Se prav si spet nekaj napisal, ampak pravzaprav nisi napisal tehnično gledano. Tist gostilniški post je bil jasen, kaj se te baba fsaja, če ji je oni dan pasalo, ka se zaj nekaj preseravle in nea da, zakonsko je posilstvo ja, sam ka zaj, nea sme ded babe za uho stisnit pa poknit na mizo?.... Toliko o tisti gluposti, ki si jo ti, kot že velikokrat s svojim pisanjem odvetniških spisov podprl, ampak če tehnično pogledaš v bistvu nisi .F*ck me sideways no.... (spet) prehitro sklepaš. Svojega mnenja sploh nisem napisal ampak sem napisal kako jaz dojemam dacovo razlago. Moje mnenje je drugače takšno kot od jabe in posilstvo s strani moža je v bistvu izdaja.
Haha še dolgo časa so rožice sadili!Italija v nadzor meje s Slovenijo, ta v nadzor meje s Hrvaško in Madžarsko
Vlada bo v četrtek odločala o uvedbi nadzora na mejah s Hrvaško in Madžarsko, so za STA zvečer potrdili na ministrstvu za notranje zadeve. Minister Boštjan Poklukar je okoli poldneva o tem že obvestil hrvaškega in madžarskega kolega, so dodali.siol.net
Nekaj se dogaja...
A avstrijski nadzor ni skladen z pravom EU,slovenski nadzor pa bo v skladu z istim pravom?Slovenija ves čas nasprotuje podaljševanju avstrijskega nadzora. Ob tem opozarja na sodbo Sodišča EU, da podaljševanje nadzora na meji zaradi iste grožnje ni skladno s pravom EU, in pričakuje, da bo Avstrija izvajanje začasnega nadzora na meji s Slovenijo ukinila.
Tocno to. Deda bo iztozila in nagnala iz bajte in sel bo v zapor. Migrant pa ne, ker ga niti nasli ne bodo.Kaj se za*jebavate, posilstvo je posilstvo. Če ženo posili mož, fant, prijatelj in če zbere pogum za prijavo je end game.
Če jo posili migrant in prijavi. Kateri migrant? Zna ženska ločit? A ima neke telesne značilnosti ta migrant? Mislite da je bila prisebna to registrirati in si zapomniti?
In tako ta oseba prakticira tako spolno prakso še naprej.
To je razlika!
In prav je tako, da bo folku enkrat dopiz.dilo i n bodo proti ilegalnim migracijam. EU dovoli da dnevno 10k ljudi gre čez mejo brez papirjev, pol jim pa še papirjev ne dajo da se lahko zaposlijo in postopajo brez dela, srtrpajo v neke azilne domove in čakajo v neskončnost enke birokratske postopke, ... skratka brez prihodnosti. Kdo pride ilegalno, na avion pa v državo izvora ali pa vrnit sosdnji državi kjer je splezal čez. S tem ta neumna politika EU samo nam državljanom KRADe denar, saj so vsi postopki brezpredmetni, ker na koncu, ko je sklep, migranta že ni več. Če pa je tukaj pa želi delat, pa papirjev ne dajo. Mi bedaki državljani te greznice EU pa plačujemo azilne domove, pa dodatek za policijo da varuje premoženje, mejo in ljudi, pravnike, da izdajajo neumne sklepe,...Počasi bo Schengena konec, kakor tudi EU kakšno danes poznamo
Zato politiki naredite vse, da do tega ne pride.Strah je politike, da ne bodo namesto orodja uporabili orožje.
Ko je Makedonija leta 2015 zaprla meje za migrante, so jo vsi po vrsti (EU, Amnesty, UNHCR) obsojali, kako ravna z njimi. Presenečena Makedonija (ki je mislila, da pomaga Evropi) je nato odprla svoje meje in te migrante celo sama z avtobusi zapeljala do srbske meje. Tam so jih pričakali presenečeni Srbi, ki so jih zapeljali do hrvaške meje, Hrvati do slovenske, Slovenci do Šentilja. Naprej vemo, kako je šlo.