Migranti so že (spet) v Sloveniji - 4. del

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.722
5.878
113
Če ti bralno razumevanje ne bi delalo težav, bi po mojih objavah težko sodil tako. Ampak kot želiš.
Bi stisnil delete na tisti post, pa je 5 minut minilo. Malo sem šel brat nazaj in ja, glede na to da velikokrat nisi na moji strani agede, celo vidim, da kritiziraš nelegalne migracije. Se ti opravičujem!

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Bi stisnil delete na tisti post, pa je 5 minut minilo. Malo sem šel brat nazaj in ja, glede na to da velikokrat nisi na moji strani agede, celo vidim, da kritiziraš nelegalne migracije. Se ti opravičujem!
Ni potrebe za delete, je tole popolnoma dovolj. In ja, nelegalne masovne migracije mi nikakor niso všeč, posledice napačnega pristopa do tega so jasno vidne. Ni pa to nikakršno opravičilo za laži, podtikanja in natolcevanja, ki se jih gredo nekateri po X omrežju pa še kje. Prav tako izmišljevanje posilstev z namenom zastraševanja nikakor ni dobro, ampak zelo slabo, saj lohk zdej en papak da gor masko, se dere allahu akbar in brez kazni poslili žensko, sej bodo itak krivi migranti. Razumeš, zakaj izmišljotine niso sprejemjive? Prav tako pa seveda ni sprejemljivo kakršnokoli prikrivanje kriminala z namenom zaščite migrantov in če se mene vpraša, bi morali do tega pristopit dosti bolj strogo, ne pa da se mladci na Viču režijo policajem.

• Všeč mi je
Reactions: bizi in aljoman

erikson

Guru
25. avg 2007
22.327
6.140
113
Zanimivo je, kako Policija skrbno skriva dogodek. PU Ljubljana ima zadnjo novico 20. oktobra:

GPU prav tako nobene novice, so pa 27. oktobra na spletni strani in socialnih omrežjih objavili novico o nedogodku v Tivoliju:

Dogodki v zadnjih 24 urah:

Med kaznivimi dejanji smo zabeležili 19 vlomov, 13 tatvin, 5 poškodovanj tuje stvari, 3 grožnje, 2 nasilji v družini ter 1 povzročitev telesne poškodbe.
V zadnjih 24 urah je bilo obravnavanih 107 oseb zaradi nezakonitega vstopa na meji z Republiko Hrvaško in sicer 104 na območju PU Novo mesto, 2 na območju PU Koper in 1 na območju PU Ljubljana. Med njimi so obravnavali največ, 31 državljanov Afganistana, 29 Rusije in 17 Maroka.

Verjetno je to pod "povzročitev telesne poškodbe"?

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.814
5.924
113
Čak, kaj noben ne ve? A po tvoje lahko en migrant nekoga ubije na ulici in ga noben ne bo aretiral in sodišče ne kaznovalo? Za hujše pizdarije se gre pač v zapor, mislim da je bolj problem v tem, da za manjše prekrške/kazniva dejanja se jih pusti na miru.
Zgleda bo res treba počasi ''vaške straže'' ustanavljati.
Evropa in na žalost tudi Slovenija je šla pa že zdavnaj v ku.rac s tem multi kulti, kozjej.ebci welcome agendo. :bruh:
Tivolske straže.

A tako ste se nekateri delali norca iz prebivalcev Ivančne Gorice.

Sedaj je jasno: multi-kulti je prišel v Lj.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
Mah multi-kulti je na S in Z evrope že dolgo, na žalost pa prihaja tudi k nam. Rešitev je sicer precej enostavna:

- Na Schengenskih mejah streljanje na vse, ki želijo priti v EU izven za to določenih prehodov.
- Ob najmanjši pizdariji izgon za vedno iz EU
- EU pa naj na kritičnih točkah v Afriki in pri Arabcih ustanovi centre, kjer se vsak, ki želi v EU izkaže z dokumenti, dokaže kaj zna in se ga, če je primeren spusti v EU in naj tam dela, kar zna v poklicih, kjer primanjkuje delovne sile.

Ampak, ker se pri nas v medijih kaže samo rogovce in levico, ki nas prepričujejo, da je treba vsakega obarvanega sprejeti in mu nuditi vse pravice in socialo, čeprav mislim, da cca. 70-80% slovencev in ostalih evropejcev ni za to refjudžis velkom norijo, tega v medijih žal ni zaznati.

delter333

Guru
21. maj 2010
1.847
1.546
113
Notranjska
Mah multi-kulti je na S in Z evrope že dolgo, na žalost pa prihaja tudi k nam. Rešitev je sicer precej enostavna:

- Na Schengenskih mejah streljanje na vse, ki želijo priti v EU izven za to določenih prehodov.
- Ob najmanjši pizdariji izgon za vedno iz EU
- EU pa naj na kritičnih točkah v Afriki in pri Arabcih ustanovi centre, kjer se vsak, ki želi v EU izkaže z dokumenti, dokaže kaj zna in se ga, če je primeren spusti v EU in naj tam dela, kar zna v poklicih, kjer primanjkuje delovne sile.

Ampak, ker se pri nas v medijih kaže samo rogovce in levico, ki nas prepričujejo, da je treba vsakega obarvanega sprejeti in mu nuditi vse pravice in socialo, čeprav mislim, da cca. 70-80% slovencev in ostalih evropejcev ni za to refjudžis velkom norijo, tega v medijih žal ni zaznati.
Na žalost je to vse zorganizirano, agenda leve politike, me to, woke in podobne pizd4rije so pripeljale Evropo v nezavidljiv položaj, kar se rasti števila prebivalstva tiče. Smo v buli, takoj za Kitajci. Trenutni ekonomski model pa deluje na principu konstantne rasti, ker te trenutno ni jo ustvarjajo z inflacijo, države se s tem tudi prikrito razdolžujejo, prebivalstvo pa izgublja kupno moč in prihranke. Ampak glavno, da smo vsi skregani. Je pa sedaj razvidno, da so se levi ali če hočete liberalci močno ušteli z priseljevanjem, na stari preverjeni princip povečane rodnosti pa ne pristanejo. Emancipacija, in podobne zgodbe so premočne, kar je ok na individualni ravni, na državni pa povsem zgrešen pogled.

kemb

Majstr
7. okt 2018
799
818
93
Na žalost je to vse zorganizirano, agenda leve politike, me to, woke in podobne pizd4rije so pripeljale Evropo v nezavidljiv položaj, kar se rasti števila prebivalstva tiče. Smo v buli, takoj za Kitajci. Trenutni ekonomski model pa deluje na principu konstantne rasti, ker te trenutno ni jo ustvarjajo z inflacijo, države se s tem tudi prikrito razdolžujejo, prebivalstvo pa izgublja kupno moč in prihranke. Ampak glavno, da smo vsi skregani. Je pa sedaj razvidno, da so se levi ali če hočete liberalci močno ušteli z priseljevanjem, na stari preverjeni princip povečane rodnosti pa ne pristanejo. Emancipacija, in podobne zgodbe so premočne, kar je ok na individualni ravni, na državni pa povsem zgrešen pogled.
Seveda je to zoorganizirala EU politika. Samo sramota je, da se predstavniki posameznih držav niso sposobni jasno in glasno izpostaviti ter skupaj upreti takšni politiki. To bi moral biti množičen in glasen upor politike posameznih drzav. Zal pa gre vsem samo za lasten interes...pred leti sta bila Orban, Poljak ampak vsi čakajo kaj bo Nemčija, pa Francija ...

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in 8888

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.004
3.697
113
Ni potrebe za delete, je tole popolnoma dovolj. In ja, nelegalne masovne migracije mi nikakor niso všeč, posledice napačnega pristopa do tega so jasno vidne. Ni pa to nikakršno opravičilo za laži, podtikanja in natolcevanja, ki se jih gredo nekateri po X omrežju pa še kje. Prav tako izmišljevanje posilstev z namenom zastraševanja nikakor ni dobro, ampak zelo slabo, saj lohk zdej en papak da gor masko, se dere allahu akbar in brez kazni poslili žensko, sej bodo itak krivi migranti. Razumeš, zakaj izmišljotine niso sprejemjive? Prav tako pa seveda ni sprejemljivo kakršnokoli prikrivanje kriminala z namenom zaščite migrantov in če se mene vpraša, bi morali do tega pristopit dosti bolj strogo, ne pa da se mladci na Viču režijo policajem.
Ampak zakaj imajo policaji rad, da se jim migranti režijo?