (izberi slabšalni izraz) ne bi bilo ne pri nas in ne splošno v EU. Tudi ta tema nebi obstajala, in nas, ki smo splošno deljeni levo/desno, še bolj razdeljevala in skregala med seboj.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.651
-1.371
63
Glej migranti so rak rana, pain in the ass, nebodigatreba in še kak mnoooogo bolj slabšalni in zaničevalni izraz bi moral uporabit, pa ne bom, da vam migrantoljubcem nebom užalil čustva. Zakaj bi mi moralo biti mar, tudi za lažne novice o posilstvih? Žal do njih ne gojim niti trohice, niti atoma simpatije. Zato me boli tisti organ v hlačah če je ena novica o posiltvu migranta laž.
Samo upajmo, da nam nikoli ne bo potrebno biti migrant, takšen in drugačen.
Zanimivo da te lažne novice ne motijo. Me zanima kakšen filter uporabljaš za to.

B81

22. jul 2007
36.903
10.473
113
Malo razlage za zamislit, kje se naj zdrava meja empatije neha. Si se zmozen postavit v kozo teh emigranto in videt svet z njihovimi ocmi?

In psychology, empathy is defined as the ability to understand another person’s emotions, be them positive and negative, and place yourself in their position. When a person has empathy towards someone, that doesn’t necessarily mean they will also rush to their help. However, empathy is an important first step towards compassion.

Empathy is often confused with sympathy, but the two are not synonymous: having sympathy for someone means that you relate to their feelings through your own lens, while having empathy means that you can step outside yourself and see things from their point of view.

• Všeč mi je

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.651
-1.371
63
Vse je mogoce. Ampak mi ne bomo lomastili po ulicah in zahtevali nicesar, bognedaj preganjali zensk po drzavah gostiteljicah. Bodi realen.
Sem realen in ni mi všeč situacija v katero gre eu.
Moj point vaše provokacije je bil, da ni treba na vsak fake twit planit kot svinja v buče.

• Haha
Reactions: Kamele0N

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Glej migranti so rak rana, pain in the ass, nebodigatreba in še kak mnoooogo bolj slabšalni in zaničevalni izraz bi moral uporabit, pa ne bom, da vam migrantoljubcem nebom užalil čustva. Zakaj bi mi moralo biti mar, tudi za lažne novice o posilstvih? Žal do njih ne gojim niti trohice, niti atoma simpatije. Zato me boli tisti organ v hlačah če je ena novica o posiltvu migranta laž. Te laži pač nebi bilo, če teh (izberi slabšalni izraz) ne bi bilo ne pri nas in ne splošno v EU. Tudi ta tema nebi obstajala, in nas, ki smo splošno deljeni levo/desno, še bolj razdeljevala in skregala med seboj.
Migrantoljubec si mi rekel? O ti ubogi na umu bolani dečko. Ajde, zdej pa povej od kje ti to. In ta tvoj odnos je kriv, da se deljenje poglablja, ker si ti tisti, ki deliš.