Migranti so že (spet) v Sloveniji - 4. del

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.695
9.477
113
F*ck me sideways no.... (spet) prehitro sklepaš. Svojega mnenja sploh nisem napisal ampak sem napisal kako jaz dojemam dacovo razlago. Moje mnenje je drugače takšno kot od jabe in posilstvo s strani moža je v bistvu izdaja.
Se prav si spet nekaj napisal, ampak pravzaprav nisi napisal tehnično gledano. Tist gostilniški post je bil jasen, kaj se te baba fsaja, če ji je oni dan pasalo, ka se zaj nekaj preseravle in nea da, zakonsko je posilstvo ja, sam ka zaj, nea sme ded babe za uho stisnit pa poknit na mizo?.... Toliko o tisti gluposti, ki si jo ti, kot že velikokrat s svojim pisanjem odvetniških spisov podprl, ampak če tehnično pogledaš v bistvu nisi :fredi: .

Migrantske krize pa z rasizmom nikakor ne bomo rešil in fanatiki obeh strani ne pomagajo prav nič. Podobno kot ne naš zaljubljeni trot od predsednika vlade. Od nutrij k zaščiti živali, do legalizacij migracij. Ta je zgubu kompas. Mladca na Lj glavni postaji v supergah za 200 EUR in najnovejšim mobilnim telefonom je treba obravnavat točno tako kot je, človek, ki je nelegalno v državi. Če dela pizdarije, naj dobi po buči in tako dalje. Kako je recimo možno, da dobi Tunizijec, al pa Turek mednarodni azil in se pol svaljkajo po azilnih domovih mi pa tud ni jasno. Je mogoče v Tuniziji vojna? Vse to pa ne glede na ral lestvico in v tem je vsa poanta mojega pisanja in pisanja še koga drugega tukaj. Seveda je to vse označeno za left.ardsko razmišljanje, itak.

• Všeč mi je
Reactions: Ateis in aljoman

delter333

Guru
21. maj 2010
1.847
1.552
113
Notranjska
Kaj se za*jebavate, posilstvo je posilstvo. Če ženo posili mož, fant, prijatelj in če zbere pogum za prijavo je end game.
Če jo posili migrant in prijavi. Kateri migrant? Zna ženska ločit? A ima neke telesne značilnosti ta migrant? Mislite da je bila prisebna to registrirati in si zapomniti?
In tako ta oseba prakticira tako spolno prakso še naprej.
To je razlika!

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

delter333

Guru
21. maj 2010
1.847
1.552
113
Notranjska

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.332
-2.694
113
Slovenija ves čas nasprotuje podaljševanju avstrijskega nadzora. Ob tem opozarja na sodbo Sodišča EU, da podaljševanje nadzora na meji zaradi iste grožnje ni skladno s pravom EU, in pričakuje, da bo Avstrija izvajanje začasnega nadzora na meji s Slovenijo ukinila.
A avstrijski nadzor ni skladen z pravom EU,slovenski nadzor pa bo v skladu z istim pravom?

B81

22. jul 2007
36.912
10.487
113
Kaj se za*jebavate, posilstvo je posilstvo. Če ženo posili mož, fant, prijatelj in če zbere pogum za prijavo je end game.
Če jo posili migrant in prijavi. Kateri migrant? Zna ženska ločit? A ima neke telesne značilnosti ta migrant? Mislite da je bila prisebna to registrirati in si zapomniti?
In tako ta oseba prakticira tako spolno prakso še naprej.
To je razlika!
Tocno to. Deda bo iztozila in nagnala iz bajte in sel bo v zapor. Migrant pa ne, ker ga niti nasli ne bodo.

Pa ok, pocasi se lahko zacnemo menit o zepu v drzavi, ali se ne?

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.284
811
113
Počasi bo Schengena konec, kakor tudi EU kakšno danes poznamo:norec:
In prav je tako, da bo folku enkrat dopiz.dilo i n bodo proti ilegalnim migracijam. EU dovoli da dnevno 10k ljudi gre čez mejo brez papirjev, pol jim pa še papirjev ne dajo da se lahko zaposlijo in postopajo brez dela, srtrpajo v neke azilne domove in čakajo v neskončnost enke birokratske postopke, ... skratka brez prihodnosti. Kdo pride ilegalno, na avion pa v državo izvora ali pa vrnit sosdnji državi kjer je splezal čez. S tem ta neumna politika EU samo nam državljanom KRADe denar, saj so vsi postopki brezpredmetni, ker na koncu, ko je sklep, migranta že ni več. Če pa je tukaj pa želi delat, pa papirjev ne dajo. Mi bedaki državljani te greznice EU pa plačujemo azilne domove, pa dodatek za policijo da varuje premoženje, mejo in ljudi, pravnike, da izdajajo neumne sklepe,...

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in Mr_Wolf

kemb

Majstr
7. okt 2018
800
818
93
Počasi bo konec heca.... zgleda, da so zadeve precej resne.

kemb

Majstr
7. okt 2018
800
818
93
A ni zanimivo. Evropa nelegalne migrante spušča skozi odprta vrata. Ker so delovna sila in v Evropi se bosta še naprej cedila med in mleko.
Sedaj se pa teh delavcev in ljudi, kateri so prisli v Evropo iz muslimanskih dezel, Evropa boji. Strah je politike, da ne bodo namesto orodja uporabili orožje. Narobe svet. Seveda, je problem, ker so vsi dobrodošli, ne glede na njihovo preteklost. Dobrodošli bi morali biti samo tisti, kateri so pripravljeni delat in prevzeti evropske vrednote.
Res je, da nekateri delajo in razmišljajo evropsko in tiste bi morali pokazati predvsem znanstvenim lenuhom kot vzgled.
Komaj čakam komentarje gospe Fajon ter našega gospoga Goloba, kateri bi te delavce legaliziral...

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.814
5.927
113
Tu ga je še več, manj sušno in nobenih arabcev okoli

img.jpg

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.814
5.927
113
Italija je Slovenijo obvestila, da zaradi spremenjenih razmer v Evropi in na Bližnjem vzhodu uvaja nadzor na meji s Slovenijo. Posledično bo Slovenija odločala o uvedbi nadzora na meji s Hrvaško in Madžarsko.

Avstrija ima nadzor na m eji že lep čas, Šengen gor ali dol

2015

Ko je Makedonija leta 2015 zaprla meje za migrante, so jo vsi po vrsti (EU, Amnesty, UNHCR) obsojali, kako ravna z njimi. Presenečena Makedonija (ki je mislila, da pomaga Evropi) je nato odprla svoje meje in te migrante celo sama z avtobusi zapeljala do srbske meje. Tam so jih pričakali presenečeni Srbi, ki so jih zapeljali do hrvaške meje, Hrvati do slovenske, Slovenci do Šentilja. Naprej vemo, kako je šlo.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.044
3.562
113
41
Lj
Golob pravi da naj delodajalci raje vzamejo migrante ko Slovence.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.328
6.143
113
Naši nižajo kriterije, Švedi jih višajo.

Švedska s 1. novembrom podvaja minimalno bruto plačo, ki jo morajo zaslužiti tuji državljani, da obdržijo delovna dovoljenja. Namesto dosedanjih 13.000 kron (približno 1150 evrov) je odslej zahtevanih vsaj 27.360 švedskih kron na mesec (približno 2400 evrov) oziroma 80 odstotkov povprečne plače v državi. Ta sprememba ne bo veljala samo za nove delovne priseljence, ampak tudi za obstoječe, če še nimajo stalnega delovnega dovoljenja. Iz novih pravil so izvzeti tudi državljani članic Evropske unije, torej hrvaški državljani, sezonski delavci, profesionalni športniki in trenerji, varuške in nekatere druge kategorije priseljencev.

• Všeč mi je
Reactions: sixpower

B81

22. jul 2007
36.912
10.487
113
Ok, ampak kaj bodo s temi, ki so že tam?

+ me zanima, koliko dobimo mi za oskrbo enega komada?